SiteDeBucate » sare

Retete cu sare

 Turte ca la bunica Turte ca la bunica
Facem un aluat din toate ingredientele de mai sus si il lasam la dospit jumatate de ora. Impartim aluat in bucatele mai mici pe care le intindem. Coacem pe ambele parti turtele noastre intr-o tigaie de teflon. Eu inlocuiesc cu succes painea cu aceste ...
 Friptura de vita cu sos de hrean Friptura de vita cu sos de hrean
Carnea de vita de fierbe bine bine, separat se fierb si cartofii. Pentru sosul de hrean, stingem o lingura de faina in uleiul de masline, adaugam apa si condimentam cu sare si piper dupa gust. Lasam sa fiarba si spre final adaugam hreanul. Luam de pe ...
 Perisoare de vita cu legume si sos de vin rosu Perisoare de vita cu legume si sos de vin rosu
Orezul se fierbe 10 minute, se scurge si se lasa la racit. Se amesteca apoi cu carnea tocata, usturoiul dat prin presa, ceapa data pe razatoarea cu gauri mici, patrunjelul verde tocat, albusul si pesmetul. Se condimenteaza si se framanta bine. Se ...
 Clatite la cuptor cu spanac si branza Clatite la cuptor cu spanac si branza
Se pregateste aluatul de clatite si acestea se coc. Mie mi-au iesit 10 bucati mai mici.Ceapa se toaca si se pune la calit. Se adauga spanacul, ceapa verde si mararul se mai lasa pe foc, acoperit, pana se inmoaie spanacul.. Se amesteca apoi cu branza ...
 Boccelute cu pastrama de curcan si ciuperci Boccelute cu pastrama de curcan si ciuperci
Se framanta aluatul si se lasa la dospit. Intre timp se pregateste umplutura. Cascavalul si pastrama se dau prin razatoare. Se toaca ciupercile si patrunjelul. Se amesteca toate si se condimenteaza. Se intinde aluatul si se decupeaza forme rotunde ...
 Placinta cu rosii si masline Placinta cu rosii si masline
Intr-un castron amestecam uleiul de masline, zeama de porto, plantele aromatice, sarea, piperul si zaharul. Separat amestecam faina cu malaiul si praful de copt, peste acestea adaugandu-se amestecul de ulei de masline, oul, si laptele, apoi ...
 Salata de oua cu panite Salata de oua cu panite
Taiem ouale cubulete mici, tocam ceapa si verdeturile si apoi le amestecam cu branza, smantana si iaurt. Condimentam cu sare, piper, ardei iute, oregano, sau orice alte condimente care va plac si se potrivesc. Servim cu Panite si decoram cu bucatele ...
 Biscuiti cu gropite delicioase Biscuiti cu gropite delicioase
-se amesteca faina cu amidonul , sarea, cacaoa , praful de copt , galbenusurile , zaharul si untul moale taiat bucatele-se framanta bine, se inveleste in folie si se pune la frigider 30 min-se scoate aluatul si se imparte in mici bilute in care se ...
 Legume la cuptor Legume la cuptor
Pentru inceput punem la copt in cuptor sfecla rosie. Curatam si taiem cartofii, morcovii si telina, apoi le punem la fiert. Cand sunt fierte pe jumatate luam legumele si le punem intr-un vas uns cu ulei de masline, adaugam brocoli, rozmarin, oregano, ...
 Trunchi de copac Trunchi de copac
-Se separa ouale.Galbenusurile, zaharul, zaharul vaniliat si coaja de lamaie se bat intr-un castron pana la dizolvarea zaharului. Se adauga untul si se mai amesteca pana devine o crema consistenta-Se incinge cuptorul la 150 garde. Se unge forma cu ...
 FLORI DE DOVLECEL UMPLUTE FLORI DE DOVLECEL UMPLUTE
1.Florile de dovlecel se sterg usor cu un servet moale de bucatarie si se taie stigmatul cu foarfeca. 2.Dovlecelul se curata de coaja ,se scot semintele si se taie in cubulete de 2-3 cm. 3.Rosiile se curata de pielita (prin scufundare in apa ...
 TORT DE SPARANGHEL TORT DE SPARANGHEL
1.Faina se amesteca cu untul sau margarina RAMA,smantana,galbenusul si un varf de cutit de sare.Aluatul obtinut se pune in folie  si se tine la rece o ora. 2.Se prepara umplutura:se spala sparanghelul ,i se taie capetele,se leaga si se fierbe 10 ...
 Varza noua calita cu marar si ciolan Varza noua calita cu marar si ciolan
Ciolanul afumat se spala bine, se lasa 30 de minute in apa calduta pentru a se curata de fum bine. Se taie varza fideluta si se freaca bine cu sare. Ardeiul gras se taie cubulete si se inabusa in uleiul de masline, apoi se adauga varza si se caleste ...
 Gogosari umpluti cu conopida Gogosari umpluti cu conopida
Se pun la fiert 2 l de otet cu 2 cani de zahar, 2 linguri de sare, 4 -5 foi de dafin, 1 lingura de boabe de mustar, 1 lingura boabe piper negru. Gogosarii curatati se trec prin lichidul fierbinte la fel si conopida. Cand s-au mai racit putin se pune ...
 Placinta moldoveneasca Placinta moldoveneasca
Se face un aluat de placinta obisnuit si se lasa sa se odohneasca 30 min. Separat facem compozitia din 1 kg de branza se amesteca cu 3-4 oua. Stafidele au fost puse in rom cam 30 min apoi se adauga peste brinza si zaharul fin.  Se imparte ...
 Frigarui Frigarui
Carnea de miel se proportioneaza. Se face o marinata din bere si otet apoi se adauga ceapa taiata solzisori si se potriveste de sare si piper. In aceasta marinata se adauga carnea de miel, iar deasupra se pun crengutele de bazilic si busuioc. Se lasa ...
 Humus libanez Humus libanez
Pregatirea incepe de cu seara cand alegem nautul si il punem la inmuiat pana a doua zi de dimineata, cand il fierbem bine in apa cu sare. Oprim o cana din apa in care a fiert nautul. Dupa ce s-a fiert, il curatam de coji (dureaza o ora doua ...dar e ...
 Cartofi la cuptor Cartofi la cuptor
Curatam cartofii, ii taiem in bucati mari si ii fierbem pe jumatate in apa cu sare. Ii punem pe o farfurie si ii stropim cu ulei de masline, condimentam cu sare si piper. Amestecam pesmetul, boia si susanul. Tavalim bucatile de cartofii prin acest ...
Ciorba taraneasca
Tot zarzavatul se taie marunt si se pune la fiert in apa cu sare,aproximativ jumatate de ora. Se adauga cartofii si rosia  cubulete si foaia de dafin. Cand au fiert si cartofii se acreste cu bors,se adauga verdeata si se potriveste de sare. Se ...
Cotlet cu rozmarin
Cotletele se bat ca sa se fragezeasca, cartofii si rosiile se taie feliute rotunde. Intr-o tava tapetata cu folie de aluminiu se aseaza coletul se presoara sare si piper si un pic de ulei de masline si rozmarin apoi se pun feliute de usturoi, ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-340341-350351-360361-370371-380381-390391-400401-410411-420421-430431-440441-450451-460461-470471-480481-490491-500501-510511-520521-530531-540541-550551-560561-570571-580581-590591-600601-610611-620621-630631-640641-650651-660661-670671-680681-690691-700701-710711-718
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu sare - Pagina 25
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z