SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa

Retete Dulciuri si prajituri de casa

 Prajitura cu foi Cristi Prajitura cu foi Cristi
Foi 1: se bat albusurile spuma,se pune zaharul,apoi in ploaie nuca si faina,se coc doua foi pe dosul tavii unsa si tapetata.Foi 2: se bat albusurile,se adauga galbenusurile,zaharul,in ploaie faina,se coc 3 foi pe dosul taviiCrema: se freaca bine ...
 Prajitura turnata cu mere Prajitura turnata cu mere
1.Freci ouale cu zaharul,adaugi uleiul si freci pana se incorporeaza.2.Torni cate putina apa si cate putina faina amestecata cu praful de copt (si cernute),alternandu`le pana cand se termina.3.Calesti merele date pe razatoare cu zahar si scortisoara ...
 Prajitura Greta Garbo simpla Prajitura Greta Garbo simpla
Se framanta aluatul si se lasa o ora la dospit.Se imparte in trei parti.Se intinde o foaie , se aseaza in tava, se unge cu marmelada si se presara cu nuca macinata si zahar.Se aseaza a doua foaie , care se unge cu marmelada si se presara cu nuca si ...
 Cozonac Cozonac
-se amesteca zaharul cu laptele,coaja rasa de lamaie si esenta de vanilie se incalzesc putin.-se face maiaua: drojdia amestecata cu laptele si 3-4 linguri de faina,se lasa la dospit.-in lighean se cerne faina.-se adauga treptat ouale ,maiaua si ...
 Placinta invartita cu branza si ciocolata Placinta invartita cu branza si ciocolata
Puneti branza intr-un castron, zdrobiti-o cu furculita, adaugati ouale, zaharul si zaharul vanilat, praful de copt stins cu otet, coaja de lamaie, iaurtul, 3 lingurite de faina si 2 linguri de ulei. Pe un fund de lemn taiati ciocolata cu un cutit ...
 Tort dobos Tort dobos
Blaturi:Cele 10 galbenusuri se freaca foarte bine cu sarea, vanilia, coaja si zeama de lamaie si zaharul, pana ce amestecul isi dubleaza volumul si devine o crema spumoasa (de preferat cu mixerul). Se adauga apoi albusurile batute spuma tare si ...
 Negresa cu glazura de ciocolata Negresa cu glazura de ciocolata
Se pune laptele cu zaharul si cacaoua, intr-o craticioara se amesteca bine si punem pe foc, la foc domol,lasam sa fiarba si amestecam incontinuu,pana devine ca o smantana subtire,apoi o dam la rece.Intr-un castron se pune untul taiat cubulete,peste ...
 Prajitura cu fructe 3P (pere, piersici, prune) Prajitura cu fructe 3P (pere, piersici, prune)
O prajitura interesanta din fructe de toamna, foarte aromata.Cerneti faina intr-un bol, adaugati 100 g unt, coaja rasa de lamaie, 1 ou intreg, un plic zahar vanilat, un praf de sare si 5o g zahar. Framantati bine pana se omogenizeaza aluatul si ...
 Placinta cu mere Placinta cu mere
Toate ingredientele se amesteca si se framanta foarte bine.Coca se imparte in 4-5 bucati. Fiecare bucata se framanta din nou cateva minute. Se intinde ca o turtita pe o hartie de copt si se ung cu ulei atat hartia cat si coca pentru a nu crapa.Pe ...
 PERE IN CIOCOLATA PERE IN CIOCOLATA
Perele se spala,se curata de coaja si se fierb intregi in apa cu scortisoara.Cand sunt patrunse,dar nu trebuie sa se sfarame,se scot pe farfurie si se lasa sa se raceasca bine.Apoi,se taie pe jumatate fiecare para,se scot semintele si se aseaza ...
 Placinta cu nuci (baclava/sarailie) Placinta cu nuci (baclava/sarailie)
Pastrati cateva nuci pentru decor, restul de miez impartiti-l in doua parti. O parte macinati-o in masina de nuci, iar cealalta parte zdrobiti-o mai mare cu un facalet, apoi le amestecati.Intindeti pe masa o foaie de placinta, stropiti-o cu ulei ...
 Placinta cu mere Placinta cu mere
Curatati merele si dati-le pe razatoarea mare (Pastrati 2 mere necuratate si intregi). Puneti intr-o cratita merele rase, zaharul si zaharul vanilat, la foc mic, iar cand incepe sa lase zeama amestecati cu o lingura de lemn pana mai scade, apoi ...
 Prajitura cu gem si nuca Prajitura cu gem si nuca
Margarina Rama Maestro se amesteca foarte bine cu zaharul, se adauga pe rand galbenusurile, faina si praful de copt amestecandu-se pana se obtine un aluat consistent.Din aluatul rezultat se pune deoparte in frigider cca 250 g.Tava se unge cu ...
 Placinta cu dovleac Placinta cu dovleac
Amestecam intr-o cratita laptele, zaharul si uleiul pana incepe sa fiarba apoi dam la racit.Peste compozitia racita punem oul (galbenusul frecat cu un praf de sare si albusul batut spuma), bicarbonatul stins cu otet si amestecam bine. Punem faina ...
