SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa » SPUMA DE CIOCOLATA IN TREI CULORI

SPUMA DE CIOCOLATA IN TREI CULORI

Ingrediente - SPUMA DE CIOCOLATA IN TREI CULORI

Crema de ciocolat amaruie: 170 g ciocolata amaruie topita pe baie de abur lingura gelatina 125 ml lapte 300 g frisca lichida lichior Crema de ciocolata alba: 340 g ciocolata alba topita lingura gelatina pudra 125 ml lapte 230 ml frisca lichida Crema de ciocolata cu lapte 280 g ciocolata cu lapte lingura gelatina 125 ml lapte 230 ml frisca lichida
Mod de preparare - SPUMA DE CIOCOLATA IN TREI CULORI
Crema de ciocolata amaruie:
Se topeste pe baie de abur. Gelatina se pune in lapte si se lasa 5 -10 minut, dupa care se incalzeste un pic. Se toarna peste ciocolata topita, apoi lichiorul si frisca batuta spuma.
Spuma rezultata se toarna intr-o tava tapetata cu folie de plastic si se da la rece 1-2 ore pana se intareste un pic, apoi se toarna spuma de ciocolata alba se da din nou la rece, iar la final se toarna spuma de ciocolata cu lapte.

Spuma de ciocolata mai poate fi pusa in pahare. Paharele vor fi puse inclinate in frigider.
Timp de preparare: 2-3 ore minute
Complexitate: redusa


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta SPUMA DE CIOCOLATA IN TREI CULORI
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z