SiteDeBucate » marar

Retete cu marar

 Parjoale de soia Parjoale de soia
Alegi soia, o speli si o lasi la inmuiat 6-8 ore, in apa rece. Inlocuiesti apa si fierbi boabele de soia impreuna cu foaia de dafin si cel putin 1 litru de apa, la foc mic, pentru 3 ore sau in vasul sub presiune, timp de 30 de minute. Scurgi soia ...
 Pulpa de miel umpluta cu ficat Pulpa de miel umpluta cu ficat
Desfaci carnea din jurul osului, doar pe o parte, astfel incat sa arate despicate ca un buzunar si sa fie umpluta. Apoi bati carnea, cat sa se intinda putin. O condimentezi cu sare, piper, rozmarin, usturoi pisat si o ungi cu putin ulei. Infasori ...
 Drob de miel Drob de miel
Speli maruntaiele de miel si prapurele, iar acesta din urma il tii le rece timp de 30-40 de minute. Cureti ceapa si verdeturile, le speli si le tai marunt. Pui maruntaiele la fiert in apa clocotita cu sare, indepartand spuma. Lasi sa se raceasca si ...
 Drob de carne de vita Drob de carne de vita
Calesti carnea si o scoti cu o paleta.In uleiul ramas, calesti si ceapa, tocata marunt, pana se aureste. Fierbi maruntaiele si le dai prin masina de tocat. Amesteci carnea, ceapa, maruntaiele cu ouale, verdeata, sarea si condimentele. Pui amestecul ...
 Rulada din pulpa de miel Rulada din pulpa de miel
Dezosezi pulpa de miel din spate pe care o bati bine cu ciocanul pentru a se intinde cat mai mult. Calesti ceapa, toci apoi carnea prin sita marunta, pui in tocatura sare, piper, verdeata si omogenizezi compozitia cu 2 albusuri. Separat, bati cu ...
 Stufat de miel Stufat de miel
Portionezi carnea in circa 20 de bucati. Cureti ceapa uscata si o tai marunt. Calesti carnea impreuna cu ceapa in ulei intr-o cratita incapatoare. Peste carne si ceapa, pui pe rand, la calit, usturoiul verde curatat si taiat bucati de 3 cm lungime, ...
 Chec de legume cu branza Chec de legume cu branza
Lasa legumele sa se decongeleze intr-o sita pentru a se scurge bine. Separat, amesteca intr-un castron branza faramitata cu ouale, grisul, smantana si mararul tocat.Incorporeaza legumele scurse bine si potriveste de sare si piper. Toarna compozitia ...
 Drob in crusta Drob in crusta
Pune ficatul si pieptul de pui la fiert in apa cu putina sare, foile de dafin si cateva boabe de piper. Aduna spuma. Cand s-au fiert, da de pe foc si lasa la racit cinci minute.Taie cubulete foarte mici o jumatate din cantitatea de ficat, iar restul ...
 Piept de miel umplut Piept de miel umplut
Scoate coastele si condimenteaza bucata (triunghiulara) de carne cu sare, piper, cimbru, rozmarin, dupa gust. Pune la fiert in apa cu sare maruntaiele de miel. Ficatul, mai la sfarsit.Toaca o parte de ficat din cutit.Da restul de maruntaie fierte ...
 Salata cu oua de prepelita Salata cu oua de prepelita
Fierbe ouale de prepelita aproximativ zece minute. Lasa-le sa se raceasca.Desfa pestele, curata-l de oase si pielite si fa-l bucatele mici (cu mana, nu folosi cutitul).Pune pestele in bol, apoi ouale taiate in patru si, la final, porumbul bine scurs. ...
 Crema de mazare Crema de mazare
Fierbeti in 2 l apa mazarea, ceapa si celelalte legume curatate si spalate. Luati vasul de pe foc si lasati-l putin la racit, apoi pasati supa prin sita metalica. Condimentati crema obtinuta si serviti-o calda cu marar tocat, crutoane prajite in ulei ...
 Ciorba de vita Ciorba de vita
Spalati carnea cu apa rece, taiati-o in cubulete si puneti-le la fiert in 4 l apa cu 1 lingurita sare. Curatati legumele si taiati-le marunt. Caliti ceapa in ulei. Puneti legumele la fiert in oala cu carnea, dupa ce in prealabil ati luat spuma de ...
 Rulouri de somon fume cu creveti si maioneza Rulouri de somon fume cu creveti si maioneza
Puneti la fiert 1 litru de apa cu 1 lingurita sare. Cand apa incepe sa fiarba in clocot, puneti crevetii decorticati si fierbeti-i 3-4 minute la foc mare. Scoateti-i apoi pe o farfurie si lasati-i sa se scurga de apa. Topiti untul intr-o tigaie si ...
 Rulouri festive Rulouri festive
Taiati dovleceii (pe lungime) in felii cu grosimea de 2 - 3mm, fara sa-i curatati. Opariti feliile timp de 3 - 5 minute cu apa sarata si piperata, apoi scoateti-le intr-un vas cu apa rece. In acest fel, feliile isi vor pastra culoarea placuta. ...
 Fasole cu rondele de ceapa Fasole cu rondele de ceapa
Curatati ceapa si taiati-o in rondele cu grosimea de 0,5 mm. Treceti rondelele printr-un amestec obtinut din faina alba, malai, sare si piper. Prajiti in ulei fierbinte rondelele de ceapa infainate, pe ambele parti si scoateti-le pe servetele pentru ...
 Drob de stevie Drob de stevie
Pui o cratita cu apa pe foc, iar cand da in clocot, pui stevia, aleasa dinainte si spalata. Dupa ce s-a oparit bine, scurgi stevia bine, o toci marunt si o pui intr-un castron mai mare. Separat, bati 2 oua, pui piper, ceapa verde, marar si putina ...
 Bruschete speciale Bruschete speciale
Tai bagheta in felii subtiri, apoi le dai la cuptor pana capata o culoare aurie. Pregatesti crema de ficat, amesteci pateul cu maioneza si adaugi mararul spalat si tocat marunt. Condimentezi cu sare si piper. Ornezi cu gogosari si castravete dupa ...
 Sarmale cu pulpa si seminte de dovleac Sarmale cu pulpa si seminte de dovleac
Cureti dovleacul si il razi pe razatoarea cu ochiuri mari. Apoi il pui la calit in 4 linguri de ulei cu ceapa tocata marunt. Zdrobesti semintele de dovleac, le adaugi impreuna cu orezul, nucile si 1 cana de apa peste dovleac. Tii amestecul pe foc ...
 Banuti ciobanesti Banuti ciobanesti
Prepari o mamaliguta din lapte si malai. Speli mararul si il toci foarte fin. Cureti cepele, le speli si le toci, apoi le pui la calit in unt. Le lasi la calit pana capata o culoare aurie. Adaugi peste ceapa ouale batute, cat sa capete gust, dar sa ...
 Miniomlete cu verdeata Miniomlete cu verdeata
Bati ouale cu sare, piper si faina. Treptat, torni laptele, adaugi verdeata tocata fin si sunca de pui, taiata cubulete. Intr-o tigaie, pui uleiul si torni aluatul cu un polonic mic, formand mici omlete, pe care le lasi sa se rumeneasca pe ambele ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-111
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu marar - Pagina 61
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z