SiteDeBucate » sare

Retete cu sare

 Salata cu sunculita, mere si cascaval Salata cu sunculita, mere si cascaval
Salata se spala bine, se lasa sa se scurga de apa, apoi se taie sau se rupe in bucati. Sunca si cascavalul se taie cuburi. Ceapa se curata, se spala si se taie pestisori. Se spala merele, eventual se curata, se taie in patru si se indeparteaza ...
 Fasole galbena la borcan Fasole galbena la borcan
Speli fasolea,o cureti de capete si eventualele "ate".Eu folosesc fasole oloaga,cu pastaia rotunda,galbena,care nu face "ate". Pui uleiul (500 ml) la incins intr-o cratita,apoi pui fasolea  la calit.Foloseste un ulei de ...
 Legume gratinate Legume gratinate
Fasolea se curata, se spala, se rupe in 2-3 bucati si apoi se pune intr-un vas cu apa si putina sare si se oparaste 5-6 min.Se scoate cu ajutorul unei palete si se lasa la scurs.Separat dovlecelul se spala si apoi  se taie rondele .Ardeiul ...
 Vinete umplute Vinete umplute
Se pun 3 oua la fiert,circa 15 minute de cand da in clocot.Intre timp se taie vinetele pe lungime si se scoate miezul cu o lingura.Se stropeste cu zeama de lamaie,pentru a nu oxida. Se prepara umplutura:sunca se taie cubulete,la fel si carnaciorii si ...
 Penne rigate cu carne tocata si cascaval Penne rigate cu carne tocata si cascaval
Se pun pastele la fiert conform instructiunilor de pe pachet. Carnea se pune in 3 linguri de ulei sa se caleasca un pic.Se da deoparte si se adauga sarea,piperul si boiaua de ardei. Se amesteca pennele cu carnea tocata.Se pun intr-o tava unsa cu ...
 Carne de pui in saramura Carne de pui in saramura
Pasarea se taie in bucati , se spala si se usuca fiecare bucata de carne. Tigaia de otel ( gratar) se incinge foarte bine timp de 3-4 minute cu ulei la un foc mare. Se aranjeaza cu mare atentie bucatile de carne , pt ca sa nu va frigeti de la uleiul ...
 Varza calita cu muschiulet in vasu roman Varza calita cu muschiulet in vasu roman
Se toaca varza marunt , se amesteca cu sare si piper si cimbru macinat (1 lingurita) apoi se pune la calit in ulei la foc mic amestecand din cand in cand,iar daca e nevoie se poate adauga 1 canita de apa. Cand varza e calita bine se pune pasta de ...
 Sandwichuri gratinate Sandwichuri gratinate
Se ung feliile de paine cu unt(pt a se putea lucra cu untul mai usor se scoate din figider inainte cu 1 ora) se pune o felie de sunca una de cascaval si feliute de rosii apoi a doua felie de paine unsa cu unt(se poate, cine vrea, si cu ulei de ...
 Fasole verde cu maioneza Fasole verde cu maioneza
Spalam fasolea si ii rupem coditele. Punem un vas cu apa si sare la fiert iar cand aceasta da in clocot adaugam fasolea si fierbem 10 minute. Scurgem bine fasolea de apa, o lasam sa se raceasca si o taiem in rondele mici. Preparam maioneza, apoi ...
 Tortilla cu ciuperci si masline Tortilla cu ciuperci si masline
{cantitatile de faina sunt in functie de cate portii vrei sa faci, eu nu am masurat cantitatea folosita, am pus aproximativ 250 g din faina de porumb si 250 g faina de grau} Se amesteca intr-un vas cele doua cantitati de faina, si se adauga apa cat ...
 Dovlecei cu rosii si ciuperci la cuptor Dovlecei cu rosii si ciuperci la cuptor
Curatam dovleceii de coaja si ii taiem rondele subtiri.Ii presaram cu sare si ii lasam o ora la rece. Stergem dovleceii de apa cu prosoape de hartie si ii prajim in ulei incins, timp de 1-2 min, numai pana se inmoaie putin. Tocam ceapa marunt si ...