 Tiramisu cu mouse de ciocolata Tiramisu cu mouse de ciocolata
Ciocolata alba si ciocolata amara se topesc separat. Ouale se bat spuma cu zaharul. Frisca se bate bine,se tine in frigider.Compozitia de oua batute bine se separa in doua castroane: o jumatate se amesteca cu ciocolata alba si jumatate din frisca, ...
 Tiramisu cu crema si  trufe de ciocolata Tiramisu cu crema si trufe de ciocolata
Galbenusurile se bat bine, se adauga zaharul pudra, se mixeaza pana totul devine o crema omogena. Se adauga mascarpone, se omogenizeaza, iar la sfarsit se adauga frisca batuta bine, se incorporeaza cu o paleta de plastic amestecand cu grija. Se tine ...
 Prajitura cu gem si nuca Prajitura cu gem si nuca
Margarina Rama Maestro se amesteca foarte bine cu zaharul,se adauga pe rand galbenusurile, faina si praful de copt amestecandu-se pana se obtine un aluat consistent.Din aluatul rezultat se pune deoparte in frigider cca 250 g.Tava se unge cu margarina ...
 Prajitura cu fructe de padure si crema de vanilie Prajitura cu fructe de padure si crema de vanilie
Blatul 1:Albusurile se bat spuma si se amesteca apoi cu zaharul. Se bat bine pina se intaresc.Adaugam faina, praful de copt si cana cu fructele de padure stoarse.In cuptorul dinainte incalzit la 180 grade introducem tava cu hartia de copt unsa cu ...
 Tarta cu piersici Tarta cu piersici
Galbenusurile se amesteca cu zaharul pana devin o crema omogena. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si se dau deoparte. In crema de galbenus am adaugat faina amestecata in prealabil cu praful de copt, am alternat cu laptele, pana la ...
 Prajitura cu crema capuccino Prajitura cu crema capuccino
Foi 1:se bat albusurile spuma se adauga zaharul,galbenusurile iar la urma faina in ploaie amestecandu-se usor cu o lingura de jos in sus.Se coc 2 foi pe dosul tavii.Foaie 2: albusurile se bat bine,se adauga zaharul,se bate pana aproape nu se mai ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-333
Filtreaza retetele
Ingredient:
capsuni (361) bicarbonat (351) amidon (341)
visine (329) sirop (322) biscuiti (320)
nuca de cocos (301) coaja de lamaie (299) gris (260)
branza de vaci (256) caise (252) compot (248)
migdale (245) alune (242) portocale (234)
cafea (231) dulceata (229) ciocolata alba (224)
mascarpone (199) piscoturi (175) pesmet (167)
banane (159) piersici (157) cirese (153)
galbenus (136) apa minerala (136) ananas (127)
otet (124) zmeura (122) zmeura (122)
kiwi (101) drojdie uscata (94) pere (90)
suc de lamaie (88) suc de lamaie (88) drojdie proaspata (88)
mac (84) coaja de portocala (81) menta (78)
foi de placinta (78) menta (78) vin (75)
untura (75) afine (71) orez (66)
albus (65) fructe de padure (57) gutui (56)
struguri (56) cartofi (55) cuisoare (54)
peste (52) mure (45) porumb (45)
nucsoara (43) smantana dulce (43) piper (41)
vin alb (41) fistic (40) rosii (37)
cascaval (32) susan (32) lapte batut (30)
ghimbir (29) telemea (29) malai (26)
pepene galben (25) paste (24) masline (24)
aluat foietaj (24) nutella (23) coacaze (21)
ceapa (20) cognac (19) porc (15)
vin rosu (15) intaritor frisca (14) marar (14)
ulei de masline (14) patrunjel (12) fulgi de ovaz (11)
ciuperci (11) usturoi (10) mango (10)
morcov (9) conservant (9) whisky (8)
macaroane (8) dovlecei (8) sunca (7)
fidea (7) chimen (7) pui (6)
feta (6) ceapa verde (6) bomboane colorate (5)
bulion (5) anason (5) suc natural (5)
maioneza (4) busuioc (4) taietei (4)
spanac (3) cardamon (3) varza (3)
carne tocata (3) pepene verde (3) serbet (3)
parmezan (3) rozmarin (3) ton (3)
gaina (3) telemea de oaie (3) suc de rosii (3)
franzela (3) mazare (3) broccoli (2)
ardei gras (2) mozzarella (2) salam (2)
cimbru (2) vegeta (2) verdeata (2)
piept de pui (2) boia (2) sunca presata (2)
praz (2) lipii (2) branza topita (2)
ienibahar (2) dafin (1) fasole verde (1)
stevie (1) icre (1) fasole boabe (1)
slanina (1) liquor (1) sos de caramel (1)
loboda (1) parizer (1) sofran (1)
melci (1) spaghetti (1) gogosar (1)
ardei iute (1) pasta tomate (1) ficat (1)
bacon (1) vinete (1) hrean (1)
coriandru (1) ketchup (1) sparanghel (1)
kaiser (1) conopida (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Dulciuri si prajituri de casa - Pagina 255
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z