SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa

Retete Dulciuri si prajituri de casa

 Inimioare cu crema de capsuni Inimioare cu crema de capsuni
Se separa oualele,se bate batz albusurile impreuna cu apa,galbenusurile se freaca cu zaharul si uleiul.Se amesteca cele doua compoziti se adauga faina,praful de copt si cacao se amesteca usor si se toarna intr-o tava tapetata si se da la cuptorul ...
 Tort indragostit Tort indragostit
Blat: se separa albusul de galbenus. Albusul se bate spuma apoi se adauga zaharul dupa care galbenusurile, faina, cacaco, si praf de copt. se da la cutor 35min. Crema1: Untul trebuie sa fiela temperatura camerei acesta se bate spuma cu zaharul ...
 Cozonac pufos cu ciocolata Cozonac pufos cu ciocolata
 Aluatul l-am pregatit in felul urmator: am pus drojdia cu laptele caldul si  o lingura de zahar si am lasat sa dospeasca asa 10 minute dupa care am pus toate ingredientele pentru aluat in masina de facut paine. Al lasat sa framante cu ...
 Tagliatelle de ciocolata flambate cu coniac Tagliatelle de ciocolata flambate cu coniac
Se pune apa la fiert si cand clocoteste se introduc tagliatellele de ciocolata si se lasa la foc mic cateva minute sa se inmoaie putin.Se scurg bine si se amesteca cu sirop de zmeura cu cirese din cocktail si cu mure din dulceata. In momentul ...
 Guguluf cu banane si cafea Guguluf cu banane si cafea
Se amesteca faina cu cafeaua, zaharul si praful de copt. Separat se amesteca bananele pasate cu blenderul de mana, esenta de vanilie, untul moale si ouale care se bat separat, albusurile spuma tare si galbenusurile separat.Apoi se incorporeaza cu ...
 Tort cu buttercream si nuci caramelizate Tort cu buttercream si nuci caramelizate
Ciocolata se topeste la baie de abur, se raceste putin, se adauga peste unt si se freaca bine de tot cu mixerul pina devine o crema pufoasa. Se adauga cite un pahar de zahar si o lingura de lapte, se amesteca bine. Procedati  asa pina se termina ...
 Prajitura cu branza si Fanta Prajitura cu branza si Fanta
Blatul:albusurile se bat bine spuma,peste ele se adauga zaharul.apoi se pun galbenusurile si se bat bine cu albusurile. dupa care uleiul se adauga treptat nu tot deodata. faina se amesteca cu cacaoa si praful de copt si se pune peste restul ...
 Dinti de negru Dinti de negru
Galbenusurile se fraca bine cu 170 gr zahar.peste ele adaugati margarina RAMA si frecati bine de tot. apoi se pune laptele,faina,cacaoa,praful de copt si esenta. se bat toate ingredientele bine . compozitia se pune intr-o tava tapetata cu hartie ...
 Clatite delicioase Clatite delicioase
Ouale se bat cu zaharul bine ,se adauga uleiul,vanilia,plicul de 3 in1,apa minerala,coaja de portocala,faina si praful de copt.toate se bat bine.intr-o tigaie incinsa se pune un strop de ulei si incep sa se faca clatitele. apoi se umplu cu dulceata ...
 Fursecuri cu stafide Fursecuri cu stafide
Stafidele se pun la inmuiat in apa fierbinte ,esenta de rom si putin zahar. Galbenusurile se bat cu zaharul .se pune uleiul trepatat ,apoi faina si praful de copt. Albusurile se bat spuma si se adauga peste compozitia. Se amesteca bine toate se ...
 Baclava Baclava
Se macina nucile in masina de tocat; Se impart foile in patru parti. Apoi se amesteca nucile cu praful de scortisoara si se imparte in 3 parti. Se iau primle 3 foi si se aseaza in tava ungand fiecare foaie dupa ce a fost pusa in tava si punand ...
 Guguluf auriu cu branza Guguluf auriu cu branza
Ouale se bat cu zaharul, esenta de vanilie si un praf de sare pana se albesc si isi dubleaza volumul. Se adauga apoi pe rand sucul de portocala, untul moale si branza de vaci. Dupa omogenizare se adauga faina amestecata cu amidonul si praful de copt. ...
 Papanasi cu branza de vaca Papanasi cu branza de vaca
Prima data pregatesti pesmetul, astfel: iei o cratita, pui putin ulei, lasi sa se incalzeasca dupa care pui pesmetul si il calesti (mestecand tot timpul sa nu se arda), iar la sfarsit pui 1 lingura rasa de zahar si 1 pliculet de zahar vaniliat. Apoi, ...
 Clatite cu ciocolata de casa Clatite cu ciocolata de casa
Se face crema : se pune apa cu zaharul pe foc si cand s-a topit complet, adaugam untul. Se lasa sa topeasca si untul de tot, se pune cacao, se da de pe foc si se adauga laptele praf si nucile macinate fin. Se amesteca foarte bine si se lasa la racit. ...