 Mamaliguta cu branza si smantana la cuptor Mamaliguta cu branza si smantana la cuptor
Se pune apa la fiert cu 1/2 lingurita de sare. Cand apa clocoteste se adauga malaiul in ploaie amestecand mereu sa nu se faca cocoloase. Se lasa mamaliga sa fiarba la foc mic , cam 20 minute , invartind in ea din cand in cand. Carnatul, slanina si ...
 Ciorba de rosii cu perisoare Ciorba de rosii cu perisoare
Se curata  si se taie cubulete ardeiul,cartofii,ceapa,rosiile si morcovii si se pun sa fiarba in apa cu sare si ulei.Dupa ce a dat cateva clocote,se pune capacul si se lasa sa fiarba inabusit. Separat,intr-un castron,se pun carnea ...
 Briose cu ciocolata cu crema de portocale, lichior de cocos si bomboane M&Ms Briose cu ciocolata cu crema de portocale, lichior de cocos si bomboane M&Ms
Intr-un vas la bain-marie se topesc untul si ciocolata apoi se lasa sa se raceasca putin. Intr-un alt vas se amesteca oul cu lichiorul de cocos, Finesse Bourbon-Vanille Aroma si untul cu ciocolata.Separat, se amesteca ingredientele uscate apoi se ...
 Pui cu sos de soia si orez Pui cu sos de soia si orez
Se spala carnea de pui si se taie cubulete,se condimenteaza cu sare si piper si se lasa cateva minute. Se curata ceapa si se taie rondele partea verde si solzisori cea alba si se caleste in uleiul de masline.Se adauga carnea taiata si se caleste la ...
 Rulada din piept de pui cu ardei si kaiser Rulada din piept de pui cu ardei si kaiser
Se spala pieptul si se lasa la scurs pe un prosop absorbant. Ardeiul se taie pe jumatate.Kaizerul se taie feliute. Se taie pieptul de pui pe jumatate.In interiorul pieptului se face un portofel. Peste ardei se pune feliile de kaizer,si se ruleaza.Se ...
 Salata orientala Salata orientala
Se pun cartofii in coaja la fiert.Ouale se fierb si ele. Rosia se taie feliute,castravetele si ardeiul.Ceapa se taie solzisori. Cand s-au fiert cartofii se lasa la racit.Se curata si se taie cubulete. Se pun intr-un castron cartofii ...
 Fasole galbena cu maioneza economica Fasole galbena cu maioneza economica
Fierbi fasolea curatata in prealabil. O pui sa se scurga bine de tot. Tai marunt 2-3 catei de usturoi,verdeata dupa gust,putina sare,apoi adaugi maioneza economica: 1-2 galbenuse +putin mustar(o lingurita)+2 cartofi de marime medie,fierti si pasati ...
 Saramura de pui Saramura de pui
Copanelele curatate si spalate se cresteaza din loc in loc cu un cutit bine ascutit. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust, apoi se pun la fript pe un gratar. Se rumenesc bine pe ambele parti. Alaturi de carne se vor coace si rosiile si ardeiul ...
 Cartofi prajiti aurii Cartofi prajiti aurii
Se spala cartofii si se curata de coaja. Se usuca bine cu un servetel de bucatarie. Se taie in feliute de  marimea dorita. Tigaie cu  fundul gros, este de dorit de otel, pentru ca mentine  o temperatura mai inalta si constanta, se ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-340341-350351-360361-370371-380381-390391-400401-410411-420421-430431-440441-450451-460461-470471-480481-490491-500501-510511-520521-530531-540541-550551-560561-570571-580581-590591-600601-610611-620621-630631-640641-650651-660661-670671-680681-690691-700701-710711-718
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu sare - Pagina 221
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z