SiteDeBucate » marar

Retete cu marar

 Rosii umplute cu maioneza si porumb Rosii umplute cu maioneza si porumb
Trebuie neaparat sa realizati aceasta combinatie savuroasa : rosii cu porumb, daca nu pentru calitatile gustative si terapeutice, macar pentru faptul ca este foarte usor de realizat si nu necesita mult timp! ...
Tort din omleta
Acest tort se poate servi atat cald cat si rece ca aperitiv.Prima omleta : Spargeti ouale intr-un castron, adaugati boiaua si sucul de rosii sau daca este sezon si pentru mai multa prospetime ...
Ghiveci de legume
Toate legumele contopite intr-o singura mancare, ce poate fi mai bun si mai sanatos ? Aceasta reteta pot sa zic ca este de sezon dar daca sunteti o buna gospodina si ati pus conserve pe iarna , atunci o puteti face in orice sezon. ...
 Ciuperci umplute Ciuperci umplute
Pentru acelea dintre voi care prefera sa faca aperitivele la bucata, adica acele aperitive din care fiecare invitat serveste cate unul, fara a fi voi nevoie sa le taiati sau sa le serviti, ciupercile umplute sunt aperitivul ideal! ...
Ardei umpluti cu pasta de branza
Chiar daca ardeii cu pasta de branza sunt un aperitiv la ordinea zilei, noi iti sugeram o reteta putin mai deosebita si mai ales iti sugeram o varianta de prezentare inedita - o data umpluti ardeii cu branza. ...
Paste cu bureti de roua si varza
Cine spune ca pastele trebuie sa aiba neaparat sosuri sofisticate sau sa fie servite calde si aburinde? Salatele pe baza de paste sunt foarte bune si racoritoare, mai ales pe timp de vara. ...
Pui Shangai
Nu se poate sa nu fie unul dintre preparatele tale preferate pe care le servesti la fast food-urile cu specific chinezesc. Puiul Shangai este ideal servit alaturi de orez proaspat fiert. ...
Oua umplute
Daca ouale umplute nu sunt reteta de baza a bucatariei romanesti atunci cand vine vorba de aperitive, nu stiu zau care ar putea fi. Asa ca nu are rost sa lungim foarte mult povestea, va prezint una dintre retetele pentru oua umplute, intrucat si aceastea variaza de la gospodina la gospodina, ca orice alta reteta populata. ...
Pasta de telina
Pastele de vinete, telina, conopida sunt de obicei folosite ca si aperitive, intrucat merg foarte bine cu tartinele, bruschettele sau ca umpluturi pentru rosii, ardei gogosari, oua etc. ...
 Chiftele de ton Chiftele de ton
Tocmai ati ajuns acasa de la serviciu, nu stiti ce sa gatiti si sunteti si in criza de timp? Nu va speriati. Retata de chiftele de ton va scoate din incurcatura imediat. Chiftelele de ton va asigura o masa rapida si gustoasa, fara prea multe batai de cap. Avantajul lor este ca le puteti pregati chiar si din timp pentru a le depozita in pungi de plastic, la congelator. Le puteti apoi scoate la nevoie din congelator pentru a le praji. ...
 Drob de miel Drob de miel
Nu cred ca exista gospodarie de la tara in care sa lipseasca drobul de miel de Pasti si nu numai. ...
 Ciuperci la borcan Ciuperci la borcan
Ciupercile la borcan sunt ideale pe timp de iarna, fiind bune atat pentru tocanitele de ciuperci, cat si pentru salate de legume, aperitive de siuperci cu maioneza sau chiar consumate ca atare, la fel ca si muraturile. ...
 Rosii marinate Rosii marinate
Rosiile marinate sunt perfecte pentru iarna, cand pot fie folosite fie la gatit, fie la salate. Din reteta pe care ti-o prezentam, iti vor iesi 2 borcane de 2 litri, suficiente pentru a gati de cateva ori iarna ce va urma. ...
 Salata greceasca II Salata greceasca II
Nu e vara, dar asta nu te opreste sa incerci o salata foarte buna si usoara, salata greceasca. Foarte usor de preparat si foarte gustoasa, salata greceasca merita incercata. ...
Pasta de conopida
Se stie ca conopida este un aliment esential vietii continand o mare cantitate de potasiu,vitaminele B,B2,C,calciu,magneziu dar si fier.Tocmai de aceea am pregatit aceasta reteta pentru dumneavoastra ...
Batoane umplute cu ciuperci
Se spala ciupercile si se pun la fiert impreuna cu sarea,apoi se strecoara si se taie marunt.Se fierb cartofii si se piseaza ca pentru piure.Apoi se curata si se zdrobeste usturoiul. Se iau batoanele si se taie in bucati de 5-6 cm lungime,se extrage miezul care se inmoie in apa apoi se stoarce bine. ...
Sarmalute
Ceapa se curata si se taie in bucati iar mararul se toaca marunt. Intr-un vas se formeaza un amestec omogen din orez, carne, jumatate din cantitatea de marar, piper si sare. ...
Ciorba de cartofi noi
Curata ceapa si radacinoasele, apoi cartofii.Ai grija coaja cartofilor noi se rade, nu se curata, pentru si-ar pierde tot farmecul.Taie totul cubulete si rondele, nu foarte mici. Se pun cartofii la fiert in apa cu sare, apoi se adauga radacinoasele. ...
Mancare de cartofi noi
Se curata usturoiul si mararul si se toaca marunt, apoi cartofii se curata, se taie sferturi si se pun la calit in putina apa cu ulei si cu cateva boabe de piper negru.Cand s-au rumenit se mai adauga o cana cu apa. ...
Cartofi cu ciuperci
Se curata cartofii de coaja si se pun la fiert in apa cu putina sare.Cand sunt aproape fierti, se scot si se lasa sa se raceasca apoi se taie felii. ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-111
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu marar
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z