SiteDeBucate » sare

Retete cu sare

 Zacusca Zacusca
Se coc vinetele, se curata si se lasa la scurs. Se coc ardeii grasi si se curata (la fel se procedeaza si cu gogosarii rosii). Ceapa se curata, se taie julien si se pune din ulei, initial 250 ml, si putina apa sa se caleasca, pana se inmoaie si ...
 Zacusca Zacusca
Ceapa se curata si se pune la fiert.Gogosarii de spala, se curata si se pun sa se opareasca si apoi se curata de pielita.Ardeii se spala si se pun la copt apoi se curata de pielita.Vinetele se coc apoi se curata si se pun la scurs.Se dau toate prin ...
 Gogosarii taiati - Muratura Gogosarii taiati - Muratura
Se pun toate ingredientele in cratita si cand incepe sa fiarba se pun gogosari spalati,curatati si taiati in cratita.Si se amesteca 20 de minute in continuu.Apoi se pune la dunt intre haine de pe o zi pe alta. ...
 Zacusca mea de fasole Zacusca mea de fasole
Fasolea se pune la inmuiat de seara.A doua zi se pune la fiert.Ardeii si gogosarii se coc si apoi se curata.Ceapa se toaca marunt iar morcovul se da pe razatoarea mica.Fasolea se da prin masina de tocat apoi ardeii si gogosarii.Intr-o oala mai mare ...
 Muraturi asortate la borcan Muraturi asortate la borcan
Se spala toate legumele. Morcovii, sfecla rosie, ceapa si telina radacina se curata de coaja.Se folosesc de preferinta borcane de 5 litri.Se taie rondele morcovii, se taie solzi ceapa, se taie rondele sfecla, se taie in jumatate ciupercile, se taie ...
 Castraveti bulgaresti Castraveti bulgaresti
Se aleg castraveti cat mai mici si proaspeti, se aseaza in borcane (preferabil de 800 g), se adauga morcovi taiati felii, ceapa taiata julien, citeva bucatele de hrean, usturoi si marar uscat.Se fierbe intr-un vas otetul cu apa, sarea,mierea , ...
 Legume conservate in zeama de varza Legume conservate in zeama de varza
Varza se taie fasii, ardeiul se taie rondele, castravetii se feliaza nu foarte subtire. Se amesteca toate ingredientele cu sare si piper apoi se lasa astfel 20 minute. Punem la fundul borcanelor cate o bucatica de hrean si indesam compozitia ...
 Gogosari in otet Gogosari in otet
Gogosarii se spala , se curata de seminte si se taie in bucati potrivite . Se pune la fiert apa impreuna cu otetul , sarea , zaharul si boabele de piper . Cand fierbe apa , se adauga gogosarii lasandu-i sa dea maxim doua clocote apoi se scot cu o ...
 Castraveti in saramura Castraveti in saramura
Se pun pe fundul borcanului cateva seminte de mustar impreuna cu florile de marar .Castravetii se spala foarte bine , li se taie capetele apoi se asaza vertical in borcane . Hreanul se curata , se taie fasii si se aseaza printre castraveti . Morcovii ...
 Salata de varza rosie Salata de varza rosie
Taiati varza fin , fin,cat de subtire puteti.Eu o amestec (frec) cu sare si zahar dupa gust. Nu cantaresc,dar pun putin mai mult, pentru ca varza mai trage din ele.Dupa o ora, pun otet, boabe de piper,mustar(cand nu am hrean),foi de dafin,cuisoare ...
 Ghiveci grecesc Ghiveci grecesc
Se taie gogonelele cubulete, gogosarii si ardeii taiati feliute, iar morcovul se da pe razatoarea mare. Se pregateste sosul separat din ingredientele de mai sus de la sos. Se fierb in sosul respectiv 5-7 minute. Se pun reci in borcane si nu se ...
 Patlagele murate (gogonele) Patlagele murate (gogonele)
Ptlagelele spalate bine se asaza in borcane mai mari sau bidoane intercaland din loc in loc condimentele enumerate mai sus, deasupra se pun mai multe frunze de telina se toarne saramura fierbinte si se pun capace. ...
 Zarzavat pentru ciorba (foarte bun) Zarzavat pentru ciorba (foarte bun)
Se taie toate cubuleţe. Rosiile se decojesc.Se pune sare. Se pun pe foc sa se moaie puţin.La urmă, se pune conservant.Se pun în borcane.Nu se sterilizează.Se folosesc la ciorbe, e foarte gustos. ...
 Ghiveciul meu preferat Ghiveciul meu preferat
Se căleşte ceapa tăiată peştişori în ulei. Se pune un pahar de apa să se moaie. Vinetele spalate bine se taie cubuleţe(nu se curăţă), se presară cu sare, se lasă să se moaie apoi se scurg bine. se presează în mâini.Gogoşarii se ...
 Bureti de fag Bureti de fag
Se spala ciupercile foarte bine, in mai multe ape fiindca ca au nisip mult, nu se curata decat baza tulpinilor. Dupa ce ne-am asigurat ca sunt spalate foarte bine vom pune toate ingredientele, in afara de usturoi si marar, intr-un vas acoperit, sa ...
 Pasta de ardei capia si gogosari Pasta de ardei capia si gogosari
Se curata legumele si se spala bine, apoi se toaca la robot sau la masina de tocat carne. Se pune amestecul intr-o oala de inox, se adauga sarea (care poate fi pusa in functie de gustul fiecaruia, dar nu mai mult de 8 linguri) si se pune la foc mic ...
 Gogosari in saramura rece Gogosari in saramura rece
Se spala gogosari,se curata de seminte,se taie in 4 se pune in lighean,apoi se amesteca zaharul cu sarea intr-o farfurie apoi se presara peste gogosari la urma se stropeste cu otet,se lasa 24 h sa se lase zeama,cand punem in borcane taiem frunzele de ...
 Ardei acri dulci Ardei acri dulci
Punem sucul de corcoduse la fiert,adaugam apa(daca e prea acru) ,sare si cele 4 lg de zahar,cand fierbe adaugam si uleiul.Ardei se spala si se crapa in 4 dar sa nu se desprinda unul de altul....intra cam 5 ardei la borcanul de 800 gradaugam ardei in ...
 Dulceata de trandafiri Dulceata de trandafiri
Petalele alese (fara partea alba) se freaca cu sarea de lamaie si o lingura de zahar.Separat se pun la fiert apa cu zaharul; dupa ce se culege spuma formata si zaharul se dizolva se adauga floarea.Se fierbe amestecand cu lingura, des, sa nu se prinda ...
 Ardei umpluti cu varza Ardei umpluti cu varza
Se aleg ardeii mai frumosi,se taie capacelul,se spala si se curata de seminte si de nervuri,se lasa la scurs apoi se freaca pe interior cu putina sare.Morcovii se dau pe razatoare,varza se toaca,se freaca cu sare si se lasa sa se inmoaie,apoi se ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-340341-350351-360361-370371-380381-390391-400401-410411-420421-430431-440441-450451-460461-470471-480481-490491-500501-510511-520521-530531-540541-550551-560561-570571-580581-590591-600601-610611-620621-630631-640641-650651-660661-670671-680681-690691-700701-710711-718
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu sare - Pagina 491
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z