SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa

Retete Dulciuri si prajituri de casa

 Chec usor Chec usor
Se freaca ouale cu zaharul si uleiul pina la o pasta omogena, se adauga faina care afost amestecata inainte cu praful de copt.La urma se dilueaza cu suc de portocale sau lapte pina devine ca opasta smintinoasa.Se incalzeste cuptorul la 180 de grade ...
 PRAJITURA  CU NUCA SI CREMA CU CAFEA NESS PRAJITURA CU NUCA SI CREMA CU CAFEA NESS
Nucile se prajesc in cuptor apoi se dau prin masina de macinat nuca. Se lasa sa se raceasca. Ingredientele pentru foi se impart in 3 parti, preparand trei foi, astfel : 3 albusuri se bat spuma tare cu 75 gr de zahar. Cand se tin bine de tel se adauga ...
 Rulada cu frisca si kiwi Rulada cu frisca si kiwi
Separi albusurile de galbenusuri.Freci galbenusurile cu sarea.Bati albusurile spuma,pui zaharul lingura cu lingura si bati pana se intareste bezeaua.Adaugi treptat galbenusurile si, alternativ,faina si uleiul,amestecand usor ,de jos in sus,cu o ...
 Saratele Saratele
Margarina,putin lapte,sarea,drojdia dizolvata in lapte,200 g faina se amesteca bine,apoi se mai pun 200g faina,se amesteca din nou,iar se adauga 200 g faina si chimenul.Se amesteca foarte bine.Se framanta,se intinde,se impatureste in 4,iar se ...
 Tarta de vara Tarta de vara
Zaharul se bate spuma cu untul, apoi adaugam treptat ouale, smantana si faina de grau. Praful de copt il stingem in zeama de lamaie si il incorporam in compozitie. Ungem tava cu margarina si intindem bine aluatul.Fructele taiete felii cam de aceeasi ...
 Clatite negre Clatite negre
Se prepara blatul si la final se adauga cacao, apoi se amesteca bine. Se lasa cca 25-30 minute sa se linisteasca si se coc foile de clatite. Fiind putin colorate clatitele trebuie sa se coaca cu grija pentru a nu iesi prea "negre".Se las sa se ...
 indiene  cu frisca indiene cu frisca
Se bate albusul cu zaharul, se adauga galbenusele amestecate cu ulei si praf de copt, se amesteca albusul batut tare cu crema de galbenus. Se toarna faina cernuta, se amesteca usor, se toarna cu un pos cu dui pe hartie de copt, se coc 10 min la ...
 rulada de capsuni cu frisca rulada de capsuni cu frisca
Foile de ruladaAlbusul se bate cu zaharul, se adauga galbenusele, se amesteca usor, se adauga faina, se amesteca.Pe hirtie de copt se intinde compozitia, se coace la 200 grade celsius aprox 8-10 min. Atentie la copt, foile trebuie sa fie coapte, dar ...
 PRAJITURA CU MIGDALE SI PERE PRAJITURA CU MIGDALE SI PERE
Migdalele macinate se amesteca cu zaharul si cu cele patru oua batute cu mixerul spuma, apoi se adauga esentele si cele 3 linguri de faina, amestecate cu praful de copt.Aluatul se pune intr-un vas de ceramic uns cu ulei si tapetat cu faina, sau in ...
 FURSECURI DE CIOCOLATA FURSECURI DE CIOCOLATA
Ciocolata se topeste pe baie de abur cu untul.Ouale se bat cu mixerul impreuna cu zaharul, vanilia, nessul. Apoi se adauga componentele uscate, iar la final bucatele de ciocolata alba. Se da compozitia la frigider cam 2-3 ore pana se intareste.Cand ...
 SPUMA DE CIOCOLATA IN TREI CULORI SPUMA DE CIOCOLATA IN TREI CULORI
Crema de ciocolata amaruie:Se topeste pe baie de abur. Gelatina se pune in lapte si se lasa 5 -10 minut, dupa care se incalzeste un pic. Se toarna peste ciocolata topita, apoi lichiorul si frisca batuta spuma.Spuma rezultata se toarna intr-o tava ...
 Prajitura cu ciocolata si vanilie ( capuccino) Prajitura cu ciocolata si vanilie ( capuccino)
Untul topit se amesteca cu zaharul, pudra de cacao, oul si vanilia, peste care se amesteca frimiturile de biscuit de ciocolata, nuca de cocos si nucile tocate.Toate acestea se pun intr-o tava unsa si tapetata cu foaie de copt se niveleaza si se da la ...
 Prajiturele din aluat fraged cu scortisoara Prajiturele din aluat fraged cu scortisoara
Faina, praful de copt si sarea, se amesteca cu untul pana devine sfaramicios. La final se adauga frisca, siropul si vanilia. Aluatul se framanta si se da la rece.Se intinde o foaie de 1 cm si se decupeaza biscuit care se ung cu ou si se presara cu ...
 TARTA CU CREMA CARAMEL TARTA CU CREMA CARAMEL
Crusta: Din faina, nuca macinata, sare, si untul rece se face un aluat nisipos, la care se adauga zaharul (brun de preferinta)dizolvat in apa si amestecat cu galbenusul de ou.Aluatul se da 1 ora la frigider.Aluatul se intinde intr-o foaie de 1 cm si ...
