SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa

Retete Dulciuri si prajituri de casa

 Turta dulce cu cacao Turta dulce cu cacao
Se cerne faina impreuna cu condimentele, cacao si praful de copt.Se adauga untul taiat bucatele mici si se freaca pana se obtine o compozitie granuloasa, ca niste firimituri.Se adauga oul si zaharul si se framanta rapid aluatul.Se da la rece pentru 2 ...
 Prajitura Televizor (copyright) by Laura S. Prajitura Televizor (copyright) by Laura S.
crema:Laptele se amesteca cu faina si se pune la fiert ,pina devine precum budinca,dupa care se pune la racit.Separat se mixeaza untul cu zaharul si aroma preferata.Dupa ce amestecul de faina-lapte sa racit se mixeaza cu amestecul de unt-zaharsi se ...
 Prajitura cu foi Lica Prajitura cu foi Lica
Untul se bate spuma si se incorporeaza treptat, cite o lingura,laptele condensat caramelizat (are o consistenta foarte groasa si o culoare maronie). Se adauga si nuca.Se ung cu crema foile de napolitana, suprapunindu-le, in 4-5 straturi. Partea de ...
 Prajitura cu crema din iaurt cu piersici by Laura S. Prajitura cu crema din iaurt cu piersici by Laura S.
Folie de gelatina se inmoaie pt. cel putin 5 min. in apa rece.Lichidul se incalzeste max. 40°C si faile de gelatina bine stoarse se amesteca pe rind in lichidul cald pina se topesc.Daca cumva lichidul nu este destul de cald,sau se raceste intr-e ...
 Prajitura Amaretto Prajitura Amaretto
-blat:Untul si ciocolata se topesc pe baie de aburi amestecind pina ce ciocolata se topeste complet.Se lasa deoparte.Cuptorul se incinge la 190°CFaina se amesteca cu praful de copt.Zaharul se freaca bine cu ouale, se adaoga lichiorul, ...
 Muffins cu ciocolata si visine/cirese Muffins cu ciocolata si visine/cirese
Cuptorul de incinge la 180°CCiresele/visinele se scurg si se pun pe un servet de bucatarie la zvintat.Ouale,zaharul,zaharul vaniliat, coaja de lamiie silaptele se mixeaza bine, pina compozitia devine spumoasa si culoarease albeste.Se toarna precum ...
 biscuiti marmorati biscuiti marmorati
Aceasta reteta este adaptata dupa cea a Laurei Sava,care facea niste cercuri de aluat impletite.Eu am adaptat reteta,nefiind deplin multumita de ea,pt. ca nu era suficient de aromata,iar aluatul cu cacao era mult mai dens decat cel alb.Deci,se ...
 Prajitura angelica Prajitura angelica
pe scurt trebuie sa facem 2 blaturi,unul simplu si unul cu cacao, apoi o crema de vanilie si o spuma de albus cu zahar pudra pentru ornament pudrata la final cu razatura fina de ciocolata.Blatul simplu: Mixam ouale cu zaharul si un varf de sare pana ...
 Arici de mascarpone Arici de mascarpone
Se faramiteaza biscuitii intr-un vas. Se topeste la bain Marie ciocolata cu untul/ margarina, esenta de rom si laptele. Apoi se toarna peste biscuiti, se amesteca bine si se pune amestecul intr-un bol rotund la rece cam o ora. Intre timp facem crema ...
 Skoleboller(Norvegia) Skoleboller(Norvegia)
Se pregateste umplutura de budinca din ingredientele mai sus scrise, dupa cum scrie pe pac.Cind este gata se acopera imedat cu folie de nailon,asta pentru ca budinca sa nu prinda coaja/pojghitza deasupra.Se lasa deoparte la racit.Se prepara ...
 Semilune crocante Semilune crocante
Din ingredientele pentru aluat se amesteca impreuna ingredientele uscate in afara de zahar.Untul/mar. se freca cu zaharul, cu ouale puse pe rind si in final cu restul ingredientelor pina se obtine un aluat care sa poate fii intins pe planseta de ...
 Cuburi cu migdale Cuburi cu migdale
Din ingredientele de aluat se prepara un aluat compact dar destul de moale incit sa se poata modela usor.Acesta se imparte in 2 parti egale si se puna la rece pt. ca. 30 min.In acest timp se pune pe foc zaharul,mierea si untul si amestecind se lasa ...
 Cosulete cu martipan Cosulete cu martipan
Se face un aluat fraged din unt, faina, zahar si 2 lingurite de scortisoara.Se tine la rece o jumatate de ora.Se incalzeste cuptorul.Se foloseste tava de briose.Se aseaza aluatul in fiecare forma de briosa lipind cu mainile aluatul pe peretii tavii ...
 Cremsnit Cremsnit
Se fierbe laptele cu zaharul. Separat se bat ouale cu faina si amidonul dupa care se pune putin cate putin peste laptele fiert si se tine pe foc pana se ingroasa. Se ia de pe foc si se pune zaharul vanilat, coaja si zeama de la lamaie. Crema se pune ...
