SiteDeBucate » Bucataria lumii

Retete Bucataria lumii cu unt

Fusilli quattro formaggi
Branzeturile si pastele s-au combinat intotdeauna in formule culinare de mare succes . Cu cat numarul de branzici folosit este mai mare, cu atat preparatul este mai delicios si de ce nu, mai apreciat ! ...
 Maacouda Bil Batata Maacouda Bil Batata
Daca ai fost in vacanta in Tunisia, cu siguranta ai servit Maacouda Bl Batata, respectiv un soi de omleta cu cartofi, un sufle la cuptor, specific bucatariei Nord Anfricane. ...
 Prajitura cu mere Prajitura cu mere
Prajiturile, strudelele sau diverse produse de patiserie pe baza de mere fac deliciul unei plimbari prin Vina. Va propunem astfel o prajitura cu mere potrivita pentru un desert in stil austriac. ...
 Pui cu ghimber si ceapa verde Pui cu ghimber si ceapa verde
Amesteca sucul de lamaie verde si ghimberul si lasa amestecul la marinat o ora. Taie puiul in felii foarte subtiri. taie partea alba a cepelor verzi si taie frunzele verzi cat de marunt. ...
 Drob de miel Drob de miel
Nu cred ca exista gospodarie de la tara in care sa lipseasca drobul de miel de Pasti si nu numai. ...
 Lasagna Lasagna
De departe una dintre cele mai cunoscute retete de provenienta italiana, lasagna a prins foarte repede teren in toate colturile lumii! ...
 Sarmale grecesti Sarmale grecesti
Incearca o portie de sarmale grecesti si nu te gandi nici o secunda ca nu iti vor placea. Este o mancare deosebita, cu specific grecesc care poate fi servita fie ca aperitiv rece, fie ca fel principal de mancare, cald. ...
 Pui in stil grecesc Pui in stil grecesc
Incearca puiul in stil grecesc. Vei ramane uimita de aroma sa deosebita si de cat de bun este acesta. ...
Melci umpluti bulgareste
Iti doresti sa incerci o mancare noua? Daca da,iti propunem atunci nu doar o mancare noua si deosebita, ci si una cu specific bulgaresc. Melcii umpluti bulgareste sunt foarte gustosi pregatiti astfel de aceea merita sa ii incercati. ...
Mamaliga cu branza
Se pune la fiert aproximativ 2 litri de apa cu sare.Separat se fierb ouale, moi.Cand apa clocoteste se toarna malaiul in ploaie, amestecand continuu, pentru a evita cocoloasele. ...
Sufleu de andive
Se oparasc andivele 5 minute, curatite, spalate si taiate.Se scurg si se inabusa cu o bucatica de unt, amestecand ca sa nu se prinda. ...
Supa cu usturoi ca in Cehia
Se spala si se curata cartofii de coaja se taie cubulete si se fierbe in jumatatea din cantitatea de apa. ...
 Supa crema de dovlecei Supa crema de dovlecei
Cureti cartofii, rosiile si dovleceii de coaja, apoi le pui la fiert pe toate cu apa cat sa le acopere si putina sare. Cand s-au inmuiat bine, le scoti si le pasezi cu furculita sau le treci printr-o sita. Piureul obtinut il amesteci cu zeama in care ...
 Clafoutis cu cirese Clafoutis cu cirese
Se spala ciresele, se scot samburii. Ouale se despart, albusul se bate spuma tare. Galbenusurile se freaca cu zaharul, apoi se omogenizeaza cu faina, laptele, caimacul, se pune miezul scobit de vanilie si in final se incorporeaza incet spuma de ...
 Cannelloni cu legume Cannelloni cu legume
Se curata ceapa, usturoiul, ardeii si morcovul. Se spala si se zdrobesc cu blenderul, pana se obtine o pasta de legume.Dovleceii se spala, se taie cubulete si se adauga in pasta de legume. Se condimenteaza cu sare, piper, cimbru si busuioc si se pun ...
 Musaca in cosulet Musaca in cosulet
Din 5-6 cartofi prepari un piure pufos (dupa gust, eu l-am preparat cu o lingura de ulei de masline). Dovlecelul, feliat si putin sarat, il prajesti in putin ulei. Tai ceapa marunt si o calesti intr-o lingura de ulei de masline, impreuna cu ardeiul ...
 Pasta italiana Pasta italiana
Freci untul spuma si il amesteci cu sardelele zdrobite bine cu furculita, cu branza de vaci, cascavalul ras, uleiul,  sare, piper, boiaua si arpagicul tocat foarte marunt. Aranjezi pasta pe un platou si o decorezi cu masline si cu arpagic.Pofta ...
 Briose cu ciocolata Briose cu ciocolata
Se amesteca faina cu cacaua si praful de copt.Intr-un alt recipient se amesteca zaharul cu untul topit, apoi se toarna laptele.Se pune amestecul obtinut in bolul cu faina si se amesteca bine pana cand se obtine o compozitie omogena.Se toarna ...
 Paste bolognese Paste bolognese
Sosul pentru Bolognese, unul dintre cele mai faimoase din lume, este, de fapt un sos ragu fiert timp de ore, care are la baza carne de vita tocata, pancetta (sau bacon), ceapa, morcovi, telina, rosii, vin si smantana. Carnea de vita se ...
1
Filtreaza retetele
Tara:
 
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Bucataria lumii cu unt
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z