SiteDeBucate » Retete de post

Retete Retete de post

 Falafel rapid si gustos Falafel rapid si gustos
1.Am ales varianta cea mai rapida de preparare. Folositi naut conservat pe care il dati in 2-3 ape reci sa il clatiti si apoi puneti la scurs bine de apa.2.Fasolea daca nu se gaseste in comert la conserva,puneti cu o seara innainte la inmuiat cu ...
 Paste cu mere si nuci Paste cu mere si nuci
Se fierb pastele in apa cu sare conform indicatiilor de pe pachet.Eu folosesc paste "Gata" -fierb repede, isi pastreaza forma si nu se lipesc intre ele.Se scurg bine si se clatesc cu apa rece.Se pune o lingura de margarina intr-o tigaie si se pun ...
 Scovergi Scovergi
Intr-un castron punem faina si o amestecam cu sarea, drojdia se freaca intr-o canita cu zaharul si se adauga in faina. Putin cate putin adaugam si apa calduta pentru a obtine o coca potrivita. Lasam coca la dospit in jur de 30 min. Se intinde sub ...
 Ciorba de paste cu zeama de varza si tarhon(de post) Ciorba de paste cu zeama de varza si tarhon(de post)
La 3 litri de apa se pune cam 350 400 ml de zeama de varza(chiar mai multa ,dupa gust)se da la fiert.Se adauga zarzavaturile tocate marunt se condimenteaza se aduga pastele si se mai fierbe 10min(in functie de paste).Se face un rantas din o lingura ...
 Mamaliga Ciobaneasca Mamaliga Ciobaneasca
Se pune la fiert apa cu uleiu si putina sare dupa gust si se lasa pana incepe sa fiarba apa.Se adauga faina de malai treptat si se lasa la fiert cca 20 min, se ia un castron adanc si se umezeste cu apa si rastoarna mamaliga in el, se lasa la ...
 Salata de boeuf...de post Salata de boeuf...de post
Toate legumele se fierb in apa si se taie cuburi ca la orice salata.Se pune sare piper,knor de legume dupa gust.Maioneza:se pun 2 lingurite de mustar intru-n bol si se adauga ulei ca la o maioneza normala.Atentie! cand incepe sa separe mustarul de ...
 Melcisori cu varza Melcisori cu varza
Se taie varza fideluta(sau se da pe razatoare sau prin robot-cum va e mai la indemana) si se caleste in ulei. Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper, boia, marar si ce va mai place. Intre timp se fierb macaroanele in apa cu sare cam 7-8 minute. Se ...
 Turta Falit Turta Falit
Se amesteca toate ingredientele si se baga in rola pentru 40-45 min. ...
 FASOLE BATUTA FASOLE BATUTA
1.Se curata fasolea si o punem in apa cu putin bicarbonat( o lasam asa de seara pana a doua zi dimineata)2.Fierbem fasolea si aruncam primele 3 ape.3.O punem la fiert in a 4 a apa impreuna cu un morcov, o albitura, o telina, un cartof, o foaie de ...
 Platou/pranz de post Platou/pranz de post
Ciupercile se taie sferturi si se calesc in ulei de masline timp de 10-15 min. Cartofii se taie cuburi si se fierb cu sare timp de 15-20 min.Orezul se pune la calit in putin ulei de masline si apoi se pune apa clocotita peste el si se lasa la fiert ...
 Mancare de urzici Mancare de urzici
Se aleg urzicile si se spala f bine. Se pune ceapa taiata marunt la calit, apoi se adauga si morcovul dat pe razatoarea mica. Se adauga urzicile crude si se adauga sare si putina apa (3-4 linguri). Dupa ce au fiert bine urzicile se adauga faina ...
 CIORBA TIGANEASCA CIORBA TIGANEASCA
Se curata toate legumele, se spala si se taie cubulete. In oala se pun la calit ceapa impreuna cu morcovii si uleiul, bineinteles. Cand sunt morcovii mai moi, se adauga radacina de patrunjel, pastarnacul si telina si se mai lasa aproximativ 3 minute, ...
 Orez cu legume Orez cu legume
Se spala orezul in mai multe ape si se lasa la inmuiat.Se rade jumatate din morcov iar jumatate se toaca marunt.Ardeiul si ciupercile se taie feliute.Se calesc legumele in ulei.Se pune orezul in apa cu sare la fiert. Cand e fiert pe jumatate se ...
 Fasole galbena  pastai cu usturoi Fasole galbena pastai cu usturoi
1. Intr-o tigaie punem putin ulei, lasam sa se incinga apoi adaugam ceapa o lasam 5 minute la foc mic, dupa care adaugam putina apa ca sa o inabusim si sa fiarba bine, cand apa a scazut adaugam bulionul cu putina apa, acoperim si mai lasam putin sa ...
 Mancarica de ghebe Mancarica de ghebe
Se spala bine ghebele in apa rece si se pun la fiert intr-o oala cu apa ,sare si un pic otet.Se fierb cca 30 minute.Se iau de pe foc,se scurg de apa si se clatesc.Ne ocupam de restul legumelor ,pe care le spalam,le curatam si le taiem pt a le cali in ...
 Piure de spanac Piure de spanac
Toate ingredientele de mai sus se spala bine si se pun la fiert in apa cu sare.Daca preparam piureul cu spanac congelat,eu il adaug direct,fara a-l decongela.Daca folosim spanac prosaspat il spal bine si il adaug odata cu restul legumelor.Punem apa ...
 Fasole batuta Fasole batuta
Fasolea se lasa peste noapte in apa;Intr-o oala punem 2 l apa si o dam pe foc, adaugam fasolea si o lasam sa dea in clocot;Dupa ce apa clocoteste si fasolea incepe sa se ridice deasupra apei, luam oala si aruncam apa, dupa care punem alta apa calda ...
 Sarmalute in foi de varza de post Sarmalute in foi de varza de post
Intr-o tigaie mai mare punem 100 ml.ulei la incins.Curatam toata ceapa o spalam apoi o taiem marunt dupa care o adaugam in uleiul incins,curatam morcovul il dam prin razatoarea mica apoi adaugam in tigaie amestecam ca sa nu se prinda adaugind putina ...
 Mancare de mazare Mancare de mazare
Am curata ceapa, am taiat-o marunt,am curatat morcovul si acesta taiat marunt,se pune intr-o cratita ulei la incins apoi se pune ceapa,morcovul,sarea adaugaind putina apa pina ceapa si morcovul devin moi.Am scos mazarea din punga intr-o strecuratoare ...
 Pizza de post Pizza de post
Intr-un lighean am pus apa calduta,ulei,drojdia,sarea,le-am amestecat am pus faina amestecind pina devine o coca buna de intins foaie,am lasat-o la crescut 30 minute.Am curatat morcovul am dat prin razatoarea mica,am taia ardeiul feliute,ciupercile ...
1-1011-14
Filtreaza retetele
Ingredient:
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Retete de post - Pagina 11
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z