SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa

Retete Dulciuri si prajituri de casa

 Prajitura cu visine Prajitura cu visine
se unge cu unt(margarina RAMA) o tava rotunda potrivit de inalta.apoi se tapeteaza cu 2-3 linguri de zahar, se pun visinele curatate de samburi si peste ele 3-4 linguri zahar pandispanul se face in felul urmator:se separa ouale se bate albusul spuma ...
 Prajitura albinita Prajitura albinita
m-am apucat intai de foi,bineinteles am pus la foc mic margarina RAMA,zaharul si mierea am lasat pe foc pana ce s-au topit apoi am pus la racit am stins cu putin otet bicarbonatul(aici,recunosc!nu stiu daca trebuia sau nu stins,in niciuna dintre ...
 Prajitura cu glazura de ciocolata Prajitura cu glazura de ciocolata
Intr-o craticioara punem laptele,zaharul, zaharul vanilat, untul si un praf de sare. Punem pe foc. Dupa ce da in clocot amestecam incontinuu,pana se ingroasa. Lasam sa se raceasca,adaugam galbenusurile, albusurile batute spuma tare si amestecam. ...
 clatite banatene clatite banatene
Din lapte,doua oua,faina,ulei si zahar se fac 7-8 clatite obisnuite,dupa reteta cu care sunteti obisnuiti. Branza de vaci o amestecati cu un ou,zahar si zahar vanilat dupa gust. Se umplu clatitele si se ruleaza. Un vas yena il ungeti cu unt,asezati ...
 Tort aniversare Tort aniversare
Blat: Se separa albusurile de galbenusuri si se bat spuma tare cu zaharul si un praf de sare,ca la bezea. Galbenusurile se amesteca cu uleiul si vanilia. Se toarna totul peste albusul batut si se omogenizeaza.Se adauga amidonul si faina amestecata ...
 Chec cu banane(super bun) Chec cu banane(super bun)
Se lasa stafidele in rom timp de 30 minute.Se incalzeste cuptorul la 160 grade.Se tapeteaza o forma de chec  cu hartie de pergament. Se taie 2 dintre banane in felii late cat forma de chec.Pe fundul formei se toarna siropul de zahar,apoi se pun ...
 Briose cu dovleac Briose cu dovleac
Intr-un castron se amesteca piureul de dovleac fiert, ouale, iaurtul si uleiul, esenta de vanilie.  In alt castron amestecati ingredientele solide, faina, cerealele maruntite (nu trebuie sa fie foarte fin zdrobite), zaharul, praful de copt si ...
 Tort Autostrada Tort Autostrada
Blat: Se separa albusurile de galbenusuri si se bat spuma tare cu zaharul si un praf de sare, ca la bezea. Galbenusurile se amesteca cu uleiul si vanilia. Se toarna totul peste albusul batut si se omogenizeaza.Se adauga amidonul si faina amestecata ...
 Tarta de mere Tarta de mere
Se curata merele,se taie in patru iar apoi feliute fara sa se desparta. Se freaca galbenusurile,oul si zaharul,se adauga untul,esenta si scortisoara si se bat deasupra aburilor pana se topeste untul.Apoi se adauga faina,praful de copt si sarea. Acest ...
 Prajitura cu foi de napolitana Prajitura cu foi de napolitana
Se bat spuma albusurile cu zaharul, se adauga nuca, stafidele si praful de copt, faina. Compozitia se asaza in tava unsa si tapetata bine cu faina. Se coace la foc mic. Separat, galbenusurile se freaca cu zaharul pudra, se adauga cacaoa si margarina ...
 Tort cu visine si ananas Tort cu visine si ananas
BLAT: Separam galbenusul de albus , galbenusul il frecam cu cele 7 linguri de ulei si cele 2 linguri de cacao , iar la final adaugam esenta de rom , albusurile se bat spuma impreuna cu zaharul vanilat si zaharul . Se incorporeze galbenusul cu albusul ...
 Tort de ciocolata 2 Tort de ciocolata 2
Blat: Se separa galbenusurile de albus. albusurile se bat spuma apoi se adauga cate un pic zahar. Galbenusurie se freaca cu zaharul vanilat, apoi se incorporeaza cu albusurile. Cu o paleta de lemn se amesteca de jos in sus si se pune in ploaie ...
 Tort Buburuza Tort Buburuza
Blat: Intr-un vas se bat bine ouale cu zaharul, pana devin ca o crema. Se adauga untul si mierea si se pune la bain-marine. Se amesteca pana zaharul din compozitie s-a topit. Se adauga bicarbonatul, se amesteca bine si se mai tine putin pe baia de ...
 Tarta" alba "cu mere Tarta" alba "cu mere
Se bat albusurile spuma cand s-au albit se adauga zaharul in ploaie, continuaidu-se mixarea, dupa ceea faina amestecata cu praful de copt. , Se pune si uleul apoi se amesteca cu o paleta de lem. Merele se taie cuburi se tapeteza o tava se aseaza ...
