SiteDeBucate » sare

Retete cu sare

 Focaccia cu rozmarin Focaccia cu rozmarin
Daca aveti timp si rabdare e bine sa faceti maiaua pt ca focaccia iese mult mai buna si folositi si mai putina drojdie.Drojdia dizolvata cu zaharul in 150 ml de apa se incorporeaza cu faina atat cat sa devina un aluat moale si lasati sa creasca.Dupa ...
 Clatite cu  urda si marar Clatite cu urda si marar
Din oua, lapte, bere, sare, ulei si faina se face un aluat consistent ca smintina si se lasa la odihna 1/2 ora .Se coc clatitele in tigaia speciala .Urda, maruntita bine, se amesteca cu sarea si mararul taiat marunt si cu aceasta se vor umple ...
 Paine semi Paine semi
Painea am facut-o la masina de paine si am pus ingredientele in urmatoarea ordine:- apa- sarea- laptele praf- uleiul- faina- drojdia- zaharulAm programat masina pe programul de paine frantuzeasca FRENCH si...am asteptat sa miroase a paine copata, in ...
 Saleuri cu chimen Saleuri cu chimen
Aluatul se desface pe masa de lucru, se taie cu rozeta la dimensiunile dorite (vezi poza), se bate un ou si se unge cu pensula pe toata suprafata aluatului portionat, apoi se presara un ptaf de sare si samanta de chimen. Este cea mai usoara reteta de ...
 Paine de casa impletita Paine de casa impletita
Dizolvam drijdia in putina apa calda indulcita cu un varf de lingurita de zahar,adaugam doua linguri de faina si formam maiaua, apoi framantam un aluat din toata faina, maia, sare si apa calduta. Lasam aluatul sa creasca o jumatate de ora si il ...
 Placinte cu gem de visine Placinte cu gem de visine
Laptele si iaurtul se incalzesc putin, se amesteca bine impreuna cu oul, sarea, zaharul, se adauga faina si drojdia si se framanta cam 20’, dupa care se lasa coca la dospit aprox. 30’.Din coca dospita rupem bucatele (cat o mingiuta) si cu ...
 Chifle cu susan Chifle cu susan
1.Amesteca 100 ml apa calduta cu drojdia proaspata si lasa-o sa stea aprox. 10 minute.Amesteca apoi acesta compozitie cu faina, sarea si restul de apa calduta.Framata bine, apoi scoate aluatul din bol si framata-l pe masa de lucru, intinzand aluatul ...
 Paine alba  de casa(hala) Paine alba de casa(hala)
Din drojdie cu 1/4 pahar de apa si 2linguri de zahar se face o maia si se lasa 5 minute sa creasca.Intr-un castron adinc sau la robot de bucatarie se pune faina ,restul de zahar sarea ouale si galbenusele si se amesteca impreuna dupa care se adauga ...
 Paine rapida Paine rapida
Preparare:Se amesteca intr-un vas: branza, zaharul, uleiul, sarea si oul. Cel mai bine cu o lingura de lemn sau cu telul. Intr-un alt vas se amesteca faina cu praful de copt. Faina se incorporeaza treptat in amestecul de branza. Se amesteca la ...
 CraSpe Suzette CraSpe Suzette
Este un desert tipic bucãtãriei franceze.Se zice, cã pt. prima oarã au fost fãcute de Auguste Escoffier, in onoarea regelui Eduard 7, al Angliei.A dat numele de Suzette, dupã numele unei tinere vânzãtoare de florii, de care era ...
 Paine de casa Paine de casa
Faina cernuta se amesteca cu drojdia. Intrun vas de plastic turnam o parte din apa, incet adaugam faina cu drojdia, amestecam bine, adaugam zaharul si apoi toata apa. Se amesteca bine si se framanta cu mixerul folosind paletele pt aluat, potrivim de ...
 Pasca cu branza dulce si stafide Pasca cu branza dulce si stafide
Din ingredientele pentru aluatul de mai sus se prepara un aluat ca la cozonac care se lasa apoi la crescut.Aluatul se imparte astfel:odata in doua jumatati si o jumatate in trei bucati.Din prima jumatate se intinde o foaie rotunda de marimea formei ...
 Rulouri din aluat foitaj, umplute, pentru vin sau bere Rulouri din aluat foitaj, umplute, pentru vin sau bere
Pana se decongeleaza aluatul, putem prepara umplutura. Salamul se razuie pe razatoarea cu gauri mari, se condimenteaza cu piper, sare, oregano, enibahar, adaugam oul, amestecam totul bine, lasam deoparte.Se lasa aluatul la decongelat, se desface, se ...
 Paine de casa Paine de casa
Se pune faina intr-un castron mare si se amesteca cu sarea. In mijloc se face o adancitura in care se pune zaharul, uleiul si drojdia. Se toarna apa calduta treptat si se amesteca in centru pana se dizolva drojdia.Se framanta bine. Se imparte ...
 Saratele Saratele
Se face un aluat din faina margarina sare si atita lapte cit sa se obtina un aluat potrivit.Se lasa de seara pina dimineata,intr-un loc rece.A 2-a zi,se intinde cam de 3 mm,se taie saratele(saleuri),cam de 10-12 cm lungime si cca 1,5 cm,latime.Se ung ...
 Biscuiti cu mac si susan Biscuiti cu mac si susan
Se face o coca din ingredientele de mai sus: faina, ou, sare, smantana, unt si praf de copt. Se intinde o foaie de cca 1 cm grosime, ce se taie in dreptunghiuri - sau orice forma doriti.Se unge cu ou batut pe deaupra cu o pensula, apoi se presara pe ...
 Placintele cu gem Placintele cu gem
Drojdia se pune la inmuiat cu o lingura de zahar, una de faina si 100 ml iaurt. O lasam 10 minute sa creasca putin. Intr-un vas mai mare se cerne faina, se face gaura in mijloc si punem maiaua apoi restul de iaurt si oul. Se framanta bine, bine, ...
 Piine marocana Piine marocana
Aluatul eu il fac cu mixerul caci este mai usor la framintat.Se pune aluatul la dospit intr-un bol uns cu ulei obisnuit(nu mult ulei numai cit de uns bolul).Se acopera si se lasa la dospit pina isi dubleaza volumul.Intr-e timp punem ceapa verde si ...
 Focacia Focacia
Se amesteca faina cu drojdia si sarea dupa care se adauga apa si se framanta.La sfarsit se incorporeaza uleiul de masline. Aluatul se lasa sa creasca o ora si 40 de minute dupa care se intinde(2 cm) in tava si se mai lasa la crescut 20 de minute. ...
 PLACINTA (prajita in tigaie) CU VARZA CALITA SI CU BRINZA(Menuca) PLACINTA (prajita in tigaie) CU VARZA CALITA SI CU BRINZA(Menuca)
In primul rind,multumiri Menucai.De la ea am reteta.Se face un aluat,din ingredientele amintite;se lasa sa se dospeasca,cel putin 1 ora(iarna se lasa mai mult).Umplutura de varza:varza se taie fideluta;se freaca,apoi cu 1 lingurita de sare;se lasa ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-340341-350351-360361-370371-380381-390391-400401-410411-420421-430431-440441-450451-460461-470471-480481-490491-500501-510511-520521-530531-540541-550551-560561-570571-580581-590591-600601-610611-620621-630631-640641-650651-660661-670671-680681-690691-700701-710711-718
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu sare - Pagina 421
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z