Halva de gris
Fierbi zaharul cu apa pana obtii un sirop. Separat, infierbanti margarina si adaugi treptat grisul, amestecand mereu cu o lingura de lemn.Pui apoi pe rand siropul, nuca si esenta, amesteci pana ce halvaua se desprinde de pe peretii cratitei, o dai ...
Galuste de malai si gris cu gem de prune
Pui apa la fiert cu un praf de sare si cele 4 linguri de zahar si cand da in clocot adaugi pe rand grisul, malaiul si faina, amestecand mereu. Lasi pe foc pana obtii o „mamaliguta" nu prea vartoasa. Cat timp se raceste, pui putin ulei la ...
E marn
Intr-un castron se pune grisul, sarea, zaharul și oul, se amesteca bine si se adauga lapte pana ajunge la consisteta unui aluat de clatite. Se lasa asa o jumatate de ora pana se umfla grisul apoi se amesteca si se mai adauga lapte pana ajunge din ...
1