SiteDeBucate » Retete de post

Retete Retete de post

 Fasole batuta Fasole batuta
Se spala fasolea in mai multe randuri de apa si se pune la fiert in apa cu putina sare. Cand este gata, se scoate din oala, se scurge putin si se amesteca bine cu mixerul, pana se obtine un piure. Ceapa se curata, se toaca marunt si se prajeste in ...
 Sarmale cu miez de nuca Sarmale cu miez de nuca
Varza se lasa in apa rece, la desarat, apoi se clateste, se aleg foile netede si nerupte de nifirimea dorita si se pun deoparte.Ceapa se curata si se toaca, telina si morcovul se dau prin razatoare, iar nuca prin masina de tocat fina. Arpacasul se ...
 Spuma de banane si capsuni Spuma de banane si capsuni
Intr-un bol se adauga bananele taiate bucatele, zeama de la 1/2 lamaie, jumatate din cantitatea de capsuni, taiai in bucatele, siropul si 5 cuburi de gheata. Se foloseste blanderul pana se obtine un piure. Vasul se da la rece. Cealalta jumatate de ...
 Biscuiti crocanti fara ou Biscuiti crocanti fara ou
Faina se pune intr-un bol, se adauga restul ingredientelor, se framanta bine si se lasa 30 minute. Cuptorul se incalzeste in prealabil la 180°C. Din aluat se formeaza bastonase sau rotunduri, se trec prin zahar pudra. Se aseaza pe tava acoperita cu ...
 Desert cu ananas Desert cu ananas
Ananasul se curata si se taie in cuburi. Intr-un vas se adauga apa, zaharul, batonul de vanilie taiat in doua si migdalele. Se pune totul la fiert. Se lasa pana de topeste zaharul si se leaga ca un sirop. Se ia de pe foc si se adauga bucatiile de ...
 Bastoane dulci cu migdale Bastoane dulci cu migdale
Apa se pune intr-un vas, se adauga zaharul si zeama de lamaie, se pun la foc domol si se lasa pana se topeste zaharul iar siropul se ingroasa usor. Se unge o tava cu ulei, se varsa zaharul topit, se adauga migdalele. Se lasa la racit. Se taie apoi ...
 Crema vegetala Crema vegetala
Ciocolata se pune la topit intr-o cratita cu apa, se lasa la foc domol amestecand continuu, pana se topeste. Intr-un bol se pun tofu, zaharul, se adauga ciocolata topita si se amesteca toate 3-4 minute cu mixerul. Se portioneaza in pahare si se da la ...
 Rulada de vinete Rulada de vinete
Vinetele se spala, si se taie feli subtiri de 0,5 cm, pe lungime, se pun intr-o sita si se lasa la scurs minim 40 minute. Rosiile se tin cateva secunde in apa clocotita pentru a indeparta cu usurinta pielita, se taie apoi cubulete mici. Se pun ...
 Ciuperci umplute cu garnitura de hrisca Ciuperci umplute cu garnitura de hrisca
Spal ciupercile, scot coditele separat. Asez ciupercile intr-un vas de Yena uns cu ulei. Calesc ceapa, adaug coditele taiate marunt, zarzavatul si sosul iute, faina. Condimentez, umplu ciupercile cu aceasta compozitie.Pregatesc sosul: Topesc untul ...
 Snitel din soia cu mustar Snitel din soia cu mustar
Fierb soia timp de 10 minute in apa cu ceapa, condimente, vin,usturoi. Scurg snitelele in prosop uscat, ung fiecare snitel cu mustar,las 5 minute. Trec fiecare snitel printr-un amestec obtinut din faina,susan, pesmet, sare si piper.Prajim in ulei ...
 Snitel de soia cu rozmarin Snitel de soia cu rozmarin
Fierb snitelul in apa cu ceapa, vin,condimente.Scurg snitelul in prosop. Din faina, apa minerala, sare, piper,rozmarin macinat, obtin o compozitie ca de clatita.Trec fiecare snitel prin coca, prajesc pe ambele parti in ulei incins. Uscam pe servet de ...
 Sarmalute in foi de vita de post Sarmalute in foi de vita de post
Frunzele de vita se oparesc, apoi se scot pe un platou.Orezul se opareste , apoi se spala bine si se pune intr-un bol.Ceapa se taie marunt si se pune intr-o tigaie antiaderenta cu uleiul de masline si se prajeste putin pana ia culoare aurie.Se adauga ...
 Galuste cu prune in sirop de menta Galuste cu prune in sirop de menta
Prunele le spalam ,le scoatem samburii cu atentie fara sa le despicam complet si le lasam la scurs intr-o strecuratoare .Intr-o tigaie anti-aderenta, punem untul la topit si adaugam pesmetul pe care-l rumenim bine.Facem un aluat din cartofii fierti, ...
 Legume umplute ghemista Legume umplute ghemista
Se spala toate legumele,se sterg cu un prosop curat se scobesc legumelein interior dar pastrati capacelele de la ele.Compozitia se pune in bleder se toaca dar nu foarte mult mai adaugi si cele3rosii,cartofii,cutia de rosii tocate si patrunjelul.Pasta ...
 Supa de dovlecei umpluti si vinete umplute de post Supa de dovlecei umpluti si vinete umplute de post
Se scoate miezul dovleceilor si vinetelor cu un cutit special, pastrand cateva rulouri de la dovlecei pentru a-i astupa inainte de fierbere.Orezul se opareste si se lasa 5 minute sa se inmoaie.Ceapa se taie marunt si se caleste putin in uleiul de ...
 Tort de post Tort de post
Intr-un castron se amesteca apa minerala,uleiul si zaharul,pana se topeste zaharul.Faina,cacaua si praful de copt se amesteca si ele si se toarna in compozitia de mai sus.Se pune si esenta de rom,se amesteca bine,se toarna intr-o tava tapetata cu ...
 Chiftelute cu ciuperci si soia Chiftelute cu ciuperci si soia
Cartofii se curata se taie cubulete si se fierb. Soia se prepara dupa instructiunile de pe plic.Ciupercile se curata si se fierb 5-10 minte in apa cu sare.Dupa ce s-au fiert cipercile se toaca marunt,cartofii se paseaza cu furculita si soia se scurge ...
 Hrisca Hrisca
Hrisca muiata 2-3 ore in apa calduta se fierbe circa 30 minute in apa cu sare. Calesc ceapa, incorporez cu hrisca in care adaug zarzavatul si pasta de tomate. Condimentez, fierb impreuna 5 minute. Servim ca garnitura la ciuperci, fripturi sau ca si ...
 Pisto Pisto
Legumele le spalam toate. Luam o cratita o punem pe foc si adaugam uleiul de masline,lasam sa se incalzeasca.Adaugam ceapa taiata in patratele de cca 1 cm,catei de usturoi taiati pe jumate,amestecam adaugam un prafulet de sare si lasam pina ce se ...
 Paste cu vinete Paste cu vinete
Se spala vanata si se taie in cubulete,se sareaza si se lasa timp de o ora la scurs.Dupa ce au lasat cuburile de vinete zeama proprie,se usuca bine cu servetele de bucatarie absorbante si se pun la calit intr-o tigaie cu ulei.Intre timp ,punem o oala ...
1-1011-14
Filtreaza retetele
Ingredient:
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Retete de post - Pagina 7
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z