SiteDeBucate » marar

Retete cu marar

 Tocanita de pipote Tocanita de pipote
Cartofii se taie in cuburi si morcovii in rondele si se pun la fiert in apa cu putina sare. Se pun la calit in craticioara pipotele, apoi se pune apa, sare, piper si se lasa sa fiarba. Dupa ce fierb putin peste pipote se adauga ceapa putin ...
 Gulii umplute cu ciuperci Gulii umplute cu ciuperci
Curatati guliile, spalati-le si scoateti-le cu o lingura miezul, astfel incat peretii sa ramana suficient de grosi (circa 5mm). Puneti guliile la fiert in apa cu putina sare si fierbeti-le 15 minute. Intre timp, curatati ciupercile, spalati-le , ...
 Lasagna cu praz Lasagna cu praz
Curatati prazul si taiati-l in bucati de 10cm. Taiati fiecare bucata in jumatate, pe lungime. Caliti prazul astfel taiat in 30gunt. Adaugati faina si sucul de lamaie si tineti tigaia pe foc inca 10 minute, amestecand mereu. Luati vasul de pe foc, ...
 Salata de ciuperci Salata de ciuperci
Ciupercile se curata si se spala in mai multe ape. Se pun la fiert in apa clocotita cu sare si cu putina sare de lamaie. Cand sunt fierte, ciupercile se scot din zeama si dupa ce s-au racit se taie in felii subtiri si se pun in salatiera. Se ...
 Strudel cu ciuperci de padure Strudel cu ciuperci de padure
Caliti in unt ceapa taiata marunt si usturoiul pisat. Cand ceapa incepe sa se ingalbeneasca adaugati ciupercile taiate in felii subtiri, si vinul. Lasati vasul pe foc potrivit pana cand se inmoaie ciupercile. Opriti focul si lasati amestecul la ...
 Salata de castraveciori Salata de castraveciori
Castravetii verzi se taie in felii subtiri. Se pune sare, piper, otet si se lasa o jumatate de ora. Cand se serveste se pune pe deasupra un amestec din iaurt si marar. Se amesteca si se poate manca. Pofta buna! ...
 Tocana din ardei gras Tocana din ardei gras
Ardeii grasi se coc si se curata de coaja, se indeparteza cotoarele si semintele. Ceapa se prajeste impreuna cu morcovii taiati marunt. Dupa ce se prajesc se pun ardeii si putin patrunjel. Se lasa la fiert si se mai pun si doua linguri de ...
 Tocana saseasca de ceapa Tocana saseasca de ceapa
Curatati ceapa si taiati-o in sferturi sau in felii mai groase. Puneti-o la calit in ulei, impreuna cu usturoiul pisat, morcovul ras, dafinul. Cand ceapa s-a inmuiat, adaugati sucul de rosii sau pasta, zaharul, boiaua, sare si piper, daca mai sunt ...
 Rapan (Melc marin) in sos rosu Rapan (Melc marin) in sos rosu
Curatati, spalati si taiati melcii in bucatele. |nabusiti-i 10 minute in ulei, apoi stingeti-i cu vinul. Dupa ce vinul se evapora, puneti sosul de rosii, verdeata tocata marunt si potriviti de sare si piper. Lasati sa fiarba la foc mic pana cand ...
 Ostropel de pui Ostropel de pui
Puiul se taie in bucati, se adauga condimente si se inabuse putin in ulei. Se pune ceapa si se mai lasa la prajit 10 minute, se pune o lingurita de zeama de lamaie si apoi se aduaga si faina. Se amesteca bine. Se toarna vinul si restul de ...
 Supa de ciuperci Supa de ciuperci
Ciupercile se curata si se taie in feliute. Morcovii se curata, se spala si se taie rondele. Ceapa se taie marunt. Mararul se curata, se spala si se taie marunt. Patrunjelul radacina se curata, se si se taie marunt. Morcovul, patrunjelul ...
 Mancare de fasole rosie Mancare de fasole rosie
Tineti fasolea la inmuiat de seara pana dimineata, apoi fierbeti-o, schimband apa de 2 – 3 ori cu alta apa fierbinte. Cand boabele sunt fierte, scurgeti-le de apa. Curatati ceapa si taiati-o in rondele. Caliti ceapa in ulei. Adaugati putina sare si ...
 Ciorba de gulii Ciorba de gulii
Curatati si spalati bine toate legumele si verdeata. Taiati ceapa julienne, prazul rondele, guliile si morcovul cubulete de circa 1 cm. Caliti-le in ulei si 2 linguri apa, circa 5 minute, la foc potrivit, apoi adaugati rosiile, curatate de pielita si ...
 Salata de patrunjel Salata de patrunjel
Verdeturile se spala bine, se taie marunt si apoi se pun intr-un vas. Ceapa verde si usturoiul se taie cat mai fin si se da si telina prin razatoare si se freaca cu mana cu putina sare. Se pune peste verdeturi. Se pregateste un sos din miere, ...
 Ciuperci cu mozzarella Ciuperci cu mozzarella
Ciupercile se curata, li se scot cotoarele si se taie cubulete. Se indeparteaza si lamelele maronii din palariuta ciupercilor. Ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei, apoi se adauga si cotoarele, se condimenteaza si se lasa la ...
 Pasta de branza Pasta de branza
Branza se face bucatele. Mararul si ceapa se taie marunt si se adauga peste branza. Se pune smantana si restul de condimente. Se amesteca bine si se orneaza cu marar. ...
 Ciorba de mazare cu pui Ciorba de mazare cu pui
Taiati puiul in bucati si prajiti-l 15 minute in ulei. Ceapa si morcovii, curatate si spalate, taiati-le marunt, apoi caliti-le 5-6 minute in ulei. Adaugati mazarea si sucul de roșii maruntite, si mai caliti inca 10 minute. Adaugati 3 litri apa, ...
 Cod cu mazare si linte Cod cu mazare si linte
Curatati fileul de pielite si eventuale oscioare ramase de la transare, spalati-l, stergeti-l cu un servet, presarati-l cu sare si piper si prajiti-l in ulei. Cand s-a rumenit bine pe ambele parti, scoateti-l pe servetele absorbante si pastrati-l ...
 CASCAVAL UMPLUT CU CIUPERCI SI SUNCA CASCAVAL UMPLUT CU CIUPERCI SI SUNCA
Cureti ciupercile,le tai marunt,tai bucatele sunca,le calesti in ulei si potrivesti gustul de sare si piper.Presarisi mararul tocat marunt si mai lasi cateva minute pe foc.Cu un cutit bine ascutit scoti apoi miezul cascavalului afumat,umpli rotita cu ...
 Salata de cartofi Salata de cartofi
Cartofii se spala si se fierb timp de o jumatate de ora. Intre timp, castravetiii se spala si se scurg. Se taie necuratati in feliute subtiri. Ceapa se curata, se spala, se toaca marunt si se pune la un loc cu castravetii taiati. ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-111
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu marar - Pagina 51
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z