SiteDeBucate » unt

Retete cu unt

 Tort Sacher Tort Sacher
Untul moale se freaca spuma cu 50 g zahar si esenta de vanilie.Se adauga treptat ciocolata topita la foc mic,cu cateva linguri de lapte.Dupa ce-am incorporat toata ciocolata adaugam galbenusurile pe rand,mixand bine dupa fiecare.Separat se bat ...
 Painea maimutei Painea maimutei
Toate ingredientele pt aluat le-am pus in cuva masinii de paine la programul de framantare+dospire.Zaharul il amestecam cu scortisoara.Ungem un vas termorezistent cu unt apoi presaram cu zahar aromat cu scortisoara.Din aluatul crescut formam bile ...
 Tort de ciocolata cu menta Tort de ciocolata cu menta
Vom incepe cu decorul pentru blat.Amestecam toate ingredientele,faina, zahar, albus, unt si cacao.Pasta obtinuta,o intindem pe o bucata de hartie de copt de dimensiunea tavii de cuptor,tava in care vom coace blatul.Cu ajutorul unui pieptan de ...
 Briose invartite Briose invartite
Aluatul este cel folosit la gogosi de tot felul.Aluatul l-am preparat la masina de paine, programul framantare+dospire, in total 1 ora si jumatate. Am pus ingredientele in cuva masinii si am scos aluatul pe masa infainata cand a fost gata crescut.Se ...
 Floricele cu branza Floricele cu branza
Umplutura:Mixam branza impreuna cu restul ingredientelor,pana obtinem o crema pufoasa dar ferma.Aluat:Se amesteca drojdia cu 1 lingurita de zahar si 30 ml lapte.Faina se cerne, iar in mijloc se pune maiaua si se lasa la crescut 10 minute. Se adauga ...
 Lady's finger Lady's finger
Se pune la fiert apa cu untul si un praf de sare.Cand da in clocot, se adauga faina,toata deodata,amestecind continuu,pana cand aluatul incepe sa se dezlipeasca de pe vas. Se lasa la racit si cand a devenit suportabil la deget se adauga ouale pe ...
 Prajitura cu foi de napolitana Prajitura cu foi de napolitana
Blatul:Albuşurile se bat spumă, se pune zahărul şi se bat până se întăreşte spuma. Se adaugă făina şi se învârte uşor cu lingura sau cu telul. Înăuntru se pune rahat, nucă, stafide… Se amestecă blatul bine. Se pune la cuptor ...
 Ciocolata de casa Ciocolata de casa
1.Pui la fiert zaharul,zaharul vanilat si apa.Dupa ce siropul s`a legat suficient,il iei de pe foc si topesti in el untul.2.Lasi sa se mai racoresca siropul si il torni peste laptele praf omogenizat cu cacaoa.Adaugi esenta de ...
 Prajitura "Curcubeu" Prajitura "Curcubeu"
Se pregateste blatul 1:amestecam ouale cu zaharul pana isi tripleaza volumul si adaugam apa fiarta.Incorporam faina amestecata cu praful de copt si apoi uleiul si coaja rasa de la lamaieCoacem la foc mic si apoi la moderat.Pentru blatul 2:amestecam ...
 Tarta cu visine Tarta cu visine
Se face un aluat fraged din unt/ margarina Rama, faina, zahar, esenta vanilie si 3 galbenusuri.Se lasa la rece vreo 2 ore.Apoi se intind 2 foi subtiri cat sa acopere o tava rotunda de tarta.Se aseaza prima foaie in tava si se introduce in cuptorul ...
 Tarta cu struguri Tarta cu struguri
Blatul se face ca un pandispan obisnuit, separam albusurile, le batem spuma,Se amesteca galbenusurile cu zaharul si uleiul si se adauga usor peste albusuri.Apoi picuram esenta de vanilie si adaugam si faina in ploaie. Crema: se storc strugurii si se ...
 Straciatella Socrella Straciatella Socrella
Avem nevoie de :Acest tort l-am facut rapid pentru soacra mea asa ca i-am spus ”Socrella” iar ”Straciatella” fiindca imi place aceasta combinatie de vanilie cu ciocolata mai ales la inghetata.Am pregatit crema astfel: punem intr-un vas de ...
 Fall -prajitura de caderea toamnei Fall -prajitura de caderea toamnei
In engleza fall inseamna venirea toamnei .Inspirata de acest sezon am creat mai multe retete.Iata o tarta cu dovleac delicoasa si usor de facut: ...
 Alba ca zapada Alba ca zapada
Se face aluatul, din ingredientele amintite, se lasa aluatul sa se odihneasca cca 20 minute. Dupa aceea se fac din el 5 foi, care se coc pe spatele tavii (presarata cu faina), la foc mijlociu cca 10 minute. Nu trebuie sa-si schimbe culoarea. Se lasa, ...
 Tarta cu mere Tarta cu mere
Curatim merelede coaja si de miez. untul il topim si il lasam sa se racoreasca, apoi punem intr-un vas:zaharul, oule, zaharul vanilat, untul, sarea si brandi de mere, amestecam bine cu mixerul pina se va obtine o masa ca spuma.Taiem merele felii ...
 PRAJITURA CU FRUCTE ASORTATE PRAJITURA CU FRUCTE ASORTATE
Se prepara blatul din ouale intregi frecate cu zaharul si se adauga apa fiarta ,apoi faina amestecata cu praful de copt si uleiul,coaja de lamaie Se pune in tava ( de diverse forme)si se da la cuptor 40 minIntre timp se pregateste crema:se ameasteca ...
 Prajitura Irinel Prajitura Irinel
Blat 1:Se dizolva amoniacul intr-o lingura de lapte cald, se amesteca cu untul frecat spuma cu zaharul, la care s-a adaugat oul, faina si pudra de cacao. Se face un aluat care se imparte in doua, se intinde doua foi pe fundul unei tavi unsa cu unt si ...
 Prajitura insiropata Prajitura insiropata
Se bat albusurile cu zahar,se adauga galbenusurile frecate cu ulei,faina,praf de copt,mirodenii si se da la cuptor pana se coace.Se lasa la racorit,se taie patratele si se adauga siropul caldut pe fiecare taietura,direct in tava,dupa care se scot ...
 Tort cu visine in forma de inima Tort cu visine in forma de inima
Blatul:Se bat spuma albusurile cu apa adaugata la inceput. Cand sunt batute bine s adauga zaharul(8 lg) si apa.Galbenusurile batute cu 8 lg zahar, 5g ulei, esenta de vanilie.Galbenusurile se pun peste albusuri putin cate putin. Apoi se adauga faina ...
 Prajitura cu visine Prajitura cu visine
Se scot samburii visinilor cu un aparat de scos samburi(daca aveti, daca nu cum va pricepeti)Forma se unge cu unt si se tapeteaza cu faina.Albusurile se bat spuma, se adauga zaharul si se bat in continuare, se adauga si zaharul vanilat si se bat pana ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu unt - Pagina 231
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z