SiteDeBucate » Retete de post

Retete Retete de post

 Cornulete Cornulete
Intr-o gramajoara de faina se toarna apa clocotita, se framanta, apoi se incorporeaza si margarina. Se intinde o foaie care se taie in patrate, pentru a se forma cornuletele umplute cu nuci, rahat sau magiun. Se impaturesc pe diagonala si se coc la ...
 Bomboane de casa Bomboane de casa
Zaharul se topeste in apa, impreuna cu praful de cacao, si se da intr-un clocot. Biscuitii se faramiteaza si se amesteca apoi cu siropul racit, dupa care se omogenizeaza cu margarina. Se fac bilute din compozitia rezultata si se pune in mijlocul lor ...
 Cartofi cu bulion si verdeata Cartofi cu bulion si verdeata
Fierbeti cartofii in coaja in apa cu sare. Lasati-i la racit. Curatati cartofii dupa ce s-au racit si apoi taiat-i in sferturi. Puneti-i intr-o tigaie si inabusiti-i apoi, cu bulionul si mujdeiul preparat dinainte, timp de 8-10 minute. La sfarsit ...
 Gulas de ciuperci Gulas de ciuperci
Curatati ciupercile, spalati-le si taiati-le in patru, apoi calitile in ulei, impreuna cu ceapa tocata marunt, pana ce scade toata apa rezultata in urma gatirii. Puneti faina si stingeti cu putina apa. Adaugati cartofii curatati si taiati in ...
 Supa aromata cu porumb Supa aromata cu porumb
Tai ceapa marunt, o calesti putin cu o lingura de ulei, adaugi apoi telina, radacina de patrunjel, cartofii, varza, morcovul taiat felii subtiri, restul de ulei si lasi sa fiarba inabusit 10 minute, amestecand din cand in cand. Cand legumele au ...
 Ciorba de fasole boabe Ciorba de fasole boabe
Lasi fasolea la inmuiat cu o seara inainte. O scurgi si o pui la fiert cu apa rece. Cand da in clocot, o scurgi din nou si o pui la fiert cu apa calda. Repeti operatiunea, apoi lasi fasolea sa fiarba.Adaugi ceapa taiata marunt si restul legumelor ...
 Crema de legume Crema de legume
Cureti legumele, le tai marunt, adaugi ulei, sare, piper, trei linguri de apa si le calesti. Adaugi rosiile peste legume, pui doi litri de apa calda, acoperi si fierbi 30 de minute, dupa care mixezi legumele.Adaugi patrunjel, corectezi gustul de sare ...
 Ardei cu soia Ardei cu soia
Tai capacele la ardei, ii cureti de cotoare si ii speli. Intr-un vas pui granulele de soia la fiert in apa cu sare 30 de minute, dupa care le scurgi. Intr-o cratita pui ceapa la calit, adaugi soia si orezul spalat bine.Acoperi cu apa si lasi sa ...
 Dovlecei umpluti Dovlecei umpluti
Tai dovleceii jumatate pe orizontala si ii scobesti de miez cu o lingurita. Granulele de soia le pui la fiert in apa cu sare si dupa aceea le pui la scurs.Intr-o cratita calesti ceapa data pe razatoarea mare, adaugi orezul spalat bine, granulele de ...
 Capia cu ciuperci Capia cu ciuperci
Tai capacele la ardei, ii cureti de cotoare si ii speli.Intr-o cratita pui ceapa data pe razatoarea mare la calit impreuna cu morcovul ras. Dupa cateva minute, adaugi ciupercile tocate marunt si lasi sa fiarba pana scade zeama.Pui peste ciuperci ...
 Mingiute cu soia Mingiute cu soia
Pui granulele de soia la fiert in apa cu sare timp de 30 de minute. Strecori si lasi la scurs, dupa care storci cu mana soia, ca sa iasa bine apa din ele. O asezi intr-un vas, adaugi faina, usturoiul pisat, sare, piper, patrunjelul tocat marunt si ...
 Rotite cu ciuperci Rotite cu ciuperci
Cartofii ii pui la fiert, dupa care ii pasezi. Toci ceapa si ciupercile marunt, iar usturoiul il pisezi. Mararul si patrunjelul le toci marunt, iar salata o tai fasii.Pui toate ingredientele intr-un castron, amesteci si condimentezi cu sare, piper, ...
 Chiftele cu orez Chiftele cu orez
Fierbi cartofii in coaja si dupa ce s-au rarit ii dai pe razatoarea mare. Pui orezul spalat bine la fiert, dupa care il scurgi. Amesteci cartofii cu orezul, adaugi usturoiul pisat, ceapa tocata marunt, sare, piper, o lingura de faina si amesteci ...
 Negresa cu nuci Negresa cu nuci
Freci, intr-un castron mare, zaharul cu uleiul, adaugi bicarbonatul „stins" cu zeama de lamaie, coaja rasa de lamaie, zaharul vanilat, gemul (de caise sau de visine) si 300 ml apa.Dupa ce amestecul este omogen, adaugi, „in ploaie", faina ...
 Supa crema cu chimen Supa crema cu chimen
Cureti toate legumele, le speli si le pui la fiert intregi, in 3-4 I de apa cu putina sare. Dupa ce au fiert bine, le scurgi, le pasezi, pui piureul obtinut din nou in oala impreuna cu 2 linguri de condiment, zeama in care au fiert legumele si 3-4 ...
 Ciorba de dovlecei Ciorba de dovlecei
Cureti ceapa, morcovul, telina si pastarnacul, le tai marunt si le pui la fiert in apa cu sare si putin ulei. Intre timp, lasi orezul la inmuiat in apa calda si cand au fiert toate legumele il adaugi in oala, o data cu dovleceii decongelati si sucul ...
 Sarmale cu stafide Sarmale cu stafide
Speli bine orezul si-l lasi la inmuiat in apa calda. Cureti apoi ceapa, o tai marunt, o pui la calit si cand s-a aurit adaugi orezul scurs si mai lasi pe foc cateva minute. Amesteci cu grija orezul si ceapa cu stafidele, condimentele, sare dupa gust ...
 Mancarica rece cu ciuperci soia si masline Mancarica rece cu ciuperci soia si masline
Cureti ceapa, o speli, o stergi cu un prosop de bucatarie, o tai pestisori, o pui intr-o cratita cu ulei si putina sare si o lasi sa se caleasca pana se aureste putin. Cat timp se rumeneste ceapa pregatesti ciupercile si soia. Intai pui la fiert 1 l ...
 Fursecuri cu nuca Fursecuri cu nuca
Pui nuca intr-o tava si o dai la cuptor pentru 20 de minute, o lasi apoi sa se  raceasca si o tai marunt sau o sfarami cu sucitorul. Freci margarina cu cele 3 linguri de zahar pudra si 1 varf de cutit de sare pana se topeste zaharul, apoi adaugi ...
 Salam de biscuiti Salam de biscuiti
Pui stafidele la inmuiat in apa calduta in care ai adaugat si esenta de rom. Sfarami apoi biscuitii sau ii dai prin masina de nuci, topesti putin margarina, tai cubulete rahatul si le amesteci pe toate cu nucile, stafidele scurse bine, esentele si ...
1-1011-14
Filtreaza retetele
Ingredient:
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Retete de post - Pagina 5
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z