SiteDeBucate » Supe, Ciorbe, Borsuri » Ciorba taraneasca

Ciorba taraneasca

Ingrediente - Ciorba taraneasca


500 g cartofi
1 morcov
1 ceapa
1 pastarnac
1 bucate telina
1 foaie de dafin
1 rosie
verdeata
sare
500 ml bors
Mod de preparare - Ciorba taraneasca
Tot zarzavatul se taie marunt si se pune la fiert in apa cu sare,aproximativ jumatate de ora.
Se adauga cartofii si rosia  cubulete si foaia de dafin.
Cand au fiert si cartofii se acreste cu bors,se adauga verdeata si se potriveste de sare.
Se serveste cu smantana.
Timp de preparare: sub 90 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Retete similare
Review
Voteaza reteta:
Rating: 0 / 5
0 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Ciorba taraneasca
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z