Chisca
Cureti ceapa, o tai marunt si o pui sa se " topeasca" putin in ulei.
Alegi si speli orezul si-l pui peste ceapa si in final carnea trecuta
prin masina de tocat.Adaugi mararul si piperul si daca mai e nevoie potrivesti de sare.Aceasta umplutura o ...
Sarmale din patru feluri de carne
Amesteci carnea de porc, de vita, de berbec si o dai prin masina de tocat. Pui in amestec ienibahar si piper dupa gust.Oparesti un minut ceapa intreaga, apoi o toci fin.Fierbi pe jumatate orezul ales si bine spalat.Din frunze de varza subtiri, ...
Sarmale in foi de varza cu pipinci
Desfaci foile de varza si le speli in mai multe ape.Pipincii ii speli si ii scurgi bine de apa, dupa care ii dai prin masina de tocat.Fierbi orezul numai cat sa se umfle.Dupa ce s-a racit, il amesteci cu pipincii, pasta de tomate, verdeata tocata, ...
Budinca de scrumbie
Lasa scrumbia la desarai in apa rece cu o seara inainie de a prepara budinca. Curata ceapa si tai-o rondele, curata cartofii si taie-i felii rotunde.Unge cu putin unt o tava adanca si pune un strat de cartofi. Presara piper, pune peste si 1/2 din ...
Sarmale cu 2 feluri de foi
Amesteci carnea cu ceapa tocata marunt sau data prin masina de tocat carne, pui orezul spalat, condimentezi cu piperul macinat si sarezi dupa gust. Invelesti sarmalele cu foile de varza si foile de vita de vie. lei un vas si asterni pe fundul vasului ...
1