SiteDeBucate » Preparate din peste » Raci fierti

Raci fierti

Ingrediente - Raci fierti


raci
sare
usturoi
ulei
zeama de lamaie
apa minerala
Mod de preparare - Raci fierti
speli racii bine-bine in mai multe ape si-i pui la fiert in apa sarata.spumezi cand e nevoie si cand devin rosii-rosii sunt gata.ii servesti cu sos de usturoi pe care-l prepari din usturoiul zdrobit,frecat bine cu sare si ulei(ca la maioneza),adaugand zeama de lamaie si cand devine o pasta ferma il diluezi cu apa minerala.
SUNT DELICIOSI!NOUA NE PLAC ENORM!
Timp de preparare: sub 60 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
 Trimite comentariul 
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Raci fierti
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z