 Prajitura  cu branza si capsuni Prajitura cu branza si capsuni
Facem blatul ca un pandispan normal si-l coacem intr-o tava patrata sau dreptungiulara.Il lasam sa se raceasca.Apoi facem crema intr-un vas de plastic cu mizerul ametestecam toate ingredientele.Apoi punem crema rece peste blat.Deasupra asezam ...
 Prajitura cu ness Prajitura cu ness
Blat:Albusurile se bat spuma impreuna cu zaharul adaugat in ploaie. Galbenusurile se freaca cu praful de copt nestins si uleiul pe care il adaug in trepte. Aceste doua compozitii se amesteca. Se unge o tava dreptunghiulara cu ulei. Se pune hartie de ...
 prajitura Caramela prajitura Caramela
Pe scurt- se coace un blat cu cacao si nuca in tava dreptunghiulara, se pune apoi un strat de crema caramel, apoi iar un blat si crema de ciocolata si deasupra ornam cu jumatati de nuca sau alune de padure.Blatul se face ca un pandispan din oua, ...
 Inimioare cu gutui si merisoare Inimioare cu gutui si merisoare
Se face un aluat rece din 100g unt /margarina Rama topita, 1ou, 1 cana mare de faina alba de prajituri, 4 linguri mari de zahar si o esenta de vanilie.Se framanta bine si se intinde o foaie subtire din care se taie apoi cu forma de plastic mai multe ...
 Rulada cu merisoare si mascarpone Rulada cu merisoare si mascarpone
Se face o clatita mai groasa din:un ou batut, o lingura de smantana,o lingura de faina,2 pliculete de zahar vanilinat,1 fiola esenta de vanilie, 1 lingurita amidon.Apoi se coace in tigaia unsa cu unt/margarina, eu am folosit Doubletta care nu ...
 Briose cu cirese Briose cu cirese
se face un aluat moale ca de pandispan ce se toarna in tava cu forma de briose si se coc putin in cuptorul preincins.Apoi se presara si ciresele si se da iar la copt.Sunt gata cand au crescut mult si s-au rumenit putin deasupra.Se scot cu grija si se ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-333
Filtreaza retetele
Ingredient:
capsuni (361) bicarbonat (351) amidon (341)
visine (329) sirop (322) biscuiti (320)
nuca de cocos (301) coaja de lamaie (299) gris (260)
branza de vaci (256) caise (252) compot (248)
migdale (245) alune (242) portocale (234)
cafea (231) dulceata (229) ciocolata alba (224)
mascarpone (199) piscoturi (175) pesmet (167)
banane (159) piersici (157) cirese (153)
galbenus (136) apa minerala (136) ananas (127)
otet (124) zmeura (122) zmeura (122)
kiwi (101) drojdie uscata (94) pere (90)
suc de lamaie (88) suc de lamaie (88) drojdie proaspata (88)
mac (84) coaja de portocala (81) menta (78)
foi de placinta (78) menta (78) vin (75)
untura (75) afine (71) orez (66)
albus (65) fructe de padure (57) gutui (56)
struguri (56) cartofi (55) cuisoare (54)
peste (52) mure (45) porumb (45)
smantana dulce (43) nucsoara (43) piper (41)
vin alb (41) fistic (40) rosii (37)
cascaval (32) susan (32) lapte batut (30)
ghimbir (29) telemea (29) malai (26)
pepene galben (25) paste (24) masline (24)
aluat foietaj (24) nutella (23) coacaze (21)
ceapa (20) cognac (19) vin rosu (15)
porc (15) ulei de masline (14) intaritor frisca (14)
marar (14) patrunjel (12) fulgi de ovaz (11)
ciuperci (11) usturoi (10) mango (10)
morcov (9) conservant (9) whisky (8)
macaroane (8) dovlecei (8) sunca (7)
fidea (7) chimen (7) pui (6)
feta (6) ceapa verde (6) bomboane colorate (5)
bulion (5) anason (5) suc natural (5)
maioneza (4) busuioc (4) taietei (4)
franzela (3) mazare (3) spanac (3)
cardamon (3) varza (3) carne tocata (3)
pepene verde (3) serbet (3) parmezan (3)
rozmarin (3) ton (3) gaina (3)
telemea de oaie (3) suc de rosii (3) broccoli (2)
ardei gras (2) mozzarella (2) salam (2)
cimbru (2) vegeta (2) verdeata (2)
piept de pui (2) boia (2) sunca presata (2)
lipii (2) praz (2) branza topita (2)
ienibahar (2) conopida (1) dafin (1)
fasole verde (1) stevie (1) icre (1)
fasole boabe (1) sos de caramel (1) slanina (1)
liquor (1) loboda (1) parizer (1)
sofran (1) melci (1) spaghetti (1)
gogosar (1) ardei iute (1) pasta tomate (1)
ficat (1) bacon (1) vinete (1)
hrean (1) coriandru (1) ketchup (1)
sparanghel (1) kaiser (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Dulciuri si prajituri de casa - Pagina 287
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z