SiteDeBucate » Preparate din peste

Retete Preparate din peste

 Merluciu cu sos verde si legume la aburi Merluciu cu sos verde si legume la aburi
Se pune file de merluciu in tava de aburi, in al doilea compartiment se pun cartofi taiati in 6 si presarati cu marar,si in alta tava se punciupercile , morcovul, si mazarea congelata. Se pun la vapor timp de 30 minute. Cind se termin de copt intr-o ...
 Peste prin malai Peste prin malai
Se curata bine pestele se spala si se condimenteaza cu sare si piper  apoi se lasa la rece -2-3 ore dupa care taie bucati   se da prin faina de malai si se prajeste in ulei Se servest cu mamaliguta si cu mujdei de usturoi ...
 Salata cu ton Salata cu ton
Se taie salata bucatele nu foarte mici dar nici mari tare se pune intr-un castronel apoi se taie rosiile in 6 sau in buculete,catravete rondele,la fel si ceapa si ardeiul iar pestele se scurge bine de ulei si se pune bucati Nu se pune nici un ...
 Crap umplut cu garnitura de cartofi Crap umplut cu garnitura de cartofi
Se cutata peste de solzi si de intestine si se spala foarte bine Se ia un ciocanel de lemn si se bate bine pestele pentru a putea sa luma jos carnea si pielea sa nu se rupa Se scoate cu grija carnea apoi se taie in 6-7 bucati si se pune in apa cu ...
 Orez cu fructe de mare si parmezan Orez cu fructe de mare si parmezan
Cureti, speli si tai legumele (ceapa in segmente de 1 cm, morcovul rondele si ardeiul fasii). Pui uleiul intr-un wok sau o tigaie cu fundul gros si calesti intai cateii de usturoi, apoi pui pe rand celelalte legume. Dupa cateva minute adaugi mixul de ...
 Rulada de ton cu crema de masline Rulada de ton cu crema de masline
Se scurge pestele de ulei apoi se stoarce sucul de la 2 lamai peste peste si se amesteca bine Maslinele,mararul,margarina RAMA se amesteca bine si se fac pasta Se pune intr-o forma de chec un strat de ton si se preseaza bine apoi pasta de masline si ...
 File de salau aromat File de salau aromat
spala si usuca bine fileurile de salau. intr-o tigaie teflonata incalzeste bine uleiul de masline(nu prea mult,3-4 linguri),adauga cateii de usturoi putin zdrobiti si ardeiul iute intreg si calestele putin,apoi le scoti si pui pestele presarat cu ...
 Raci fierti Raci fierti
speli racii bine-bine in mai multe ape si-i pui la fiert in apa sarata.spumezi cand e nevoie si cand devin rosii-rosii sunt gata.ii servesti cu sos de usturoi pe care-l prepari din usturoiul zdrobit,frecat bine cu sare si ulei(ca la ...
 Hamsie pane Hamsie pane
Hamsiile se curata de cap si intestine, se spala si se lasa la scurs pe hartie absorbanta. Se bate oul bine cu 3 linguri cu apa rece, se adauga condimentele pentru peste si usturoiul granulat, apoi faina cam 1 lingura si se amesteca foarte bine ca sa ...
 Somon cu sos de sofran si orez Somon cu sos de sofran si orez
 Preparare : punem la calit in 2 linguri de ulei de masline ceapa tocata marunt si adaugam o felie de lamaie. Dupa ce este calita adaugam supa si lasam sa clocoteasca putin .    Dupa ce a clocotit putin condimentam cu sare si piper si ...
 Macrou cu garnitura de cartofi orientali Macrou cu garnitura de cartofi orientali
Se fierb cartofii in coaja si apoi se decojesc. Se taie in patru si se lasa deoparte. Se calesc in ulei pe rand: chimenul, semintele, susanul si apoi se adauga cartofii si condimentele. Se lasa pana se rumenesc frumos dar fara a se arde semintele. Se ...
 File de pangasius pe pat de legume File de pangasius pe pat de legume
 Se spala pestele, se condimenteaza cu sare si piper si se stropeste cu cateva picaturi de sos de peste. Dovleceii si rosiile se taie rondele. Intr-un vas se pune jumatate din cantitatea de dovlecei si rosii apoi pestele si mai apoi restul de ...
 Crap la cuptor in sos de rosii Crap la cuptor in sos de rosii
 Se spala pestele,se cresteaza in doua si se condimenteaza cu sare si piper si se stropeste cu ulei de masline.Se impaneaza cu usturoi,se adauga rosiile taiate rondele,ardeiul gras taiat feliute,,ardeiul iute, patrunjelul tocat fin si putina ...
 Mancare de macrou cu orez Mancare de macrou cu orez
Pestele taiat bucati potrivite se prejesc in putin ulei. Ceapa tocata o calesti cu orezul in uleiul ramas de la peste si stingi cu 1 l apa clocotita ca sa nu stopezi fierberea. Potrivesti de sare si piper si lasi sa fiarba. Cand e aproape gata ...
