SiteDeBucate » Preparate pentru Paste

Retete Preparate pentru Paste cu rosii

Frigarui din carne de miel
Se pune orezul la fiert in apa cu sare.Se fierbe acoperit timp de 25 de minute pana se umfla si se inmoaie.Apoi se pune intr-o sita si se spala. ...
Miel cu tarhon
Se prajeste carnea taiata bucati in untura pana se ingalbeneste. Se adauga ceapa rasa pe razatoarea mare si faina. Cand incepe ceapa sa se rumeneasca, se adauga 4 linguri de apa, zeama de la rosii, sarea si tarhonul taiat marunt. ...
Ghiveci cu carne de miel
Se taie carnea in bucati mari si se prajeste in untura pana se rumeneste. Se adauga sare si apa calduta cat sa cuprinda carnea. ...
 Rosii umplute cu ficat de miel Rosii umplute cu ficat de miel
Speli rosiile, le tai un capacel, le scoti miezul, le presari cu sare si le lasi sa se scurga pe o farfurie. Inmoi painea in lapte, o storci si o dai deoparte pana pregatesti ficatul. Speli si cureti ficatul, il fierbi in apa cu sare si cand e gata ...
 Miel cu praz si masline Miel cu praz si masline
Tai carnea in bucati mici si o pui intr-o cratita cu ulei sa se inabuse. Din cand in cand, intorci bucatile de carne ca sa nu se prinda de cratita. Tai prazul in bucati de 3 cm (numai partea alba), il oparesti bine, il scurgi si il pui peste carne. ...
 Rosii umplute cu pasta de masline Rosii umplute cu pasta de masline
Tai rosiile in jumatate, pe orizontala, le golesti de miez si le lasi sa se scurga cu taietura in jos.Intre timp, toci maslinele, le amesteci cu branza de vaci, ardeiul gras taiat cubulete, uleiul de masline si smantana. Potrivesti gustul cu sare si ...
 Arpagic cu miel Arpagic cu miel
Speli pulpa de miel, o freci bine cu lamaia si presari putina boia dulce. Amesteci bine frunzele de tarhon si busuioc, tocate marunt, cu usturoiul zdrobit, sare, piper si circa 6 linguri de ulei de masline. Asezi pulpa intr-o tava si o stropesti cu ...
 Friptura de miel Friptura de miel
Tai carnea de miel in bucati potrivite, o speli si o lasi sa se scurga de apa. Prepari un sos din 3-4 linguri de mustar, boia, 1 pahar de vin rosu, 1 pahar apa, sare, piper, rozmarin si putin ulei. Dai carnea prin sos, o asezi in tava, pui usturoiul ...
 Cotlet de miel italienesc Cotlet de miel italienesc
Calesti ceapa in ulei, iar cotletele, impanate cu slaninuta afumata taiata feli subtiri le prajesti in acest amestec. Adaugi apoi toate condimentele, le stingi cu vin si apoi le lasi sa se inabuse pana se inmoaie. Servesti cotletele cu garnitura de ...
 Ciorba dreasa de vitel Ciorba dreasa de vitel
Speli bine carnea, o tai bucati si o pui la fiert in apa rece, la foc mic pana face spuma. Indepartezi spuma. Cand carnea a fiert pe jumatate pui cartofii taiati pai si legumele date pe razatoare sau taiate cubulete mici. Adaugi pulpa de rosii. Pui ...
 Miel cu rozmarin la cuptor Miel cu rozmarin la cuptor
Speli carnea de miel in mai multe ape. Crestezi carnea in cateva locuri ca sa se patrunda mai bine. Pe carne presari verdeata tocata marunt, usturoiul, sare si piper dupa gust. Rulezi carnea cat se poate si o legi strans cu sfoara. O prajesti in ulei ...
 Miel cu vin si legume la tava Miel cu vin si legume la tava
Spala pulpa de miel si pune-o intr-o tava data cu ulei.Presara pulpa cu cimbru si rozmarin, sare si piper.De jur imprejurul ei, pune legumele curatate si taiate bucati.Taie slaninuta in felioare subtiri si strecoar-o sub bucata de pulpa si sub ...
 Drob italienesc Drob italienesc
Prajeste usor burta in ulei de masline, sa ia culoare. Fierbe si toaca marunt maruntaiele. Caleste doua fire de ceapa tocata marunt. Amesteca intr-un castron maruntaiele, branza, patrunjelul, usturoiul zdrobit, ceapa si burta.Amesteca bine de tot, cu ...
1
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate pentru Paste cu rosii
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z