SiteDeBucate » unt

Retete cu unt

 ARDEI UMPLUTI CU PASTA DE BRANZICA ARDEI UMPLUTI CU PASTA DE BRANZICA
Se spala ardeii, se curata de samburi. Branza telemea razuita se amesteca cu branza de vaci cu untul piperul si boiaua, frecand cu lingura de lemn(se stie) pana obtinem o pasta omogena. Se amesteca cu mararul tocat foarte marunt si ceapa raziuta pe ...
 Cartofi frantuzesti Cartofi frantuzesti
Se spala cartofii si se pun la fiert necuratati, in apa calda cu sare; Se racesc se curata de coaja si se taie felii; Intr-un bol se bat ouale crude, cu laptele, sare si smantana; Se ia o tava se unge bine cu unt si se pun straturi de felii de ...
 mamaliga cu unt si branza telemea de oi mamaliga cu unt si branza telemea de oi
Mamaliga obtinuta se portioneza cu ajutorul unui polonic.Deasupra de adauga branza telemea si unt. ...
 Mamaliguta in straturi cu branza de burduf Mamaliguta in straturi cu branza de burduf
Se fierbe apa cu 1/2 lingurita sare. Se presara 50 g malai. Dupa cateva clocote, se reduce intensitatea focului si se adauga treptat malaiul ramas. Se amesteca viguros cu o lingura de lemn, pentru a nu se forma cocoloase. Se fierbe malaiul 10-15 ...
 Rosii umplute cu branza Rosii umplute cu branza
Rosiile proaspete,tari,spalate si scobite se asaza pe un fund sa se scurga.Branza telemea se freaca cu dosul lingurii pana devine ca o pasta si se amesteca cu verdeata tocata,apoi se umplu rosiile.Daca se foloseste cascaval,atunci acesta se rade pe ...
 Ardei umpluti Ardei umpluti
se amesteca cascavalul, ouale,untul , chimenul si mirodeniile ; pasta rezultata se umplu ardeii si se lasa la rece 1 ora; se taie rondele ...
 MARGARETE CU BRANZA MARGARETE CU BRANZA
Feliile de franzela, asezate intr-o cratita se stropesc cu tot laptele putin caldut, intorcindu-se pe ambele parti pina cind il absorb; apoi,se pun intr-un vas termorezistent bine uns cu unt sau untdelemn.Se face cite-un cuib in mijlocul fiecarei ...
 Bulz ciobanesc Bulz ciobanesc
Mamaliga, mai vartoasa, se modeleaza, cu mainile umede de zer, cuprinzand in interior branza si untul. Se coc pe jar sau in cuptor pana ce devin crocanti la suprafata si branza se topesteCu jintita sau lapte gros ...
 Papanasi cu brinza de vaci Papanasi cu brinza de vaci
Se amesteca brinza de vaci cu oul, faina si atita gris, cit sa se obtina o compozitie de o consistenta potrivita, pe care o putem modela. Se formeaza apoi papanasi rotunzi pe o planseta presarata cu faina, care se fierb in apa clocotita cu sare 15-20 ...
 Bulz Bulz
Se face o mamaliga pripita si se lasa sa se racoreasca. Apoi se iau bucati de mamaliga, potrivit de mari si cu mina umeda se turtesc putin. La mijlocul fiecareia se pune cite o lingura de brinza, se stringe si i se da o forma rotunda. Se trec apoi ...
 Ardei umpluti cu brinza Ardei umpluti cu brinza
Se spala ardeii, se scot cotoarele, se scutura bine de seminte, se spala din nou si se asaza pe un servet curat sa se scurga bine. Brinza telemea rasa se amesteca cu brinza de vaci si untul, frecind cu o lingura de lemn pina se obtine o pasta ...
 Shaorma de casa Shaorma de casa
1.Amesteci bine toate ingredientele pentru clatite si in tigaia unsa cu unt le prajesti pe rand pana termini compozitia.2.Pulpele le condimentezi cu sare si piper si le pui pe grill sau pe gratar pana se rumenesc bine,apoi le tai suvite.Varza o tai ...
 Crochete de bechamel Crochete de bechamel
Incepem cu prepararea sosului bechamel.Se pune untul la topit in oala in care o sa pregatim sosul.Se aduaga faina in ploaie si se amesteca bine cu lingura de lemn.Turnam laptele treptat(laptele se recomanda sa fie la temperatura camerei).Se amesteca ...
 Pate de ficat de pui cu morcovi Pate de ficat de pui cu morcovi
Spalati ficateii cu apa rece si puneti-i la fiert intr-un litru de apa cu putina sare, cam 15-20 minute.Curatati morcovii, taiati-i felii subtiri si puneti-i la fiert in jumatate de litru de apa cu putina sare, 30 minute.Intre timp, curatati cepele, ...
 Clatite cu carne de pui Clatite cu carne de pui
Pulpele de pui se fierb, apoi se taie marunt.Intr-o tigaie se pune untul si se rumeneste bine. Clatitele se ung cu maioneza se pune carnea de pui si castravetele si se ruleaza. ...
 Coltunasi cu carne Coltunasi cu carne
Puneti intr-un lighean faina cernuta, ouale, 1/2 lingurita sare, 2-3 linguri apa si framantati pana obtineti un aluat omogen si elastic. Presarati putina faina pe masa si intindeti o foaie de 1-2 mm grosime.Macinati sunca (sau folositi carnea ...
 Aperitiv cu friptura rece si pasta de carne Aperitiv cu friptura rece si pasta de carne
Cotletul bine curatat de os si pielite se condimenteaza pe toate partile cu sare, piper, paprika si cimbru.Intr-o cratita (oala de fiert sub presiune) puneti uleiul si prajiti cotletul intreg pe toate partile. Adaugati 500 ml apa fierbinte, felii de ...
 Pate de ficat de pui Pate de ficat de pui
Se fierbe ficatul de pui in apa cu putina sare, morcovul si cateva frunze de ceapa verde, aproximativ 20-25 minute.Ceapa verde se toaca marunt si se caleste in 50 grame margarina (unt). Se topeste restul de margarina si se amesteca cu ficatul dat pe ...
 Pate de ficat de porc Pate de ficat de porc
Ficatul, spalat si taiat bucati, se fierbe 30 minute sau se prajeste in 2 lingurite de margarina sau unt (prajit este mai bun). Se taie in cubulete sau fasiute subtiri si se pune intr-un castron.Cepele curatate se taie in bucati mai mari si se calesc ...
 Piept de pui cu verdeata si cascaval Piept de pui cu verdeata si cascaval
Pieptul de pui se spala, se zvanta si se taie felii mai grosute. Pe fiecare bucata de piept se aseaza o bucata de folie transparenta (pentru alimente) si se bate usor. Se desface folia, se ia felia de piept batuta, se unge cu putin unt topit ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu unt - Pagina 178
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z