SiteDeBucate » sare

Retete cu sare

 Pilaf cu legume Pilaf cu legume
Legumele se spala si se curata, apoi ceapa se taie solzisori, ardeiul gras se taie fideluta, rosiile -cubulete, iar morcovul si dovleceii se dau prin razatoare. Ceapa, morcovul, ardeiul si dovlecelul se calesc 5 minute in ulei incins. Se stinge cu ...
 Sarmale de post cu ciuperci si soia Sarmale de post cu ciuperci si soia
Varza se lasa in apa rece, la desarat, apoi se clateste, se aleg foile netede si nerupte de nifirimea dorita si se pun deoparte. Soia se fierbe, se scurge bine si se da prin masina de tocat, impreuna cu ceapa, verdeata si ciupercile curatate in ...
 Sarmale cu miez de nuca Sarmale cu miez de nuca
Varza se lasa in apa rece, la desarat, apoi se clateste, se aleg foile netede si nerupte de nifirimea dorita si se pun deoparte.Ceapa se curata si se toaca, telina si morcovul se dau prin razatoare, iar nuca prin masina de tocat fina. Arpacasul se ...
 Spanac cu ciuperci Spanac cu ciuperci
Spanacul se opareste, se scurge si se toaca marunt. Ceapa se curata, se taie cubulete si se caleste putin in ulei, dupa care se adauga ciupercile taiate. Legumele se lasa 10 minute la foc potrivit, apoi se toarna deasupra bulionul diluat in putina ...
 Telina cu masline Telina cu masline
Telina se curata, se spala si se taie in rondele cu grosimea de circa un centimetru. Ceapa se curata, se toaca marunt si se caleste in ulei impreuna cu telina, la foc mic. Se adauga apoi rosiile curatate de coaja si taiate cubulete si se stinge cu ...
 Varza calita simpla Varza calita simpla
Varza se taie fideluta, rosiile se feliaza, ardeiul se face cubulete, ceapa se toaca si morcovul se da prin razatoare. Ceapa se caleste in ulei impreuna cu morcovul si ardeiul, pana se formeaza o pasta de legume. Se adauga apoi varza, treptat. Dupa ...
 Marinata de hering Marinata de hering
Heringul se curata, se spala si se inlatura capul. Apoi se taie rondele de grosimea unui deget (2 cm). Ceapa se taie pestisori si se freaca cu sare pentru a se inmuia. Apoi se amesteca cu heringul taiat, se pun boabele de mustar si otetul, toate ...
 Sarmale cu peste Sarmale cu peste
Macroul dezosat si spalat se da prin masina de tocat. Se amesteca apoi cu ceapa taiata marunt, verdeata maruntita, se pune si orezul spalat si scurs impreuna cu condimentele. Compozitia se amesteca bine, nefiind necesara calirea acesteia. Se ...
 Salata orientala cu peste marinat Salata orientala cu peste marinat
Cartofii fierti in coaja se curata si se taie rondele, dupa care se lasa la racit. Ceapa se taie solzisori, iar castravetii cubulete, dupa care muraturile se scurg de zeama. Se amesteca toate intr-un vas impreuna cu pestele marinat, maslinele si ...
 Bors cu perisoare din peste Bors cu perisoare din peste
Macroul se curata si se dezoseaza. Se spala, se scurge bine, apoi se da prin masina de tocat, impreuna cu o ceapa si cu verdeata. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Separat, se face borsul. Ceapa ramasa, bine tocata, se caleste 5 minute in ...
 Macrou la cuptor Macrou la cuptor
Macroul se portioneaza cat este inca inghetat, indepartandu-se capul si coada. Apoi se lasa la dezghetat si se curata. Se spala in multa apa si se asaza intr-un vas. Se toarna deasupra uleiul si putin otet, astfel incat sa acopere pestele in ...
 Musaca din piure de cartofi cu peste Musaca din piure de cartofi cu peste
Cartofii se curata si se pun la fiert. Pestele se taie pe lung, i se scoate sira spinarii, se condimenteaza bine cu sare si piper, apoi se lasa 10 minute deoparte, sa se patrunda. Cand cartofii sunt gata, se paseaza pana la obtinerea unui piure. ...
 Plachie de peste Plachie de peste
Rosiile se curata de coaja, se toaca si se amesteca bine cu ardeiul iute maruntit. Se calesc impreuna in ulei incins, pana se obtine un sos gros. Se adauga apoi condimentele, vinul si usturoiul tocat. Se mai lasa cateva minute pe foc, apoi se da ...
 Saramura de peste Saramura de peste
Pe o plita incinsa se intinde un strat de sare grunjoasa, peste care se asaza pestele curatat si spalat bine in prealabil.Dupa ce carnea se patrunde, se ia de pe plita si se pune intr-un vas. Deasupra se presara ardeiul iute maruntit, rosiile ...
 Stiuca umpluta Stiuca umpluta
Stiuca se curata, i se inlatura capul si coada, apoi se bate bine, pe ambele parti, cu manerul cutitului. Se curata cu grija de piele, astfel incat aceasta sa nu se rupa. Carnea se transeaza si se dezoseaza. Se da prin masina de tocat, impreuna cu ...
 Ardei umpluti cu carne Ardei umpluti cu carne
Carnea tocata se amesteca cu ceapa curatata, spalata si taiata marunt, se mai pun condimentele si orezul (spalat si scurs  in prealabil), verdeata taiata marunt si cele 2 oua. Compozitia se amesteca pana se omogenizeaza.Se curata ardeii de ...
 Bors de perisoare Bors de perisoare
Ceapa, ardeiul gras, albitura si morcovul se curata, se spala, se taie marunt si se fierb in 2-3 clocote. Se adauga uleiul si cartofii curatati, spalati si taiati in sferturi. Dupa ce au fiert cartofii, se adauga orezul si rosiile taiate feliute. Se ...
 Ciorba de legume Ciorba de legume
Ceapa, morcovul, albitura si ardeiul gras se curata, se spala, se taie cubulete si se calesc in ulei pana se inmoaie. Se adauga cartofii curatati, spalati si taiati in sferturi, varza taiata in sferturi, fasolea si vanata curatata si taiata cubulete. ...
 Caltabos Caltabos
Ceapa se curata, se spala, se toaca marunt si se caleste in untura. Carnea se da prin masina de tocat, apoi se amesteca bine cu ceapa prajita si orezul. Se condimenteaza dupa gust cu sare si cimbru. Se umple intestinul cu aceasta compozitie, ...
 Carnati de casa Carnati de casa
Intestinele se curata si se spala bine, apoi se lasa la inmuiat intr-un castron cu apa rece. Carnea si slanina se toaca bine (in bucatele de aproximativ un centimetru) cu satarul, pe un suport de lemn. Metoda de tocare este identica celei folosite in ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-340341-350351-360361-370371-380381-390391-400401-410411-420421-430431-440441-450451-460461-470471-480481-490491-500501-510511-520521-530531-540541-550551-560561-570571-580581-590591-600601-610611-620621-630631-640641-650651-660661-670671-680681-690691-700701-710711-718
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu sare - Pagina 411
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z