 Cookies cu ciocolata neagra Cookies cu ciocolata neagra
Se amesteca faina cu praful de copt si zaharul, se adauga untul taiat cubulete, oul si se framanta bine. Se adauga apoi ciocolata maruntita si se framanta din nou pana se incorporeaza. Se rup bucati de aluat, se modeleaza bilute, se aplatizeaza si se ...
 Welfenspeise - Vanilla sabayon Welfenspeise - Vanilla sabayon
Se bat albusurile spuma. Amidonul, zaharul si vanilia se amesteca bine cu 6 linguri de lapte. Restul de lapte se pune la fiert. Cand laptele este fierbinte se adauga amestecul cu amidon amestecand mereu. Se adauga apoi si albusurile spuma si se ...
 Guguluf cu ciocolata Guguluf cu ciocolata
Aprindem cuptorul ca sa fie bine incins cand punem prajitura la copt. Mixam untul moale cu zaharul si zaharul vanilat pana obtinem o compozitie cremoasa. Adaugam ouale treptat, mixam bine pana le incorporam pe toate. Ajutandu-ne de un tel adaugam ...
 Prajitura cu mere din compot Prajitura cu mere din compot
Se freaca bine galbenusurile cu zaharul si smantana,s se amesteca bine pana ce zaharul este dizolvat complet dupa care se adauga albusul batut spuma cu putina sare ,iar dupa ce s-a omogenizat bine se adauga si faina, Se toarna compozitia in tava unsa ...
 Briose pufoase cu visine Briose pufoase cu visine
Am batut albusurile spuma cu putina sare dupa care am adaugat una cate una lg de zahar si am mixat in continuare pana la topirea acestuia,dupa care am adaugat faina si praful de copt. Am uns cu unt si tapetat cu faina formele si am turnat compozitia ...
 Negresa cu glazura de ciocolata Negresa cu glazura de ciocolata
Laptele,zaharul si cacao se pun într-o cratita pe foc si se fierb, amestecând mereu, pâna se obtine o crema ca o smântâna, dupa care se da la racit. Se freaca untul bine si se amesteca cu crema de cacao. În ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-333
Filtreaza retetele
Ingredient:
capsuni (361) bicarbonat (351) amidon (341)
visine (329) sirop (322) biscuiti (320)
nuca de cocos (301) coaja de lamaie (299) gris (260)
branza de vaci (256) caise (252) compot (248)
migdale (245) alune (242) portocale (234)
cafea (231) dulceata (229) ciocolata alba (224)
mascarpone (199) piscoturi (175) pesmet (167)
banane (159) piersici (157) cirese (153)
galbenus (136) apa minerala (136) ananas (127)
otet (124) zmeura (122) zmeura (122)
kiwi (101) drojdie uscata (94) pere (90)
drojdie proaspata (88) suc de lamaie (88) suc de lamaie (88)
mac (84) coaja de portocala (81) menta (78)
menta (78) foi de placinta (78) vin (75)
untura (75) afine (71) orez (66)
albus (65) fructe de padure (57) gutui (56)
struguri (56) cartofi (55) cuisoare (54)
peste (52) mure (45) porumb (45)
smantana dulce (43) nucsoara (43) vin alb (41)
piper (41) fistic (40) rosii (37)
cascaval (32) susan (32) lapte batut (30)
telemea (29) ghimbir (29) malai (26)
pepene galben (25) aluat foietaj (24) paste (24)
masline (24) nutella (23) coacaze (21)
ceapa (20) cognac (19) porc (15)
vin rosu (15) marar (14) ulei de masline (14)
intaritor frisca (14) patrunjel (12) fulgi de ovaz (11)
ciuperci (11) mango (10) usturoi (10)
morcov (9) conservant (9) dovlecei (8)
whisky (8) macaroane (8) sunca (7)
fidea (7) chimen (7) ceapa verde (6)
pui (6) feta (6) suc natural (5)
bomboane colorate (5) bulion (5) anason (5)
taietei (4) maioneza (4) busuioc (4)
gaina (3) telemea de oaie (3) suc de rosii (3)
franzela (3) mazare (3) spanac (3)
cardamon (3) varza (3) carne tocata (3)
pepene verde (3) serbet (3) parmezan (3)
rozmarin (3) ton (3) sunca presata (2)
lipii (2) praz (2) branza topita (2)
ienibahar (2) broccoli (2) ardei gras (2)
mozzarella (2) salam (2) cimbru (2)
vegeta (2) verdeata (2) piept de pui (2)
boia (2) vinete (1) hrean (1)
coriandru (1) ketchup (1) sparanghel (1)
kaiser (1) conopida (1) dafin (1)
fasole verde (1) stevie (1) icre (1)
fasole boabe (1) liquor (1) sos de caramel (1)
slanina (1) loboda (1) parizer (1)
sofran (1) melci (1) spaghetti (1)
gogosar (1) ardei iute (1) pasta tomate (1)
ficat (1) bacon (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Dulciuri si prajituri de casa - Pagina 60
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z