SiteDeBucate » unt

Retete cu unt

 Ciuperci umplute Ciuperci umplute
Ciupercile se curata, se spala si se asaza intr-o tava unsa cu unt. Se umplu cu cascaval ras, marar, sare si putin piper si se dau la cuptorul incins circa 30 de minute. Se servesc calde. ...
 Prajitura rapida Prajitura rapida
Se fierb la bain-marie laptele cu zaharul si faina. Cand s-a ingrosat, se adauga zeama de la o lamaie, untul, zaharul. Se face un sirop din 10 linguri zahar, 500 ml apa, esenta de rom. Se fierbe, se lasa putin la racit apoi se scufunda biscuitii in ...
 Vacuta in vin pe pat de legume Vacuta in vin pe pat de legume
  Se taie muschiul cubulete si se lasa in apa rece cu putina sare. Se unge cu unt o tava in care se aseaza ceapa taiata julien, ardeiul taiat julein, morcovul taiat rondele. Peste legume se aseaza bucatile de muschi de vita, sare, piper, cimbru ...
 Pasta de peste Pasta de peste
se fierbe cartoful in coaja , si oul se fierbe,  dupa toate ingredientele sunt puse in robot si se mixeaza pana iese o pasta  ...
 Farfalle cu mazare si rosii uscate Farfalle cu mazare si rosii uscate
Se pun pastele la fiert in apa cu sare. Intre timp, intr-o tigaie se incing uleiul, ceapa, usturoiul, maghiranul pana ce se inmoaie ceapa. Se adauga treptat cate putina apa sau zeama de supa, apoi se adauga mazarea si rosiile. Se fierb pana se ...
 PRAJITURA "DINTE DE NEGRU" PRAJITURA "DINTE DE NEGRU"
Se freaca untul cu 200 g zahar pana devin spuma. Se adauga pe rand celelalte ingrediente: mai intai galbenusurile ( cate unul ), laptele, faina amestecata cu cacaoa si praful de copt. Se desarta compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu ...
 TORT CU CREMA DE CIOCOLATA TORT CU CREMA DE CIOCOLATA
Preparare blat: Se separa ouale ( adica galbenusurile de albusuri); albusurile se bat spuma cu zaharul , apoi se adauga galbenusurile unul cate unul. Faina se amesteca cu cacaoa si se adauga la oua; se desarta totul intr-o tava de tort unsa cu unt si ...
 Budinca de fructe asortate Budinca de fructe asortate
Fructele se dau pe razatoare sau se taie cubulete mici, si se amesteca intr-un castron cu toate ingredientele,zeama de lamaie, untul topit in prealabil. Miere se pune in functie de gust, depinde cat de dulce vreti sa iasa budinca. Un vas yena se unge ...
 Prajitura albinita Prajitura albinita
m-am apucat intai de foi,bineinteles am pus la foc mic margarina RAMA,zaharul si mierea am lasat pe foc pana ce s-au topit apoi am pus la racit am stins cu putin otet bicarbonatul(aici,recunosc!nu stiu daca trebuia sau nu stins,in niciuna dintre ...
 Prajitura cu glazura de ciocolata Prajitura cu glazura de ciocolata
Intr-o craticioara punem laptele,zaharul, zaharul vanilat, untul si un praf de sare. Punem pe foc. Dupa ce da in clocot amestecam incontinuu,pana se ingroasa. Lasam sa se raceasca,adaugam galbenusurile, albusurile batute spuma tare si amestecam. ...
 clatite banatene clatite banatene
Din lapte,doua oua,faina,ulei si zahar se fac 7-8 clatite obisnuite,dupa reteta cu care sunteti obisnuiti. Branza de vaci o amestecati cu un ou,zahar si zahar vanilat dupa gust. Se umplu clatitele si se ruleaza. Un vas yena il ungeti cu unt,asezati ...
 Tort aniversare Tort aniversare
Blat: Se separa albusurile de galbenusuri si se bat spuma tare cu zaharul si un praf de sare,ca la bezea. Galbenusurile se amesteca cu uleiul si vanilia. Se toarna totul peste albusul batut si se omogenizeaza.Se adauga amidonul si faina amestecata ...
 Tarta de mere Tarta de mere
Se curata merele,se taie in patru iar apoi feliute fara sa se desparta. Se freaca galbenusurile,oul si zaharul,se adauga untul,esenta si scortisoara si se bat deasupra aburilor pana se topeste untul.Apoi se adauga faina,praful de copt si sarea. Acest ...
 Friptura de gasca - Savoare exotica Friptura de gasca - Savoare exotica
Se dezoseaza pulpele, se cresteaza in zona mai groasa. Marinata: se mixeaza usturoiul cu sare, piper si vinul, incat sa se obtina o pasta. Se amesteca cu uleiul si condimentele. Fiecare bucata de carne se freaca cu pasta pe partea crestata, apoi se ...
 Chifle cu lapte si seminte asortate Chifle cu lapte si seminte asortate
Se framanta un aluat din ingredientele de mai sus, pana devine elastic si nu se mai lipeste de maini. Se lasa la dospit o ora. Eu am pus toate ingredientele, in aceasta ordine, la masina de paine si am selectat programul de framantat si dospit. Se ...
 Mini-baghete aromate cu verdeturi Mini-baghete aromate cu verdeturi
Ingredientele se pun in masina de paine la programul de framantat si dospit, sau se framanta cu mana pana aluatul este elastic si se lasa apoi la dospit o ora, intr-un loc cald. Aluatul se imparte in 5-6 bucati si se ruleaza sub forma de bagheta. Se ...
 Tort de ciocolata 2 Tort de ciocolata 2
Blat: Se separa galbenusurile de albus. albusurile se bat spuma apoi se adauga cate un pic zahar. Galbenusurie se freaca cu zaharul vanilat, apoi se incorporeaza cu albusurile. Cu o paleta de lemn se amesteca de jos in sus si se pune in ploaie ...
 Tort Buburuza Tort Buburuza
Blat: Intr-un vas se bat bine ouale cu zaharul, pana devin ca o crema. Se adauga untul si mierea si se pune la bain-marine. Se amesteca pana zaharul din compozitie s-a topit. Se adauga bicarbonatul, se amesteca bine si se mai tine putin pe baia de ...
 Bomboane Bomboane
Blatul l-am rupt mai bucati decat era :)) si l-am pus la robot impreuna cu laptele condensat, untul si ciocolata topite. Am mixat pana compozitia a inceput sa se lege. Cu mainile unse cu unt am format bombonelele, pe care le-am tavalit mai apoi prin ...
 Lapte condensat Lapte condensat
Se amesteca apa,cu zaharul,mierea,untul si vanilia,apoi se adauga laptele praf. Se amesteca bine pana se omogenizeaza!  Se poate pastra la frigider sau folosi :de ex:la prajitura Milch Schnitte   ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu unt - Pagina 31
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z