SiteDeBucate » Mancaruri » Perisoare de vita cu legume si sos de vin rosu

Perisoare de vita cu legume si sos de vin rosu

Categoria Mancaruri

Ingrediente - Perisoare de vita cu legume si sos de vin rosu


Perisoare:
600 gr carne tocata de vita
50 gr orez
1 ceapa
2 catei de usturoi
patrunjel verde
1 albus
2 linguri pesmet
sare, piper, boia
condiment pentru chiftele
Sos:
1 ceapa
1 lingura faina
2 linguri smantana
100 ml vin rosu
2 linguri sos de rosii
sare, piper, boia
Garnitura:
1 punga conopida congelata
1 punga broccoli congelat
Mod de preparare - Perisoare de vita cu legume si sos de vin rosu
Orezul se fierbe 10 minute, se scurge si se lasa la racit. Se amesteca apoi cu carnea tocata, usturoiul dat prin presa, ceapa data pe razatoarea cu gauri mici, patrunjelul verde tocat, albusul si pesmetul. Se condimenteaza si se framanta bine. Se formeaza perisoarele care se fierb in apa cu sare pentru 20 de minute. Cand sunt gata se scot cu o spumiera.
Legumele se fierb in apa cu sare.
Pentru sos se toaca ceapa marunt si se pune la calit in putin ulei de masline. Se adauga vinul rosu si se lasa la fiert. Faina se amesteca cu smantana si se adauga la sos. Se adauga si sosul de rosii si se condimenteaza. Se fierbe cateva minute pana se ingroasa.

Timp de preparare: sub 90 minute minute


Comentarii
Fii primul care adauga un comentariu

Comenteaza
Cod validare
Trimite comentariul
Review
Voteaza reteta:
Rating: 3 / 5
3 voturi

Scrie propriul review
horoscopul de azi
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Reteta Perisoare de vita cu legume si sos de vin rosu
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z