 PLACINTA CU MERE PLACINTA CU MERE
Crusta: Se amesteca faina, zaharul, sare, praful de copt si untul rece taiat cubulete, prin frecare cu mainile, aluatul nu trebuie sa se lege, el trebuie sa fie sfaramicios, apoi se adauga cele 3-4 linguri de lapte, cat sa inglobeze faina. Aluatul se ...
 FURSECURI CU FULGI DE CIOCOLATA FURSECURI CU FULGI DE CIOCOLATA
Untul se freaca cu zaharul, se adauga oul , vanilia, faina amestecat cu praful de copt, sare amidonul si se amesteca bineLa final se adauga ciocolata toccataSe ia cu lingurita compozitie se modeleaza o bila si se pune in tava tapetata cu hartie de ...
 PLACINTA CU ZMEURA PLACINTA CU ZMEURA
Fructele se amesteca cu zaharul, faina si condimentele si se pun in cescute de cafea sau in tavaAluatul se face astfel: untul se freaca cu zaharul bine, apoi se adauga oul, laptele, ,malaiul si fainaPeste fructe se toarna din loc in loc cate o ...
 Rulada cu nuci Rulada cu nuci
Se freaca untul pana devine spuma, se adauga smantana, faina, sarea si se framanta un aluat. Aluatul se pune la frigider 15 minute.Pentru unplutura, se amesteca nucile cu zaharul si scortisoara.Pe o suprafata presurata cu faina se intinde aluatul, ...
 Prajitura yami-yami Prajitura yami-yami
Pandispan: 5 oua (albus, galbenus) se freaca albusurile cu 8 linguri de zahar si o lingura de apa. Se adauga  un praf de sare si bat pana se face spuma - ca o bezea. Galbenusurile, amestecate bine cu 2 linguri de ulei, se inglobeaza in albusuri. ...
 DONAUWELLE - Valurile Dunarii DONAUWELLE - Valurile Dunarii
Blatul: Untul/margarina se bate spuma cu mixerul. Se adauga treptat zaharul si ouale pana devine cremos. Apoi se cerne faina amestecata cu praful de copt. Amestecul se imparte in doua - jumatate se amesteca cu sucul si coaja de la jumatate de lamaie, ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-333
Filtreaza retetele
Ingredient:
capsuni (361) bicarbonat (351) amidon (341)
visine (329) sirop (322) biscuiti (320)
nuca de cocos (301) coaja de lamaie (299) gris (260)
branza de vaci (256) caise (252) compot (248)
migdale (245) alune (242) portocale (234)
cafea (231) dulceata (229) ciocolata alba (224)
mascarpone (199) piscoturi (175) pesmet (167)
banane (159) piersici (157) cirese (153)
galbenus (136) apa minerala (136) ananas (127)
otet (124) zmeura (122) zmeura (122)
kiwi (101) drojdie uscata (94) pere (90)
drojdie proaspata (88) suc de lamaie (88) suc de lamaie (88)
mac (84) coaja de portocala (81) menta (78)
menta (78) foi de placinta (78) vin (75)
untura (75) afine (71) orez (66)
albus (65) fructe de padure (57) gutui (56)
struguri (56) cartofi (55) cuisoare (54)
peste (52) mure (45) porumb (45)
smantana dulce (43) nucsoara (43) vin alb (41)
piper (41) fistic (40) rosii (37)
cascaval (32) susan (32) lapte batut (30)
telemea (29) ghimbir (29) malai (26)
pepene galben (25) aluat foietaj (24) paste (24)
masline (24) nutella (23) coacaze (21)
ceapa (20) cognac (19) porc (15)
vin rosu (15) marar (14) ulei de masline (14)
intaritor frisca (14) patrunjel (12) fulgi de ovaz (11)
ciuperci (11) mango (10) usturoi (10)
morcov (9) conservant (9) dovlecei (8)
whisky (8) macaroane (8) sunca (7)
fidea (7) chimen (7) ceapa verde (6)
pui (6) feta (6) suc natural (5)
bomboane colorate (5) bulion (5) anason (5)
taietei (4) maioneza (4) busuioc (4)
gaina (3) telemea de oaie (3) suc de rosii (3)
franzela (3) mazare (3) spanac (3)
cardamon (3) varza (3) carne tocata (3)
serbet (3) pepene verde (3) parmezan (3)
rozmarin (3) ton (3) sunca presata (2)
praz (2) lipii (2) branza topita (2)
ienibahar (2) broccoli (2) ardei gras (2)
mozzarella (2) salam (2) cimbru (2)
vegeta (2) verdeata (2) piept de pui (2)
boia (2) hrean (1) vinete (1)
coriandru (1) ketchup (1) sparanghel (1)
kaiser (1) conopida (1) dafin (1)
fasole verde (1) stevie (1) icre (1)
fasole boabe (1) slanina (1) liquor (1)
sos de caramel (1) loboda (1) parizer (1)
melci (1) sofran (1) spaghetti (1)
gogosar (1) ardei iute (1) pasta tomate (1)
ficat (1) bacon (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Dulciuri si prajituri de casa - Pagina 284
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z