SiteDeBucate » sare

Retete cu sare

 Ciorbita de conopida Ciorbita de conopida
Osul de la pieptul de pui se pune la fiert in apa cu sare. Zarzavatul si legumele se curata si se taie cuburi( mai putin conopida) apoi se calesc in doua linguri de ulei de masline. Legumele calite se pun peste osul care fierbe, dupa ce s-a strans ...
 Ciorba de frike(specific arab) Ciorba de frike(specific arab)
Ceapa taiata marunt,se prajeste in cele 3 linguri de ulei.Se pune,apoi, frike(curatata si spalata);se prajeste, cu ceapa putin;se pune sare, piper,un cub de maggi,sau 1 lingurita de vegeta.Se pune apa.Pt.astea se foloseste oala de presiune.Se inchide ...
 SUPA DE ROSII CU MARAR SUPA DE ROSII CU MARAR
Intr-o oala se pun la fiert rosiile, ceapa, supa de pui, pasta de rosii, sarea si piperul.Dupa ce da cateva clocote si face focul mic si se mai lasa sa fiarba 15-20 de minute sau pina ceapa este fiarta.Se ia de pe foc si se lasa un pic la racit apoi ...
 Ciorba de cartofi Ciorba de cartofi
Se curata si se spala toate legumele. Se toaca si se pune la calit in ulei morcovul, telina, pastranacul, ceapa verde, rosia, ardeii si radacina de patrunjel. Apoi se lasa la fiert. Cand sunt aproape fierte se adauga si cartofii taiati cubulete si ...
 CIORBA DE CURCAN CIORBA DE CURCAN
Se curata curcanul, se spala, se pune la fiert.Prima apa se arunca si se pune a doua apa.Cand carnea este fiarta pe jumatate, se pun toate legumele.Se lasa sa fiarba bine si inainte cu 5 minute adaugam bulionul, borsul si delicatul.Dupa ce inchidem ...
 Ciorba de miel bihoreana Ciorba de miel bihoreana
Se pune la fiert carnea de miel in apa cu sare.Cain fierbe se ia spuma formata...Zarzavatul se curata si se da pe razatoarea mare.Morcovii se calesc in putin ulei ca sa capete ciorba o culoare placuta.Se adauga la ciorba tot zarzavatul si se ...
 Ciorba de miel cu macris Ciorba de miel cu macris
Aveti nevoie de niste carnita de miel (de la git, capetele osoase ale pulpelor, codita, capul)pe care o tineti 15 minute in apa rece. Intr-o oala se rade sau se taie cuburi vreo 2-3 morcovi si patrunjei , iar o ceapa o radeti. Se calesc in putin ulei ...
 Gulas (bograci) din Bihor Gulas (bograci) din Bihor
Se taie marunt ceapa, ardeiul si rosiile si se calesc in ulei (daca aveti un ceaun este si mai gustos). Se adauga carnea taiata cubulete, se calesc 3-4 minute impreuna, dupa care se pun 4-5 l apa, piper, sare si Vegeta, se lasa sa fiarba pina cind ...
 Ciorbita din aripioare de pui Ciorbita din aripioare de pui
1.Se curata aripioarele de pui, se spala si se aseaza intr-o oala. Se acopera cu apa, se adauga o lingurita de sare si se pun la foc. Cand incepe sa se ridice spuma se curata bine si se lasa sa fiarba in continuare. 2.Dupa 15 minute se adauga ...
 Ciorba taraneasca cu carne de porc si zarzavat de primavara Ciorba taraneasca cu carne de porc si zarzavat de primavara
Intro oala punem carnea la fiert in 3 litri apa. Cand este aproape fiarta, adaugam morcovii taiati cubulete, orezul spalat, ceapa si usturoiul taiate marunt, cartofii curatati, spalati, taiati cubulete, rosioarele oparite(ca sa le putem decoji). Cand ...
