SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa » Negrese cu cafea si nuci

Negrese cu cafea si nuci

Ingrediente - Negrese cu cafea si nuci

400 g ciocolata menaj
100 g unt
3 oua
2 linguri cu cacao
1 fiola esenta de rom
2 pliculete de nes
4 linguri cu faina
200 g zahar
1 pliculet zahar vanilat
1 jumatate de pliculet praf de copt
150 g nuci prajite si zdrobite mai mare
1 lingura cu ulei+1 lingura cu faina pentru uns tava.
Mod de preparare - Negrese cu cafea si nuci
Ciocolata rupta in bucati se pune la topit la bain-marie impreuna cu untul.
Dupa ce compozitia s-a topit se adauga ouale, faina,zaharul, cacaoa, nesul,zaharul vanilat, esenta de rom, praful de copt si nucile.
Se omogenizeaza bine compozitia si se toarna in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.
Se coace timp de 35-40 minute.
Cand e gata se da la racit si se taie bucati potrivite.
Se servesc cu frisca,dulceata sau sirop de ciocolata.
Pofta buna!


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
 Trimite comentariul 
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Negrese cu cafea si nuci
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z