SiteDeBucate » Conserve si Muraturi » Gogosari umpluti cu conopida

Gogosari umpluti cu conopida

Ingrediente - Gogosari umpluti cu conopida

pentru un borcan de 5 l:
3 kg gogosari rosii
1 conopida
2 l otet
2 cani zahar
boabe de mustar
foi de dafin
piper boabe
1 lingura de sare la 1 l otet  
Mod de preparare - Gogosari umpluti cu conopida
Se pun la fiert 2 l de otet cu 2 cani de zahar, 2 linguri de sare, 4 -5 foi de dafin, 1 lingura de boabe de mustar, 1 lingura boabe piper negru. Gogosarii curatati se trec prin lichidul fierbinte la fel si conopida. Cand s-au mai racit putin se pune cate un buchetel in fiecare gogosar. Se aseaza in borcan, nelasand prea mult spatiu intre ei. Restul de solutie se toarna in borcanul inclinat, pana la umplerea completa, se capseaza borcanul.
Pofta buna!
Timp de preparare: sub 60 minute minute


Comentarii
muraturi (24/12/2012 18:06:54)
Interesanta reteta. Pentru doamnele care nu au timp sa puna muraturi le recomand site-ul www.delamama.ro de unde pot comanda muraturi traditionale romanesti. Spor la muraturi, doamnelor!


Comenteaza
Cod validare
 Trimite comentariul 
Review
Voteaza reteta:
Rating: 4.5 / 5
6 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Gogosari umpluti cu conopida
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z