SiteDeBucate » Preparate din peste

Retete Preparate din peste

 Salata de icre Salata de icre
Mai intai punem la fiert o ceasca de apa in care adaugam grisul pe care il fierbem ca la mamaliguta. Il rasturnam intr-un castron si-l lasam sa se raceasca foarte bine. Alegem icrele de pielite si le amestecam cu grisul racit. De acum incepem sa ...
 Crap prajit Crap prajit
Curatam pestele, il feliem, il saram si-l dam bine prin malai pe toate partile. Daca nu va place asa crocant puteti folosi faina. Il prajim in baie de ulei.  Servim cu mamaliguta si neaparat mujdei de usturoi! ...
 Scoici cu cartofi prajiti si sos de maioneza Scoici cu cartofi prajiti si sos de maioneza
   Pentru 2 persoane avem nevoie de 800 grame-1 kg  de scoici. Se clatesc bine cu apa rece si se lasa asa 30 de minute. Dupa aceea le punem intr-un vas mai mare cu 150 -200 ml vin alb , 75 grame de unt. Se lasam sa dea un clocot ...
 Peste la cuptor Peste la cuptor
1.  Se incinge cuptorul pina la temperatura de 200C. 2.  Se curata bine pestele de pelita si de oasele mari.Se sareaza pe ambele parti . Se curata cateii de usturoi si se taie feliute. 3. Se inveleste tava cu hirtie de aluminiu si ...
 Paella Regala Paella Regala
 Pregatim fructele de mare pe un platou , si carnea pe un platou pentru a le putea adauga apoi in ordinea care trebuie la gatit.  Scoicile trebuie curatate bine si lasate minim 30de minute  in apa cu sare. Intr-un wok punem la ...
 Somon si pastrav la cuptor Somon si pastrav la cuptor
Se curata pestele si se spala,apoi se aseaza intr-o tava de iena,se ung pestii cu ulei se condimenteaza si se stropesc cu zeama de lamiae. Separat se pregateste sosul din toate ingredientele,apoi se unge pestele cu acest sos pe toata suprafata ...
 Pastrav proaspat cu legume la cuptor Pastrav proaspat cu legume la cuptor
Se curata si se spala pestele. Legumele se spala si ele si se taie rondele,ciupercile se pun intregi.Intr-o tava de yena ,se aseaza pestele .Se stropeste pestele cu zeama de lamiae si ulei.Se pun o parte din legume,inclusiv cateva felii de lamaie in ...
 Pastrav la gratar cu legume si cus-cus Pastrav la gratar cu legume si cus-cus
Pastavul se curata si se spala bine.Apoi se scoate fileul.Se taie capul si cu un cutit bine ascutit,se taie pe lungime(de la coada spre cap)Se obtin fileurile. Se pune pe foc gratarul se unge cu putin ulei si cand este bine incins se aseaza pestele ...
 Macrou cu malai la cuptor Macrou cu malai la cuptor
Macroul se curata bine si se spala. Se taie-n doua pe lung si se curata de negreala ramasa pe peste. Apoi se taie in doua, practic pestele se taie-n 4, si se da cu sare si piper. Bucatile de peste se dau prin malai din abundenta si se aseaza ...
 Somon la gratar cu cartofi copti Somon la gratar cu cartofi copti
Pregatim inelele se somon codimentandu-le bine cu sare, piper, condimente pentru peste ( mie imi plac cele din comert ca au si ceva acrisor in ele si dau un gust excelent la orice peste ) . Ideal este sa il condimetam din timp si sa stea la ...
 Creveti prajiti Creveti prajiti
Se curata si se spala bine crevetii! Se usuca poi se trec prin faina.Se incinge uleiul bine,apoi se pun crevetii la prajit(cam 3 minute pe parte).Se scot pe hartie de bucatarie si se sareaza dupa gust.  Se servesc cu lamaie stoarsa deasupra sau ...
 Salata de fructe de mare cu maioneza Salata de fructe de mare cu maioneza
Se fierb fructele de mare in apa,sare,foi de dafin,rozmarin,boabe de piper,cam 5 minute. Se face o maioneza dupa reteta pe care o agreati,in care adaugati 1-2 Lg de ketchup,2 Lg de smantana.,4 catei de usturoi zdrobiti cu presa. Se amesteca ...
 Macrou prajit cu sos oltenesc Macrou prajit cu sos oltenesc
Fileurile se sterg bine si se condimenteaza cu sare si piper. Se dau prin amidon , apoi se strang sub forma de rulou si se fixeaza cu scobitori. Se pun la prajit in mai mult ulei la foc mai mic, ca sa se poata patrunde bine. Se prepara sosul : se ...
 Felii crocante de peste cu piure de cartofi,broccoli si pastai verzi Felii crocante de peste cu piure de cartofi,broccoli si pastai verzi
Pentru peste, incalzeste cuptorul la 200⁰C.Taie pestele in 8 fasii si stropeste-le cu zeama de lamaie. Intr-un vas, amesteca faina de malai cu pesmetul, coaja rasa de la 1 lamaie verde si 1 lingurita condimente pentru peste.Da fasiile de peste prin ...