 Ciorba de varza dulce cu lapte prins Ciorba de varza dulce cu lapte prins
Afumatura se taie in portii si se fierbe in apa cu sare, pasta de gogosari ,ceapa si cimbru.Zarzavatul se curata si se taie cubulete.Varza se taie patratele.In oala in care a fiert afumatura se adauga zarzavaturile si apoi varza, se asezoneaza si se ...
 Ciorba de spanac aromata cu patrunjel verde Ciorba de spanac aromata cu patrunjel verde
Se spala spanacul in cateva ape.Intro oala de 4 litri, se pune uleiul la incins, se adauga ceapa verde taiata marunt, se caleste usor, apoi se adauga spanacul rupt sau taiat bucati(al meu a fost cu frunze f. mari), se caleste alaturi de ceapa pana se ...
 Ciorba de salata cu zer si lapte batut Ciorba de salata cu zer si lapte batut
Salata verde se desface frunza cu frunza si se spala bine , apoi se pune la scurs.Dupe aceasta , taiem salata in fasii.Slanina se taie feliute si se pune la calit, apoi se adauga usturoiul presat, invartim de doua ori cu lingura de lemn si luam de pe ...
 Ciorbita de conopida cu morcovi si bors Ciorbita de conopida cu morcovi si bors
Conopida se spala si se desface in buchete mici.Morcovii se curata de coaja si se dau pe razatoarea mare.Se pune intr-o cratita uleiul de masline la incins si se adauga ceapa taiata marunt si morcovul.Se calesc pana ceapa ia culoare aurie; in acest ...
 Ciorba de burta Ciorba de burta
Se ia burta şi se spală bine de tot. Daca vi se pare că are miros se pune câteva ore în puţină apă cu câteva linguri de oţet.Apoi burta se taie fasii si se pune intr-o oala sub presiune(fierbe mult mai repede)impreuna cu rasolul de vita.Se ...
 Ciorba de curcan Ciorba de curcan
Se curata, se spala si se taie marunt toate legumele( mai putin ceapa care se lasa intreaga).Carnea de curcan se spala bine si se portioneaza.Se pune apoi intr-o oala cu apa si putina sare si se lasa sa dea in clocot.Se spumeaza apoi se adauga ...
 Zama saracului Zama saracului
Morcovul se curata si se da pe razatoasea cu gauri mari.Ceapa se curata si se lasa intreaga.Se pune 1 l apa la fiert cu putina sare, adaugam morcovul razuit, ceapa intreaga, pasta de gogosari, fire de marar , piper si zeama de oase si lasam sa fiarba ...
 Zama de cartofi cu carnati afumat si moare de varza Zama de cartofi cu carnati afumat si moare de varza
Curatam si apoi spalam toate legumele.Le taiem apoi le punem intr-o oala cu putin ulei si le sotam putin.Acoperim cu apa si lasam sa fiarba.Carnatul il taiem felii subtiri si il adaugam in ciorba sa fiarba la foc mic. Adaugam cimbru si sare cand sunt ...
 CIORBA DE ZARZAVAT CU CARNE CIORBA DE ZARZAVAT CU CARNE
Punem carnea spalata si portionata la fiert in 3-4 litri apa. Cand este fiarta carnea, adaugam zarzavatul taiat dupa bunul plac, continuam fierberea, potrivim de sare. Daca a fiert zarzavatul, se adauga bulionul se mai da cateva clocote, se stinge ...
 Ciorba cu afumatura Ciorba cu afumatura
Se taie in bucati potrivite afumatura.Se pune la foc ,se lasa sa fiarba 10-15 min. si se arunca prima apa.Se spala carnea,se pune in oala cu apa atat cat sa acopere carnea si se da la foc .Cand carnea este aproape fiarta se adauga legumele ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-340341-350351-360361-370371-380381-390391-400401-410411-420421-430431-440441-450451-460461-470471-480481-490491-500501-510511-520521-530531-540541-550551-560561-570571-580581-590591-600601-610611-620621-630631-640641-650651-660661-670671-680681-690691-700701-710711-718
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu sare - Pagina 471
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z