SiteDeBucate » Preparate pentru Paste

Retete Preparate pentru Paste cu ulei de masline

Berbecut la tava
Curata ceapa, se taie solzisori si se aseaza pe fundul unei tavi.Se spala pulpa de berbecut, se curata de pielite, se transeaza daca este prea mare apoi se aseaza peste ceapa din tava ...
Cotlete de miel
Carnea se taie bucati cu tot cu os.Se amesteca usturoiul pisat cu rozmarinul,piperul macinat,sucul de lamaie si sare.Bucatile de carne se freaca cu aceasta marinata si se lasa la frigider o ora. ...
 Spaghete cu sos Spaghete cu sos
Fierbeti apa intr- un vas mai mare cu putina sare. Adaugati spaghetele si amestecati din 3 in 3 minute, ca sa aiba o fierbere egala. Dupa 7-8 minute (timpul de fierbere e scris si pe pachet) strecurati spaghetele si puneti-le inapoi in cratita ...
 Paine cu masline Paine cu masline
Amesteci drojdia cu zaharul si o lingura de faina, putina apa minerala pana se formeaza un aluat, care trebuie sa stea la crescut 30 de minute.Amesteci aluatul dospit cu restul de faina, uleiul de masline, o lingurita de sare, o lingurita de miere, ...
 Impletitura cu seminte Impletitura cu seminte
Amesteci drojdia cu o lingura de zahar, doua linguri de faina si doua de lapte pana obtii un aluat, pe care il lasi la loc cald circa doua ore ca sa creasca.Asezi faina, sarea, uleiul, laptele si zaharul intr-un castron mare, adaugi maiaua dospita si ...
 Rosii umplute cu pasta de masline Rosii umplute cu pasta de masline
Tai rosiile in jumatate, pe orizontala, le golesti de miez si le lasi sa se scurga cu taietura in jos.Intre timp, toci maslinele, le amesteci cu branza de vaci, ardeiul gras taiat cubulete, uleiul de masline si smantana. Potrivesti gustul cu sare si ...
 Arpagic cu miel Arpagic cu miel
Speli pulpa de miel, o freci bine cu lamaia si presari putina boia dulce. Amesteci bine frunzele de tarhon si busuioc, tocate marunt, cu usturoiul zdrobit, sare, piper si circa 6 linguri de ulei de masline. Asezi pulpa intr-o tava si o stropesti cu ...
 Frigarui de miel Frigarui de miel
   Tai carnea cubulete, o presari cu 1 lingurita de condimente pentru friptura de miel si pastrama, apoi o stropesti cu sucul de lamaie si cu ulei. Pui suplimentar chilii sau boia, daca iti place mai picant si patrunjelul verde tocat. ...
 Cotlete de miel in iaurt Cotlete de miel in iaurt
Pregatesti sosul marinat din toate ingredientele, mai putin nuca de cocos si carnea. Aceasta din urma o cureti, o portionezi si apoi o asezi intr-o tava. Acoperi carnea cu sosul pregatit si o lasi asa la rece pana a doua zi, cand o pregatesti la ...
 Cotlet de miel italienesc Cotlet de miel italienesc
Calesti ceapa in ulei, iar cotletele, impanate cu slaninuta afumata taiata feli subtiri le prajesti in acest amestec. Adaugi apoi toate condimentele, le stingi cu vin si apoi le lasi sa se inabuse pana se inmoaie. Servesti cotletele cu garnitura de ...
 Miel cu rozmarin la cuptor Miel cu rozmarin la cuptor
Speli carnea de miel in mai multe ape. Crestezi carnea in cateva locuri ca sa se patrunda mai bine. Pe carne presari verdeata tocata marunt, usturoiul, sare si piper dupa gust. Rulezi carnea cat se poate si o legi strans cu sfoara. O prajesti in ulei ...
 Miel la cuptor Miel la cuptor
Intr-un vas mai inalt ce poate fi pus la cuptor, pui 4 linguri de ulei de masline, adaugi ceapa taiata mai mare, carnea de miel, taiata bucati si cartofii curatati si taiati felii cu o grosime de 1/2 cm. Presari peste tot sare, piper si oregano si ...
 Pulpa de miel cu vin Pulpa de miel cu vin
Spala carnea, unge-o cu ulei si cresteaz-o deasupra.In crestaturi, infige catei de usturoi taiati feliute. Pune carnea intr-o tava cu margini mai inalte, bine unsa cu ulei. Presara deasupra sare, piper si rozmarin. Taie ceapa rondele, pune-o in tava, ...
1
Filtreaza retetele
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate pentru Paste cu ulei de masline
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z