 PESTE MARINAT ( pastrama) CU SALATA DE VERDETURI PESTE MARINAT ( pastrama) CU SALATA DE VERDETURI
Ca deobicei tot pestele  cu carnea rosie are pelita foarte groasa, deaceia in primul rind , se curata pestele  de pelita si se taie in felii de grosimea de 1.5.- 2 cm . Intr-un vas se adauga pestele  taiat feliute, maioneza , ...
 Somon la capac cu orez Somon la capac cu orez
  Preparare pregatim inele de somon si le condimentam cu sare , piper si condimente pentru peste. Este indicat sa stea la frigider cateva ore asa condimentate.   Asezam bucatile de somon condimentate intr-o tigaie de tefal mai inalta si ...
 File de fitofag cu sos Beurre Blanc File de fitofag cu sos Beurre Blanc
Pregatirea pestelui: se incinge o tigaie antiaderenta (tip Doubletta) si se pune la topit o lingurita de unt in o lingurita de ulei de susan/ masline.Apoi se aseaza fileurile de peste si se lasa la rumenit putin pe fiecare parte si deasupra lor ...
 Peste la capac Peste la capac
Fileurile se spala, se sterg,se taie in jumatate, se ung cu ulei si se condimenteaza. Se ia o oala, se umple cam trei sferturi cu apa, apoi se aseaza deasupra capacul cu manerul in jos, adica in apa. Capacul se unge cu ulei si in el se ...
 Somon cu cartofi prajiti si salata rucola. Somon cu cartofi prajiti si salata rucola.
Dupa ce am spalat si curatat pestele il bagam la cuptor, pentru 30 de minute.intr=o tava de yena.Daca tava nu are capac putem pune o folie de aluminiu,este foarte important ca somonul sa se faca in abur. Dupa 20 de minute scoatem tava din cuptor si ...
 Medalion de rechin, cu orez salbatic si fructe. Medalion de rechin, cu orez salbatic si fructe.
Pregatim medalionul de rechin, il spalam in mai multe ape si il vom pune intr-o tava yena la cuptor bine captusit cu niste boabe de struguri negri si albi si feliute de mar verde si lamaie.Acest rechin il vom pune la cuptor pentru 30 de minute ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-51
Filtreaza retetele
Ingredient:
pesmet (64) ou (61) busuioc (60)
telina (59) malai (55) rozmarin (52)
ceapa verde (52) salau (45) cascaval (44)
lapte (43) oregano (42) suc de rosii (40)
mustar (38) coriandru (37) file de peste (36)
bulion (34) tarhon (33) zahar (31)
ton (30) vegeta (30) ghimbir (30)
maioneza (25) capere (25) praz (25)
verdeata (24) file de cod (23) branza (23)
menta (22) menta (22) mazare (22)
curry (21) iaurt (20) porumb (20)
piper boabe (20) maghiran (20) amidon (18)
spanac (18) salvie (17) salata verde (16)
margarina (16) pui (16) sofran (16)
mere (16) suc de lamaie (16) dovlecei (14)
suc de lamaie (14) miere (14) sos de soia (12)
frisca (12) leustean (12) struguri (12)
broccoli (12) varza (11) nuca (11)
hrean (10) susan (10) icre (10)
apa minerala (10) bacon (10) nucsoara (10)
parmezan (9) castraveti (9) fenicul (9)
fasole verde (9) conopida (8) ienibahar (8)
ardei kapia (8) pastarnac (8) paste (8)
portocale (8) galbenus (8) gogosar (8)
gris (7) chimen (7) vin rosu (6)
arpagic (6) vinete (6) migdale (5)
branza de vaci (5) scortisoara (5) gelatina (5)
sunca (5) coaja de lamaie (4) piept de pui (4)
ketchup (4) sparanghel (4) supa de pui (4)
alune (3) franzela (3) feta (3)
aluat (3) sfecla rosie (3) mac (3)
smantana dulce (3) taietei (3) stafide (3)
telemea (3) loboda (2) rom (2)
cuisoare (2) tortellini (2) albus (2)
foi de placinta (2) gaina (2) nuca de cocos (2)
harissa (2) ridichi (2) caise (2)
sardele (2) leurda (2) spaghetti (2)
slanina (2) macaroane (1) salam (1)
ananas (1) branza topita (1) banane (1)
anason (1) cognac (1) ceapa ciorii (1)
macrou in ulei (1) untura (1) sunca presata (1)
lipii (1) anchois (1) fidea (1)
andive (1) carnati (1) stevie (1)
mango (1) cardamon (1) praf de copt (1)
kiwi (1) castraveti murati (1) whisky (1)
ficat (1) wasabi (1) flie salau (1)
coacaze (1) coaja de portocala (1) guvid (1)
supa instant (1) kaiser (1) gorgonzola (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate din peste - Pagina 8
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z