Gulas de ciuperci
Curatati ciupercile, spalati-le si taiati-le in patru, apoi calitile in ulei, impreuna cu ceapa tocata marunt, pana ce scade toata apa rezultata in urma gatirii. Puneti faina si stingeti cu putina apa. Adaugati cartofii curatati si taiati in ...
Supa de dovlecei umpluti si vinete umplute de post
Se scoate miezul dovleceilor si vinetelor cu un cutit special, pastrand cateva rulouri de la dovlecei pentru a-i astupa inainte de fierbere.Orezul se opareste si se lasa 5 minute sa se inmoaie.Ceapa se taie marunt si se caleste putin in uleiul de ...
Falafel rapid si gustos
1.Am ales varianta cea mai rapida de preparare. Folositi naut conservat pe care il dati in 2-3 ape reci sa il clatiti si apoi puneti la scurs bine de apa.2.Fasolea daca nu se gaseste in comert la conserva,puneti cu o seara innainte la inmuiat cu ...
1