Crochete din oua
Sunt aperitive cu traditie in gastronomia frantuzeasca si de aceea ti le recomand ca aperitive calde ; daca le incerci odata, cu siguranta le vei pregati si prietenilor tai cu prima ocazie.
...
prajitura rafaelo
se amesteca ingredientele amintite pt foi intr un vas, se pune faina, se framanta pe masa de lucru. se coc 3 foi. pt crema frecam untul cu 200 gr zahar pudra.. ...
Sufleu ( reteta de baza)
Baza sufleurilor o constituie un sos alb, preparat din lapte, faina si 75 g unt, gros ca o ciulama, care se amesteca cu galbenusurile, leguma fiarta, scursa sau transformata intr-un pireu, sare, piper si cascavalul ras. ...
Salata de urda dulce cu marar
Se amesteca bine intr-un castron cu o furculita urda dulce,telemeaua,branza de vaci si untul.Cand totul este bine amestecat se adauga mararul. ...
1