SiteDeBucate » Retete de post

Retete Retete de post

Mancare de cartofi noi
Se curata usturoiul si mararul si se toaca marunt, apoi cartofii se curata, se taie sferturi si se pun la calit in putina apa cu ulei si cu cateva boabe de piper negru.Cand s-au rumenit se mai adauga o cana cu apa. ...
Canapele cu spanac
Se curata bine spanacul, se spala, frunza cu frunza, si se pune la inabusit cu o cana cu ulei si jumatate de cana cu apa.Se toarna apoi si pasta de rosii si se lasa sa fiarba impreuna. ...
supa de morcovi cu usturoi
Cureti morcovii,ii tai rondele nu foarte groase pe care le pui la fiert in apa rece cu sare.Dupa ce au fiert foarte bine ii pasezi sau ii mixezi si apoi diluezi cu apa pasta rezultata. ...
ciorba de fasole acrita cu gutui
Alegi si speli fasolea si o pui la inmuiat 2-3 ore cat sa se umfle boabele.Fierbi apa separat si dupa ce s-au umflat boabele le rastorni in apa fiarta si continui fierberea la foc iute. ...
mancare de ciuperci cu masline
Cureti ceapa,o tai marunt si o prajesti in ulei.Dupa ce a capatat un aspect lucios,adaugi ciupercile scurse si maslinele trecute sub un jet de apa rece. ...
Budinca de orez cu gutui
Speli gutuile,le cureti de coaja si le tai feliute potrivit de groase.Intr-o craticioara pui 2cani de apa,8 linguri de zahar,1plic zahar vanilat si le dai in clocot. ...
ciorba cu ceapa rosie
Cureti ceapa si o tai rondele.speli morcovii si telina,le cureti si le dai pe razatoare,apoi le pui pe toate la fiert intr-o oala cu apa,sare si piper. ...
crochete de legume
Speli cartofii,morcovii si telina,le fierbi in apa cu putina sare.Decojesti cartofii si impreuna cu celelalte legume le treci prin masina de tocat. ...
Iahnie de cartofi
Se prajeste in uleiul incins ceapa tocata marunt.Se stinge cu bulionul de rosii desfacut cu putina apa , si se adauga boiaua de ardei,sare si foiu de dafin. ...
 Cartofi unguresti Cartofi unguresti
Cartofii se fierb cu tot cu coaja apoi se curata si se taie felii rotunde.Intre timp se taie cepele marunt si se prajesc intr-o cratita cu untdelemn. Cand ceapa s-a ingalbenit, se adauga cartofii presarati cu sare si se lasa putin sa se prajeasca. ...
 Bruschete cu busuioc si rosii Bruschete cu busuioc si rosii
Tai bagheta in felii groase de 1 cm, pe care le prajesti pe ambele parti, pe un gratar teflonat sau intr-o tigaie, pana cand se rumenesc frumos.Cureti cateii de usturoi si ii tai in lungime. Cand feliile de paine sunt gata, le scoti pe rand, pe o ...
 Ciorba cu perisoare din soia Ciorba cu perisoare din soia
Pui soia sa fiarba in 500 ml apa cu putina sare pentru 20 de minute. In acest timp cureti ceapa, ardeiul, morcovul, telina si radacina de patrunjel, tai marunt ceapa si ardeiul, iar morcovul, telina si patrunjelul le dai pe razatoare. Pui apoi la ...
 Drob de orez cu legume Drob de orez cu legume
Alegi si speli orezul pe care il pui in cantitate tripla de apa o data cu condimentul. Pui si cartofii sa fiarba in coaja si apoi ii cureti si ii treci pe razatoarea cu ochiuri mici. Cureti ceapa, o tai marunt si o pui sa se inabuse in 2 linguri de ...
 Mancare de cartofi cu ciuperci Mancare de cartofi cu ciuperci
Cureti cartofii, morcovii, telina, ceapa si ciupercile. Tai apoi cartofii felii subtiri si le rumenesti cateva minute in ulei incins. Ceapa o tai marunt, o calesti separat, apoi adaugi morcovii taiati rondele, ciupercile taiate feliute si telina ...
 Mancare de gutui cu vin Mancare de gutui cu vin
Speli gutuile, le stergi, le cureti de samburi si le tai felii mai groase. Le dai apoi prin faina, le rumenesti in ulei si le pui pe un servetele ca sa absoarba uleiul. In uleiul ramas pui faina in ploaie si zaharul si amesteci pe foc pana incepe sa ...
 Cartofi dulci acrisori Cartofi dulci acrisori
Cureti cartofii, ii speli bine, ii asezi intr-o tava in care ai pus 2-3 linguri de ulei si ii dai la cuptor pentru 35 minute.In acest timp cureti ceapa, o tai marunt si o calesti in ulei. Tai ardeiul iute bucatele, cureti si pisezi usturoiul, le ...
 Conopida cu maioneza si crenvursti de post Conopida cu maioneza si crenvursti de post
 Fierbi cartoful pana ce intra furculita usor in el. Il scoti, nu arunci zeama si il zdrobesti bine de tot.Cu zeama de la cartof vei face maioneza de pufuleti astfel:  pui pufuletii intr-un castron, adaugi apa in care a fiert cartoful ...
 Cornulete de post Cornulete de post
Amesteci faina cu zaharul, sarea, drojdia sfaramata, uleiul si apa.Framanti aluatul cateva minute, il acoperi si il lasi sa creasca o jumatate de ora.Intre timp, tai rahatul in fasii lungi si subtiri, pe care le tavalesti prin faina, ca sa nu se ...
 Mancarica rece de bureti Mancarica rece de bureti
Treci buretii bine spalati prin masina de tocat si impreuna cu ceapa taiata marunt ii pui intr-o cratita cu putin ulei sa se inabuse foarte bine. Lasandu-si zeama nu e nevoie sa pui apa. Lasi mancarea sa se faca la foc potrivit amestecand si dupa ce ...
 Bors de loboda Bors de loboda
Cureti ceapa, morcovul, pastarnacul, radacina de patrunjel, telina, le speli si le dai pe razatoare.Ceapa o tai marunt si le pui pe toate la fiert in 3 l de apa cu sare impreuna cu orezul spalat si scurs bine. Speli loboda, ceapa verde si le tai ...
1-1011-14
Filtreaza retetele
Ingredient:
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Retete de post
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z