SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa » Tagliatelle de ciocolata flambate cu coniac

Tagliatelle de ciocolata flambate cu coniac

Ingrediente - Tagliatelle de ciocolata flambate cu coniac


100 g tagliatelle de ciocolata,
 sirop de zmeura pt.topping,
cirese de cocktail fara samburi,
mure din dulceata,
inghetata de vanilie si ciocolata,
putin coniac.
Pt.bezea:
1 albus si zahar pudra.
Mod de preparare - Tagliatelle de ciocolata flambate cu coniac
Se pune apa la fiert si cand clocoteste se introduc tagliatellele de ciocolata si se lasa la foc mic cateva minute sa se inmoaie putin.Se scurg bine si se amesteca cu sirop de zmeura cu cirese din cocktail si cu mure din dulceata.
In momentul servirii se adauga mici nuci de inghetata de vanilie si ciocolata, o bezea inimioara(albusul batut spuma tare cu zaharul pudra , spritata pe o tava cu hartie de copt in forma de inimioare si lasata in cuptorul inclazit sa se usuce), si se picura cativa stropi de coniac ce se aprind cu un chibrit pentru efect.Apoi se sufla si se stinge.Se servesc la lumina lumanarilor si neaparat cu cineva drag!
Puteti aseza alaturi si scoici in care ati picurat putin acool parfumat pe care il flambati.
Timp de preparare: sub 120 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Tagliatelle de ciocolata flambate cu coniac
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z