SiteDeBucate » Preparate pentru Paste

Retete Preparate pentru Paste

 Rosii umplute cu pasta de masline Rosii umplute cu pasta de masline
Tai rosiile in jumatate, pe orizontala, le golesti de miez si le lasi sa se scurga cu taietura in jos.Intre timp, toci maslinele, le amesteci cu branza de vaci, ardeiul gras taiat cubulete, uleiul de masline si smantana. Potrivesti gustul cu sare si ...
 Chec aperitiv cu verdeata Chec aperitiv cu verdeata
Stropesti feliile de paine cu lapte, apoi le tai cuburi. Tai cubulete sunca si cascavalul si le amesteci.Separat, bati ouale, adaugi ceapa verde, si verdeata, taiate bucati, adaugi sare si piper si torni compozitia peste celelalte ...
 Cozonac cu stafide si migdale Cozonac cu stafide si migdale
Drojdia o amesteci cu laptele caldut, o lingura de zahar, doua linguri de faina si lasi sa creasca la loc cald 30 de minute.Freci untul cu restul de zahar, adaugi galbenusurile, nucsoara, sarea si esenta de vanilie. Pui faina intr-un bol, adaugi ...
 Floare aromata Floare aromata
Bati spuma untul cu zaharul, esenta, coaja de portocala si sarea pana se topeste zaharul. Adaugi pe rand galbenusurile. Amesteci faina cu praful de copt si adaugi in compozitie alternativ cate o lingura de faina si o lingura de lapte. Amesteci pana ...
 Deliciu cu mere Deliciu cu mere
Amesteci faina cu praful de copt, nucsoara si scortisoara. Bati oul ca pentru omleta si-l amesteci cu uleiul si laptele, apoi adaugi mierea. Amesteci bine si torni compozitia peste amestecul de faina. Mixezi pana se omogenizeaza totul. Adaugi ...
 Mielusel nins Mielusel nins
Bati albusurile spuma cu un praf de sare, adaugi 200 g zahar si zaharul vanilat. Cand s-a dizolvat zaharul, adaugi zeama de lamaie si mai bati putin. Freci untul cu 100 g zahar, adaugi albusurile amestecand usor, apoi galbenusurile pe rand, laptele, ...
 Bors de miel Bors de miel
Intr-o oala pui cele 3 linguri de ulei. Cureti zarzavatul, il tai cubulete, iar ceapa o tai solzisori. Pui toate in oala si le lasi la calit timp de 5 minute. Adaugi carnea spalata si 1 lingurita de sare si mai calesti cam 5 minute. Adaugi 2 litri de ...
 Papricas de miel Papricas de miel
Cureti carnea de miel de pielite, o speli, o tai in bucati, o sarezi si o prajesti in ulei. Apoi scoti carnea si, in uleiul ramas, calesti ceapa, curatata si taiata marunt. Stingi apoi cu bulion desfacut in apa. Pui carnea in acest sos si potrivesti ...
 Arpagic cu miel Arpagic cu miel
Speli pulpa de miel, o freci bine cu lamaia si presari putina boia dulce. Amesteci bine frunzele de tarhon si busuioc, tocate marunt, cu usturoiul zdrobit, sare, piper si circa 6 linguri de ulei de masline. Asezi pulpa intr-o tava si o stropesti cu ...
 Muschi de vita umplut Muschi de vita umplut
Speli carnea si o tai in asa fel incat sa obtii o bucata intinsa ca o foaie.O bati usor cu ciocanul de carne, o ungi cu mustar si o condimentezi cu sare si piper, dupa gust. Rulezi si o lasi la rece timp de 15-20 de minute. Intre timp, prepari ...
 Friptura de miel Friptura de miel
Tai carnea de miel in bucati potrivite, o speli si o lasi sa se scurga de apa. Prepari un sos din 3-4 linguri de mustar, boia, 1 pahar de vin rosu, 1 pahar apa, sare, piper, rozmarin si putin ulei. Dai carnea prin sos, o asezi in tava, pui usturoiul ...
 Frigarui de miel Frigarui de miel
   Tai carnea cubulete, o presari cu 1 lingurita de condimente pentru friptura de miel si pastrama, apoi o stropesti cu sucul de lamaie si cu ulei. Pui suplimentar chilii sau boia, daca iti place mai picant si patrunjelul verde tocat. ...
 Bors de oaie cu tarhon Bors de oaie cu tarhon
Tai carnea bucati, o speli si o lasi la scurs, dupa care o asezi intr-o tigaie cu ulei, pui sare si piper dupa gust si rumenesti putin.Din cand in cand stropesti carnea cu otet, torni apoi peste carne 4 l de apa si o lasi sa fiarba la foc ...
 Friptura de miel la tava Friptura de miel la tava
Cureti si pisezi usturoiul. Speli carnea, o asezi intr-un vas si o freci bine cu zeama de lamaie, cu usturoi pisat si cu cimbru.Peste carne pui felii subtiri de slanina afumata. Torni in vas uleiul si supa si pui 2 lingurite de condimente pentru ...
 Pui cu orez si legume Pui cu orez si legume
Speli puiul si il ungi cu unt topit in interior si pe exterior. Apoi condimentezi puiul cu 2 lingurite de vegeta, cu boiaua dulce si cu rozmarin, il acoperi cu o folie si il lasi la rece. Intre timp, pregatesti zarzavaturile, le speli, le dai pe ...
 Pulpa de porc cu legume Pulpa de porc cu legume
Condimentezi carnea cu 2 lingurite de vegeta, putin tarhon, 3 catei de usturoi pisat si o asezi intr-o tava cu 50 ml de ulei. Dai tava la cuptor pentru circa 10 minute. Intre timp, cureti legumele, le speli si le tai astfel: morcovii in bastonase ...
 Cotlete de miel in iaurt Cotlete de miel in iaurt
Pregatesti sosul marinat din toate ingredientele, mai putin nuca de cocos si carnea. Aceasta din urma o cureti, o portionezi si apoi o asezi intr-o tava. Acoperi carnea cu sosul pregatit si o lasi asa la rece pana a doua zi, cand o pregatesti la ...
 Pulpa de berbec marinata Pulpa de berbec marinata
Alegi o pulpa de berbec (de obicei alegi carnea de berbec tanara care nu miroase) si cureti pulpa de pielite si de grasime, care au un gust neplacut. Cureti carnea cu 1 ora inainte de a o gati si apoi o impanezi cu slanina. ...
 Pulpa de miel umpluta cu ficat Pulpa de miel umpluta cu ficat
Desfaci carnea din jurul osului, doar pe o parte, astfel incat sa arate despicate ca un buzunar si sa fie umpluta. Apoi bati carnea, cat sa se intinda putin. O condimentezi cu sare, piper, rozmarin, usturoi pisat si o ungi cu putin ulei. Infasori ...
 Drob de miel Drob de miel
Speli maruntaiele de miel si prapurele, iar acesta din urma il tii le rece timp de 30-40 de minute. Cureti ceapa si verdeturile, le speli si le tai marunt. Pui maruntaiele la fiert in apa clocotita cu sare, indepartand spuma. Lasi sa se raceasca si ...
Filtreaza retetele
Ingredient:
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate pentru Paste - Pagina 6
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z