SiteDeBucate » Preparate pentru Paste

Retete Preparate pentru Paste

 Miel cu ciuperci Miel cu ciuperci
Prajesti carnea taiata in bucataele in unt, adaugi si ceapa taiata marunt, ciupercile spalate si taiate felii subtiri si le lasi sa se caleasca.Cand totul se rumeneste, adaugi sarea, torni zeama de carne si lasi sa fiarba pana scade.Inainte sa iei ...
 Stufat de miel Stufat de miel
Carnea se portioneaza. Ceapa uscata se toaca marunt. Carnea si ceapa se calesc in ulei intr-o cratita incapatoare. Peste carne si ceapa se pun, pe rand, la calit, usturoiul verde curatat si taiat bucati de circa 3 cm lungime, ceapa verde, cu cozi cu ...
 Curcan umplut cu ananas si ficat de gasca Curcan umplut cu ananas si ficat de gasca
Ficatul de gasca impreuna cu usturoiul se pun in lapte pentru cateva ore. Ananasul se curata, se taie felii si se pune intr-o tigaie de teflon, ca sa se rumeneasca. Se condimenteaza cu piper rosu. Se bat feliile de piept de curcan cu batatorul de ...
 Rulada umpluta cu ficatei si cascaval Rulada umpluta cu ficatei si cascaval
Taiati pieptul de pui in doua, pe orizon tala, in asa fel incat sa obtineti o foaie de carne cat mai mare. Bateti foaia cu ciocanul de snitele, ca s-o subtiati, fara s-o rupeti. Condimentati-o cu sare si piper. Fierbeti timp de 5 minute ficateii in ...
 Colacei de Paste Colacei de Paste
Cerni faina intr-un castron mare. In mijlocul ei, intr-o adancitura, adaugi drojdia faramitata, o lingura de zahar si 100 ml de lapte caldut. Amesteci cu putina faina de pe margini, acoperi cu un prosop si lasi sa creasca 10 minute.Adaugi in castron ...
 Paine cu masline Paine cu masline
Amesteci drojdia cu zaharul si o lingura de faina, putina apa minerala pana se formeaza un aluat, care trebuie sa stea la crescut 30 de minute.Amesteci aluatul dospit cu restul de faina, uleiul de masline, o lingurita de sare, o lingurita de miere, ...
 Drob in crusta de bacon Drob in crusta de bacon
Amesteci carnea, ficateii si pipotele tocate, ceapa taiata marunt si patru oua crude. Calesti partea alba de lai praz taiata marunt, adaugi verdeata sil lasi la rece.Asezi feliile de bacon transversal, fundul unei forme, intercaland intre ele frunze ...
 Chec din carne de vita Chec din carne de vita
Tai ciupercile marunt si le calesti in doua linguri de ulei impreuna cu ceapa tocata fin si ardeiul taiat fasii. Cand zeama a scazut, le dai deoparte de pe foc si le lasi la racit.Amesteci carnea tocata cu ciupercile, adaugi ouale batute usor, ...
 Terina de curcan Terina de curcan
Cureti ficateii si pipotele, le speli si le fierbi 15 minute in apa cu sare, apoi le scurgi de zeama si le lasi la racit.Tai pieptul in doua, pe lungime, il bati usor cu ciocanul de snitele, avand grija sa nu se rupa. Pudrezi cu sare si piper.Dai ...
 Pulpa glasata Pulpa glasata
Cureti carnea, o speli, o usuci bine si o asezi intr-un vas potrivit ca marime. Amesteci toate ingredientele  pentru  sosul marinat, torni peste carne si lasi vasul la rece de seara pana dimineata. Intorci carnea o data sau de doua ori, ...
 Rasol la cuptor Rasol la cuptor
Cureti rasoalele de pielite si tendoane, le speli si le fierbi in apa cu sare 45 de minute, avand grija sa indepartezi spuma formata.Scoti rasoalele din zeama in care au fiert, le asezi intr-o tava si torni peste ele supa de carne, o lingura de ...
 Cotlet aromat Cotlet aromat
Amesteci toate ingredientele pentru sosul marinat intr-o craticioara, cu exceptia usturoiului, si le fierbi cinci minute, la foc potrivit. Dupa racire, adaugi usturoiul zdrobit.Torni sosul marinat peste cotletele curatate de pielite, acoperi vasul si ...
 Rasol de vitel in crusta picanta Rasol de vitel in crusta picanta
Cureti rasolul de pielite, il speli, il zvanti cu un prosop si il asezi intr-o tava.Separat, inmoi felia de paine in putina apa (sau supa de carne), storci, o sfarami cu furculita si o amesteci, intr-un castron, cu jumatate din unt, ceapa rasa, ...
 Pulpa de iepure cu ciuperci Pulpa de iepure cu ciuperci
Cureti bine pulpele de iepure, le pudrezi cu sare, piper, le freci cu boia si le dai la cuptor intr-o tava unsa cu ulei. Lasi sa se rumeneasca pe ambele parti circa 15 minute si le scoti din tava.In grasimea din tava, calesti ceapa tocata marunt, ...
 Curcan la cuptor Curcan la cuptor
Asezi curcanul curatat si bine zvantat intr-o tava.Indeparteaza putin pielea de pe piept ( fara sa o tai ) si introduci sub piele rozmarin, maghiran si salvie.In interiorul curcanului introduci mararul, ceapa si tulpina de telina, pudrezi cu sare, ...
 Pui cu ciuperci si smantana Pui cu ciuperci si smantana
Speli pieptul de pui si-l portionezi dupa dorinta. Ciupercile le speli foarte bine si le tai felii. Prajesti bucatile de pui in ulei, le scoti si le lasi la cald. In grasimea in care ai prajit puiul calesti ceapa taiata julien, adaugi ciupercile, ...
 Impletitura cu seminte Impletitura cu seminte
Amesteci drojdia cu o lingura de zahar, doua linguri de faina si doua de lapte pana obtii un aluat, pe care il lasi la loc cald circa doua ore ca sa creasca.Asezi faina, sarea, uleiul, laptele si zaharul intr-un castron mare, adaugi maiaua dospita si ...
 Rulada de carne Rulada de carne
Feliezi carnea, o bati usor cu ciocanul de snitele pentru a o subtia si netezi, avand grija sa nu se rupa. Felia de carne trebuie sa fie dreptunghiulara.Asezi pe mijlocul bucatii de carne castravetii murati taiati pe lungime, oua fierte si cate o ...
 Caleidoscop multicolor Caleidoscop multicolor
Bati albusurile spuma cu esenta de vanilie si zaharul vanilat. Freci galbenusurile cu zaharul, apoi adaugi albusurile batute. Pui faina, praful de copt si coaja de lamaie. Torni compozitia intr-o forma de tarta unsa si tapetata si coci in cuptorul ...
 Merengue cu crema Merengue cu crema
Freci untul spuma cu zaharul, adaugi galbenusurile pe rand, amestecand bine dupa fiecare.Adaugi 350 g ciocolata topita si esenta de vanilie.Bati 6 albusuri spuma cu un praf de sare si le incorporezi usor in compozitie, amestecand cu o spatula de jos ...
Filtreaza retetele
Ingredient:
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate pentru Paste - Pagina 5
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z