SiteDeBucate » Preparate pentru Craciun

Retete Preparate pentru Craciun cu unt

 Crochete de cascaval Crochete de cascaval
Crochetele de cascaval sunt o minunatie de aperitiv. Pe gustul tuturor si foarte usor de facut, crochetele de cascaval pot fi ornate si foarte frumos astfel incat sa reprezinte un aperitiv complex. ...
 Barcute de ardei cu pasta de telemea si chimen Barcute de ardei cu pasta de telemea si chimen
Ca si aperitiv pentru masa de Craciun iti propunem barcutele de ardei cu pasta de telemea si chimen. Ardeiul foarte proaspat impreuna cu pasta de telemea si chimen se imbina foarte bine. Foarte gustoase si aratoase,acestea vor fi cu siguranta deliciul serii. ...
 Negresa Negresa
Craciunul bate la usa si tu nu stii ce prajitura sa pregatesti? Incearca negresa, un desert minunat si gustos, numai bun pentru a-ti impresiona invitatii la masa de Craciun. ...
 Bomboane de ciocolata Bomboane de ciocolata
Un desert ideal pentru masa Craciun sunt bomboanele de ciocolata. Gustoase si foarte aratoase, ele sunt si desertul la care te pot ajuta copii. ...
 Rulada de cascaval Rulada de cascaval
Amesteci 3 galbenusuri cu smantana, faina si sarea, apoi adaugi albusurile batute spume si amesteci usor. Ungi o tava cu unt, o presari cu faina , apoi torni compozitia si o dai la foc mic.Dupa coacere rastorni foaie pe un servet curat, iar ...
 Rulada cu piure de castane Rulada cu piure de castane
Amesteci piureul de castane cu nucile zdrobite, biscuitii rasi si cacaoa. Framanti compozitia cu mana si o intinzi pe o foaie de celofan. Separat, faci o crema spuma din unt, zahar dupa gust si esenta de rom sl o intinzi deasupra foii. Rulezi si dai ...
 Lebar Lebar
Pune maruntaiele la fiert in apa cu sare.Cand s-au fiert, da totul prin masina de tocat.Piseaza marunt usturoiul.Amesteca tocatura cu usturoiul, untul topit, o cana cu zeama in care au fiert carnurile, potriveste de sare, piper si framanta bine, iar ...
 Budinca de scrumbie Budinca de scrumbie
Lasa scrumbia la desarai in apa rece cu o seara inainie de a prepara budinca. Curata ceapa si tai-o rondele, curata cartofii si taie-i felii rotunde.Unge cu putin unt o tava adanca si pune un strat de cartofi. Presara piper, pune peste si 1/2 din ...
 Scrumbie cu sos de smantana Scrumbie cu sos de smantana
Curata pestele de intestine, taie-i capul si coada, spala-l bine in apa cu putin otet si sareaza-l.Dupa ce l-ai sters cu un servet de excesul de apa, da-l prin faina si prajeste-l in unt.Intre timp curata ceapa, tai-o marunt si caleste-o in untul in ...
 Rulada cu branza Rulada cu branza
Curata muschiul de pielite.Taie-l pe lungime si bate-l usor, dandu-i pe cat posibil o forma dreptunghiulara.Condimenteaza din belsug.Cu lama cutitului, intinde un strat subtire de mustar.Aseaza deasupra fasolea fiarta separat si scursa bine.Din loc ...
 Drob de porc Drob de porc
Curata maruntaiele, dupa care spala-le si pune-le la fiert in apa cu un praf de sare.Dupa ce au fiert, scurge-le si trece-le prin masina de tocat impreuna cu ceafa si paine inmuiata in apa si stoarsa bine.Adauga ceapa tocata fin si calita.Lasa sa se ...
 Vol au vent Vol au vent
Intinde aluatul, asa cum e, pe planseta.Taie forme diferite, cu sot.In jumatate din fiecare decupeaza in interior forma mai mica.Da marginile formelor pline cu pensula inmuiata in apa.In acest fel, nu se vor dezlipi.Apoi lipeste " ramele " peste ...
 Omuleti de turta dulce Omuleti de turta dulce
Intr-o cratita, pune untul, zaharul, vanilia, mierea si lasa pe foc mic. Amesteca pana nu se mai simte zaharul. Lasa la racit.Adauga faina, praful de copt, oul, smantana, sarea si condimentele. Framanta un aluat dur. Inveleste-l intr-o folie si da-l ...
 Rata cu mere Rata cu mere
Curata rata bine de fulgi si maruntaie, dar pastreaza ficatul si inima, pe care le speli bine si le lasi la scurs pe un servet de hartie.Curata merele ( dar pastreaza unul pe care il vei taia corabioare ), ceapa si usturoiul.Da-le pe toate prin ...
 Caltabosi cu ficat Caltabosi cu ficat
Toaca bine carnea.Fierbe bine ficatul, inima si limba.Ficatul da-l pe razatoarea mare, inima si limba taie-le marunt.Toaca marunt ceapa si caleste-o in grasimea incinsa, apoi amestec-o cu restul carnurilor, drege de sare si condimente.Adauga ...
 Gaina umpluta Gaina umpluta
Cureti gaina si o umpli cu ingredientele de mai sus, amestecate bine. Cosi apoi gaina cu ata si o asezi intr-o tava unsa cu unt. Deasupra torni o ceasca cu apa. Introduci in cuptor si lasi gaina circa 1 ora. Cand este gata, scoti gaina si o asezi pe ...
 Carnati in vin Carnati in vin
lei o cratita si pui carnatii impreuna cu 200 ml vin alb si piper. Lasi sa fiarba carnatii timp de 10 minute acoperiti. In sosul ramas pui o bucata de unt, patrunjel verde tocat si ii torni peste carnati. Cand sunt gata, servesti carnatii cu ...
1
Filtreaza retetele
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate pentru Craciun cu unt
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z