SiteDeBucate » unt

Retete cu unt

 Clatite - aperitiv Clatite - aperitiv
Se amesteca toate ingredientele. Se prajesc clatitele, mai groase, mai subtiri, cum doriti.Umplutura o pregatiti asa: topiti untul, cu gorgonzolla, la foc mic, pina se incorporeaza bine unul cu altul, se adaua smantana, se amesteca bine, se ia de pe ...
 Placinta cu branza Placinta cu branza
Se face un aluat ca la choux-a-la-creme:se dau in clocot apa cu untul topit,se toarna faina si se amesteca repede pana la omogenizare;se lasa la racit si se mixeaza ouale pe rand,pana rezulta o crema care sa intinde uniform in tava de aragaz unsa si ...
 Pateuri cu branza FLUTURAS Pateuri cu branza FLUTURAS
Se framanta un aluat la rece din untul si branza date pe razatoarea mare si se adauga si faina.Se lasa la rece vreo 2 ore cel putin sau peste noapte si-l coaceti a doua zi.Dupa ce -l scoateti de la rece il framantati din nou sa se inmoaie, apoi ...
 PATEU DIN BRINZA SI LEURDA ~I~(usturoi salbatc) PATEU DIN BRINZA SI LEURDA ~I~(usturoi salbatc)
Leurda spalat , zvintata si taiata marunt se mixeaza(blender/mixer bat) cu smintina,urmata ori de unt/marg, ori de laptele cu gelatina.Se adaoga pe rind cite 1 ls din brinza de vaci, iar cind totul a devenit precum o cre,ma se condimenteaza cu ...
 Aperitive colorate Aperitive colorate
Tai felii 150g de cascaval si sunca din care decupezi patrate(eu am folosit o forma de inima). Le ungi cu unt si le lipesti alternativ o felie de cascaval si una de sunca pina formezi un cub.Freci brinza cu untul,apoi formezi bulete unele le ...
 Cartofi in coaja la cuptor, reteta Californiei Cartofi in coaja la cuptor, reteta Californiei
Cei 7 cartofi mari se spala bine, bine si se pun la fiert cu tot cu coaja.Dupa ce au fiert (20-25 min.) si s-au racorit un pic, se taie in 2 pe lungime cartofii si se scobesc.Se ung un margarina topita sau unt si se aseaza in tava de aragaz. Se ...
 Cartofi imbracati Cartofi imbracati
Se spala cartofii si se fierb timp de 40 minute.Se scurg de apa,se lasa sa se raceasca si ii curatam de coaja.Se taie pe orizontal in trei parti ,cu grija sa nu se rupa,si pe prima felie de cartof adaugam branza pentru topit,se acopera cu a doua ...
 Corabioare aperitiv Corabioare aperitiv
Se pregateste pasta din banza de vaci in cazul in care nu aveti branza tip Almete.Se taie bagheta in felii potrivit de groase. Se unge felia de bagheta cu un strat subtire de unt. Se pune cu spritul (cel cu care ornezi tortul)pasta de branza pe felia ...
 Tort aperitiv Tort aperitiv
Se cumpara foile din magazin, se decongeleaza, se intind si se decupeaza cu o forma de tort rotunda sau cu ajutorul unei farfurii (depinde de imaginatia voastra). Se taie o forma rotunda dupa care se traseaza cu cutitul feliile in asa fel in cat sa ...
 PATEU DE BRINZA CU USTUROI PATEU DE BRINZA CU USTUROI
Untul se mixeaza bine cu brinza de vaci, se adoga smintina si restul ingredientelor si totul se mixeaza bine.Usturoiul, sarea piperul si verdeturile se pin in cantitati,dupa gustul fiecaruia.Daca se foloseste usturoi granulat cum am facut eu este ...
 RULADA DE CASCAVAL CU SUNCA SI ARDEI ROSU RULADA DE CASCAVAL CU SUNCA SI ARDEI ROSU
Intai se prepara umplutura astfel: se amesteca brinza de vaci care trebuie sa fie mai seaca cu untul, maioneza, condimentele si sarea, pana se face ca o pasta. Se taie ardeii felii. Se topeste cascavalul in apa clocotita. Se verifica daca se poate ...
 Rulada aperitiv cu branza Rulada aperitiv cu branza
Se spala ouale, se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu sarea, apoi se incorporeaza galbenusurile frecate cu uleiul, apoi se adauga treptat faina si praful de copt, amestecand usor, prin rasturnare pentru a nu se distruge ...
 Oameni de zapada Oameni de zapada
Se amesteca in proportii variabile, dupa dorinta, ingredientele, pina se obtine o pasta uniforma si maleabila.Se fac bulgari de brinza care se fixeaza cu scobitori. Se orneaza cu bucatele de gogosar, masline, morcov, pentru caciula, ochi, nas. Se ...
 bulz bulz
Mamaliga se fierbe ,mai groasa,se modeleaza ,cu mainileumede de zer,cuprinzand in interior branza si untul.Se coc pe jar sau in cuptor,pana ce devine usor crocanta la suprafata si branza se topeste. ...
 CASCAVAL PANE CASCAVAL PANE
Cascavalul se taie in felii de 1 cm grosime, in bucati potrivite. Feliile se trec prin lapte sau apa si apoi prin faina, ou (bine batut cu furculita pina cind se face putina spuma) si la urma prin pesmet. Se pregatesc toate feliile. O tigaie goala ...
 Bulz Bulz
Mamaliga se fierbe, mai groasa, se modeleaza, cu mainile umede de zer, cuprinzand in interior branza si untul. Se coc pe jar sau in cuptor pana ce devine usor crocanta la suprafata si branza se topeste.Se serveste cu smantana pe deasupra. ...
 Bile din branza Bile din branza
Se amesteca bine branza proaspata impreuna cu branza de oi rasa pe razatoarea mica, cu untul moale, sare, boia si piper dupa gust. Se formeaza bilute din acest amestec, care se dau prin patrunjel verde tocat foarte fin. Se aseaza pe pat de salata ...
 Clatite cu branza si ciuperci Clatite cu branza si ciuperci
Clatite:se bat ouale cu jumatate din lapte si faina adaugata in ploaie pana se omogenizeaza.Se subtiaza cu restul de lapte,se condimenteaza si se lasa deoparte 10 minute.Intr-o tigaie mai mare unsa cu ulei se prajesc 4 clatite mai groase cate 2-3 ...
 Pasta de branza Pasta de branza
Branza, casul si untul se dau pe robot, pana se obtine o pasta omogena. Ceapa si patrunjelul se taie marunt, se adauga uleiul, sarea si piperul, dupa care se incorporeaza si branza(ceapa nu se da la robot) Se poate servi pe felii de paine prajita, ...
 TAITEI CU SOS PICANT TAITEI CU SOS PICANT
Taiteii se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj, dupa ce se strecoara se aseaza pe un platou. Apoi, intro tigaie, punem untul la topit, adaugam sunca taiata marunt, ceapa de aesemena tocata, rosiile taiata felii subtiri, le inabusim in unt ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu unt - Pagina 177
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z