 Bomboane Bomboane
Blatul l-am rupt mai bucati decat era :)) si l-am pus la robot impreuna cu laptele condensat, untul si ciocolata topite. Am mixat pana compozitia a inceput sa se lege. Cu mainile unse cu unt am format bombonelele, pe care le-am tavalit mai apoi prin ...
 Lapte condensat Lapte condensat
Se amesteca apa,cu zaharul,mierea,untul si vanilia,apoi se adauga laptele praf. Se amesteca bine pana se omogenizeaza!  Se poate pastra la frigider sau folosi :de ex:la prajitura Milch Schnitte   ...
 Tort cu menta Tort cu menta
Crema: Gelatina o punem la inmuiat in 5 linguri de apa rece. Ciocolata o topim impreuna cu 150 ml frisca. Omogenizam si lasam sa se racoreasca. Cand a ajuns la o temperatura suportabila la deget adaugam gelatina si siropul de menta.Amestecam pana la ...
 Clatite Clatite
se amesteca toate ingredientele intr-un bol mare dar sa incalziti un pic laptele(caldut)clatitele se fac intr-o tigaie unsa cu ulei pofta buna ...
 Placinta cu dovleac Placinta cu dovleac
Se amesteca zaharul cu dovleacul si se pune pe foc pana se ingroasa amestecand din cand in cand, scortisoara sau cuisoarele se pun spre sfarsit. Se tapeteaza o tava cu unt si se adauga foile  de placinta unse cu unt moale se pune jumatate din ...
 Croissants frantuzesti Croissants frantuzesti
Mai intai pregatim maiaua...drojdia se topeste in 60 ml lapte caldut apoi se framanta cu 100 gr de faina.Se face o biluta se acopera cu folie alimentara si se lasa la crescut pentru 45 minute circa... cat creste maiaua pragatim untul....framantam 240 ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-333
Filtreaza retetele
Ingredient:
capsuni (361) bicarbonat (351) amidon (341)
visine (329) sirop (322) biscuiti (320)
nuca de cocos (301) coaja de lamaie (299) gris (260)
branza de vaci (256) caise (252) compot (248)
migdale (245) alune (242) portocale (234)
cafea (231) dulceata (229) ciocolata alba (224)
mascarpone (199) piscoturi (175) pesmet (167)
banane (159) piersici (157) cirese (153)
galbenus (136) apa minerala (136) ananas (127)
otet (124) zmeura (122) zmeura (122)
kiwi (101) drojdie uscata (94) pere (90)
suc de lamaie (88) suc de lamaie (88) drojdie proaspata (88)
mac (84) coaja de portocala (81) menta (78)
menta (78) foi de placinta (78) vin (75)
untura (75) afine (71) orez (66)
albus (65) fructe de padure (57) gutui (56)
struguri (56) cartofi (55) cuisoare (54)
peste (52) mure (45) porumb (45)
smantana dulce (43) nucsoara (43) vin alb (41)
piper (41) fistic (40) rosii (37)
cascaval (32) susan (32) lapte batut (30)
ghimbir (29) telemea (29) malai (26)
pepene galben (25) paste (24) masline (24)
aluat foietaj (24) nutella (23) coacaze (21)
ceapa (20) cognac (19) vin rosu (15)
porc (15) marar (14) ulei de masline (14)
intaritor frisca (14) patrunjel (12) fulgi de ovaz (11)
ciuperci (11) usturoi (10) mango (10)
morcov (9) conservant (9) whisky (8)
macaroane (8) dovlecei (8) sunca (7)
fidea (7) chimen (7) ceapa verde (6)
pui (6) feta (6) suc natural (5)
bomboane colorate (5) bulion (5) anason (5)
taietei (4) maioneza (4) busuioc (4)
suc de rosii (3) franzela (3) mazare (3)
spanac (3) cardamon (3) varza (3)
carne tocata (3) pepene verde (3) serbet (3)
parmezan (3) rozmarin (3) ton (3)
gaina (3) telemea de oaie (3) branza topita (2)
ienibahar (2) broccoli (2) ardei gras (2)
mozzarella (2) salam (2) cimbru (2)
vegeta (2) verdeata (2) piept de pui (2)
boia (2) sunca presata (2) lipii (2)
praz (2) ketchup (1) sparanghel (1)
kaiser (1) conopida (1) dafin (1)
fasole verde (1) stevie (1) icre (1)
fasole boabe (1) sos de caramel (1) slanina (1)
liquor (1) loboda (1) parizer (1)
sofran (1) melci (1) spaghetti (1)
gogosar (1) ardei iute (1) pasta tomate (1)
ficat (1) bacon (1) vinete (1)
hrean (1) coriandru (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Dulciuri si prajituri de casa - Pagina 38
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z