 Plachie dobrogeana Plachie dobrogeana
SE CURATA ,SE SPALA SI SE USUCA PESTELE,SE CRESTEAZA ,SE CONDIMENTEAZA CU SARE SI PIPER ,SE DA PRIN FAINA SI SE PRAJESTE IN ULEI INCINS. CEAPA SE CURATA,SE TAIE MARUNT SI SE PUNE LA CALIT IN ALTA TIGAIE .CAND DEVINE AURIE, SE ADAUGA SUCUL DE ...
 Pangasius cu sote de mazare Pangasius cu sote de mazare
se spala si se usuca pestele, se presara cu sare si piper ,se da prin faina si se prajeste in putin ulei de masline pe ambele parti pana devine auriu. separat,intr-o alta tigaie se pune restul de ulei,cei doi catei de usturoi putin zdrobiti,apoi ...
 Stiuca in scutec de bacon Stiuca in scutec de bacon
-1.Se curata stiuculita de solzi si  intestine,se indeparteaza urechile si se spala in mai multa ape reci,apoi cu un cutit bine ascutit i se indeparteaza sira spinarii cu o parte din oase,dar cu mare grija sa nu taiem pielea si se indulceste cu ...
 File de pangasius in crusta File de pangasius in crusta
Se dezgheata fileul si se sterge bine. Se face un sos din zeama de lamaie,o lingura de masline si condimente si se unge fileul cu aceasta compozitie,se lasa sa stea la rece 30minute.Sebate un ou cu putina sare.Fileul se da prin pesmet si prin oul ...
 Dorada umplut in lacu rosu Dorada umplut in lacu rosu
Se curata pestele. Apoi se scoate carnea cu mare grija pentru a nu rupe pielea Carnea se fierbe in apa cu putina sare (se curata mai bine de oase), apoi se toaca bine ,dupa care se amesteca cu ceapa si usturoiul tocat si calit putin. Se ...
 Peste dorada pane Peste dorada pane
Se curata pestele , se taie bucatele se sareaza si se pipereaza, apoi se lasa 1 ora la rece Se da `pestele prin ou,  apoi prin faina si iar prin ou si iar prin faina de doua ori apoi se prajeste in ulei Se poate da prin pesmet si devine mai ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-51
Filtreaza retetele
Ingredient:
pesmet (64) ou (61) busuioc (60)
telina (59) malai (55) rozmarin (52)
ceapa verde (52) salau (45) cascaval (44)
lapte (43) oregano (42) suc de rosii (40)
mustar (38) coriandru (37) file de peste (36)
bulion (34) tarhon (33) zahar (31)
ton (30) vegeta (30) ghimbir (30)
maioneza (25) capere (25) praz (25)
verdeata (24) file de cod (23) branza (23)
menta (22) menta (22) mazare (22)
curry (21) iaurt (20) porumb (20)
piper boabe (20) maghiran (20) amidon (18)
spanac (18) salvie (17) salata verde (16)
margarina (16) pui (16) sofran (16)
mere (16) suc de lamaie (16) dovlecei (14)
suc de lamaie (14) miere (14) sos de soia (12)
frisca (12) leustean (12) struguri (12)
broccoli (12) varza (11) nuca (11)
hrean (10) susan (10) icre (10)
apa minerala (10) bacon (10) nucsoara (10)
parmezan (9) castraveti (9) fenicul (9)
fasole verde (9) conopida (8) ienibahar (8)
ardei kapia (8) pastarnac (8) paste (8)
portocale (8) galbenus (8) gogosar (8)
gris (7) chimen (7) vin rosu (6)
arpagic (6) vinete (6) migdale (5)
branza de vaci (5) scortisoara (5) gelatina (5)
sunca (5) coaja de lamaie (4) piept de pui (4)
ketchup (4) sparanghel (4) supa de pui (4)
alune (3) franzela (3) feta (3)
aluat (3) sfecla rosie (3) mac (3)
smantana dulce (3) taietei (3) stafide (3)
telemea (3) loboda (2) rom (2)
cuisoare (2) tortellini (2) albus (2)
foi de placinta (2) gaina (2) nuca de cocos (2)
harissa (2) ridichi (2) caise (2)
sardele (2) leurda (2) spaghetti (2)
slanina (2) macaroane (1) salam (1)
ananas (1) branza topita (1) banane (1)
anason (1) cognac (1) ceapa ciorii (1)
macrou in ulei (1) untura (1) sunca presata (1)
lipii (1) anchois (1) fidea (1)
andive (1) carnati (1) stevie (1)
mango (1) cardamon (1) praf de copt (1)
kiwi (1) castraveti murati (1) whisky (1)
ficat (1) wasabi (1) flie salau (1)
coacaze (1) coaja de portocala (1) guvid (1)
supa instant (1) kaiser (1) gorgonzola (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate din peste - Pagina 10
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z