SiteDeBucate » unt

Retete cu unt

 Pasca cu branza dulce si stafide Pasca cu branza dulce si stafide
Din ingredientele pentru aluatul de mai sus se prepara un aluat ca la cozonac care se lasa apoi la crescut.Aluatul se imparte astfel:odata in doua jumatati si o jumatate in trei bucati.Din prima jumatate se intinde o foaie rotunda de marimea formei ...
 Biscuiti cu mac si susan Biscuiti cu mac si susan
Se face o coca din ingredientele de mai sus: faina, ou, sare, smantana, unt si praf de copt. Se intinde o foaie de cca 1 cm grosime, ce se taie in dreptunghiuri - sau orice forma doriti.Se unge cu ou batut pe deaupra cu o pensula, apoi se presara pe ...
 Covrigei de casa Covrigei de casa
Se face aluat fara sa se lase la dospit si se taie cu forma de covrigei, iar pe deaspura se dau cu ou si chimen si se pun la cuptor.Pofta buna ! ...
 Aluat de drojdie ptr prajituri Aluat de drojdie ptr prajituri
Intr-un vas se cerne faina se adauga drojdia faramitata bine, ouale si zahar ,coaja de lamaie si vanilia deasemeni laptele si se framinta un aluat.Dupa ce lam framintat putin adaugam untul taiat in cuburi, si framintam in continuare dupa care adaugam ...
 paine pufoasa pufoasa paine pufoasa pufoasa
intr.un lighean se amesteca toate ingredientele uscate. drojdia se dizolva in putin lapte caldutz.se face o gropitza in ingredientele uscate in care se toarna laptele caldutz, untul topit si ouale.se framanta la inceput in lighean , se adauga si ...
 Merdenele Merdenele
Din faina, sare, otet si apa se framanta un aluat elastic si nelipicios. Apoi se pune pe masa de lucru unsa bine cu ulei si se framanta cu podul palmei cam 15 min.Se imparte coca in bilute de aproximativ 65-70 de grame si se intinde cu facaletul ...
 Chifle cu lapte praf Chifle cu lapte praf
Intr-un castron se cerne faina,se adauga laptele praf,sare,o lingurita de zahar si drojdia inmuiata in lapte.Se face un aluat care se lasa la crescut cam o ora. Se fac bile rotunde(cam 11-12 buc.)si se aseaza in tava unsa cu unt.Se coc cam 50-60 ...
 Cozonacul mamei Cozonacul mamei
Cu 2-3 ore innainte de a incepe prepararea aluatului, musai sa aveti pregatite toate ingredientele pe masa, lasate sa prinda temperatura camerei si cu 1 ora innainte incingeti cuptorul, sa fie cat mai cald atunci cand incepeti framantatul.Toate ...
 Clatite cu branza de vaci, smantana si marar Clatite cu branza de vaci, smantana si marar
Se bat ouale bine, se amesteca cu laptele si sarea si se adauga treptat faina amestecand continuu pana se formeaza un aluat subtire. Se adauga apoi in aluat o lingura de ulei.Intr-o tigaie intinsa, unsa cu putin ulei se toarna cu ajutorul unui ...
 Tarta sarata cu foietaj Tarta sarata cu foietaj
Taiem ciupercile in felii si le sotam intr-o tigaie cu ulei si catelul de usturoi. Sotam pana cand au lasat toata apa. Ungem o tava, intindem aluatul si asezam feliile de cascaval, feliile de sunca presata, ciupercile si deasupra branza topita. ...
 PANCAKES CU AFINE PANCAKES CU AFINE
Se amesteca toate ingredientele bine alualtul trebuie sa fie moale. Se prajesc in tigaie fara ulei. Se servesc cu afin sau capsuni, zmeura,mure si sirop de artar.Enjoy! ...
 Paine de casa - la aparat de facut paine Paine de casa - la aparat de facut paine
Se adauga ingredientele, in ordinea urmatoare:- apa (laptele) si ouale- untul- faina - sarea- semintele si susanul- drojdiaRecomand sa amestecati putin ingredientele, unele masini nu reusesc sa le amestece bine de la inceput. Masina isi face apoi ...
 Painea de Casa a Bunicii Painea de Casa a Bunicii
1. Daca drojdia este proaspata se dizolva intr-o cana cu apa calduta(nu fierbinte ca se opareste aluatul si nu mai creste) cu o lgt de sare, una rasa de zahar si 150gr faina(cat sa se ingroase ca o crema fina). Drojdiile uscate se folosesc dupa ...
 placinta cu branza dulce-sarata placinta cu branza dulce-sarata
foile de placinta se lasa la temperatura camerei.branza dulce se amesteca cu branza telemea rasa, ouale, zaharul , zaharul vanilat, esenta de rom si stafidele dupa preferinta.se trece la asamblare astfel: se topeste untul/margarina si se unge tava ...
 Biscuiti fragezi Biscuiti fragezi
Amestecati faina cu praful de copt;In mijloc faceti o gaura unde ve-ti pune:zaharul,vanilia, sare,lapte;Adaugam untul din frigider rece si pregatim cu toate ingredientele o coca pe care o vom pune la frigider la odihnit;Intindeti o foaie ...
 Cozonac Rosenkranz Cozonac Rosenkranz
Caramelizam cele 10-12 linguri de zahar si tapetam fundul si marginile unei cratite.Amestecam faina cu ouale si aromele, peste care turnam laptele caldut amestecat cu drojdia si zaharul. Framantam cca. 15 min (eu am pus la masina de paine la ...
 Cornuri cu branza Cornuri cu branza
Facem o maia din 100 g faina, drojdia si mierea dizolvate in 75 ml lapte caldut,pe care o lasam la crescut pana apar gaurele la suprafata.Punem maiaua peste celelalte ingrediente amestecate. Framantam pana se inglobeaza toate ingredientele si obtinem ...
 FLOARE DE CAMP FLOARE DE CAMP
Se intind trei discuri egale . Peste primul disc se presara parmezan ras si felii subtiri de sunca , apoi se pune deasupra al doilea disc cu un alt strat de parmezan si sunca si apoi al treilea disc. Se fac niste taieturi cu cutitul sau cu rotita , ...
 Paine impletita Paine impletita
Intr-un castron amestecati 1 cana jumate de faina, drojdia, zaharul, sarea, mirodeniile.Separat incalziti laptele cu apa si untul, pina se topeste untul.Se pune peste faina cu mirodenii.Se amesteca doar pina se combine. Se adauga oul batut si se ...
 placinta din aluat dospit cu crema de smantana placinta din aluat dospit cu crema de smantana
cum preparam: intr-un vas se freaca drojdia cu zaharulpana cand se lichefiaza se adauga untul moale sau margarina, oul intreg,laptele caldut,sarea ,coaja de lamaie si la urma faina.Aluatul se amesteca cu lingura apoi se framanta 5-6 minute cu mana si ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu unt - Pagina 173
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z