SiteDeBucate » sare

Retete cu sare

 FILE DE PANGASIUS PE PAT DE LEGUME FILE DE PANGASIUS PE PAT DE LEGUME
Se spala pestele, se condimenteaza cu sare si piper si se stropeste cu cateva picaturi de sos de peste.Dovleceii si rosiile se taie rondele.Intr-un vas se pune jumatate din cantitatea de dovlecei si rosii apoi pestele si mai apoi restul de legume.Se ...
 DORADA LA GRATAR CU LEGUME DORADA LA GRATAR CU LEGUME
Pestele se curata si se spala bine,apoi se usuca cu ajutorul unui prosop de hartie.Se pune gratarul la incins,se aseaza pestele,se condimenteaza cu sare si piper si zeama de lamaie.Se face bine pe ambele parti.Pe gratar langa peste se pune ceapa ...
 Cod in crusta de malai si legume la abur Cod in crusta de malai si legume la abur
Fileurile de cod,se curata,se spala,se transeaza ,se lasa la scurs pe prosop de hartie,apoi se sareaza si se pipereaza.Trebuie lasat 30 de minute pt. a patrunde sarea si piperul.Din faina de grau 70% si 30%faina de malai fina,punandu-se apa foarte ...
 Pangasius cu solzi si sos Pangasius cu solzi si sos
Fileurile de peste se ajusteaja frumos,se spala si se sterg bine.Cartofii curatati se feliaza subtire apoi se decupeaza rondele mici.Cartofii se oparesc in apa cu sare apoi se scurg.Fileurile de peste se sareaza si se pipareaza .Cartofii se ung cu ...
 Orez cu negru de sepie Orez cu negru de sepie
Intr-o cratita, incalziti uleiul si caliti ceapa taiata julien si catei de usturoi intregi zdorobiti, adaugati sepia si prajiti totul, timp de 15 minute, dupa care adaugati orezul si vinul. Amestecati totul si lasati sa se evapore vinul. Acum varsati ...
 Hamsii la cuptor Hamsii la cuptor
Hamsiile se spala si se curata,ceapa se toaca pestisori,lamaia se taie rondele subtiri,pasta de tomate se dizolva in vin cu un praf de sare.Se unge o tava se pun hamsiile,se acopera cu ceapa,apoi se toarna vinul cu pasta de tomate.Deasupra se pun ...
 Pastrav mediteran Pastrav mediteran
-pestele se curata si se spala bine;-se ia o tava,se captuseste cu aluminiu,se aseaza pestele intreg sau taiat felii mai groase;-se completeaza u masline,rosii taiate feliute,sare piper,patrunjel,usturoi,vinul alb,iar deasupra se presara pesmetul,si ...
 PAELLE CU FRUCTE DE MARE PAELLE CU FRUCTE DE MARE
Se prajesc intr-o tigaita firisoarele de sofran la foc mic, fara ulei, pana ce se inchid la culoare. Se piseaza apoi intr-o piua.Intr-o tigaie mare se incinge uleiul, la foc mic. Se adauga ardeiul si se gateste 3 minute, amestecand frecvent pana ce ...
 PESTE LA CUPTOR CU CARTOFI PRAJITI PESTE LA CUPTOR CU CARTOFI PRAJITI
Se curata cartofii si se taie pe lungime in 6 bucati fiecare cartof. Se pun fiert in apa cu putina sare di delikat pentru 5 minute. Intre timp se spala si pestele, se condimenteaza cu sare, piper, condiment pentru peste, usturoi tocat marunt(eu am ...
 MACROU LA CUPTOR MACROU LA CUPTOR
Macroul se curata de intestine,se taie capetele, marginea cozii,se spala bine,se zvanta si se sareaza.Se poate pregati atat intreg cat si taiat in bucati.Se aseaza in tava in care am pus deja uleiul,otetul indoit cu apa si condimentele dupa gust.Se ...
 Peste de rau, prajit Peste de rau, prajit
Pestele de rau, curatat (e mai bun daca e prins de mana ta) se sareaza si se trece prin faina amestecata cu boia. Se prajeste in ulei incins, pana face o crusta aramie, si pe o parte, si pe alta.Se serveste cu mujdei de usturoi sau cu zeama de ...
 Plachie de crap Plachie de crap
Se taie ceapa solzisori si se caleste la foc mic.Crapul se taie in bucati potrivite.Se aseaza ceapa calita intr-o tava iar deasupra bucatile de peste sarate si piperate.Se toarna peste peste vinul,se stropeste cu putin ulei de masline,se adauga ...
 Crochete de pangasius Crochete de pangasius
1. Se face o marinata din apa, sare, piper, dafin si otet si se pune la foc.2. Cand incepe sa fiarba se introduc fileurile si se lasa 5 minute. Se scurg si se lasa la racit.3. Se toaca fileurile, ceapa, usturoiul, mararul si patrunjelul si se pun ...
 Macrou la grill (gratar) Macrou la grill (gratar)
Macroul este un peste care se pregateste repede neavand solzi,doar trebuie eviscerat,are un gust minunat,este gustos si sanatos deoarece contine acizi grasi omega 3.Se face marinata amestecand ingredientele pentru marinata si se tine pestele curatat ...
 Crap la cuptor in sos de rosii Crap la cuptor in sos de rosii
Se spala pestele,se cresteaza in doua si se condimenteaza cu sare si piper si se stropeste cu ulei de masline.Se impaneaza cu usturoi,se adauga rosiile taiate rondele,ardeiul gras taiat feliute,,ardeiul iute, patrunjelul tocat fin si putina apa.Se da ...
 Crap la cuptor Crap la cuptor
Pestele se curata, se spala bine, se cresteaza si se da cu sare, punandu-l cateva ore la rece. Dupa ce-si trage sarea se spala, se condimenteaza cu piper,cate un catel de usturoi in buzunarele formate, dupa care se pune intr-o tava unsa cu unt, pe un ...
 Somon cu sos de sofran si orez Somon cu sos de sofran si orez
Preparare : punem la calit in 2 linguri de ulei de masline ceapa tocata marunt si adaugam o felie de lamaie. Dupa ce este calita adaugam supa si lasam sa clocoteasca putin.Dupa ce a clocotit putin condimentam cu sare si piper si adaugam smantana si ...
 Pastrav cu anchois si lamaie Pastrav cu anchois si lamaie
Se eviscereaza pastravii,se lasa o noapte in frigider fezandati cu sare,piper,cimbru,rozmarin si boia.A 2-a zi se aseaza pestii in tava unsa cu ulei de masline;se umplu pestii cu cate 2 anchois ,2 catei de usturoi zdrobiti cu latul cutitului si ...
 Fish finger (file de peste pane) Fish finger (file de peste pane)
Fileul de peste se curata bine, se taie bucati de cca 2/10 cm. Se stropeste cu zeama de lamaie (dupa gust), se presara cu sare, piper si chilli.Se amesteca cele 2 oua cu sare, piper, usturoiul zdrobit (cei 4-5 catei), mustarul, coaja de la o lamaie ...
 Orata al forno Orata al forno
Preparare: Se curata pestele si se spala bine cu apa, se usuca, se sareaza si pipereaza( afara si inauntru). Taiem cubulete rosia si cartofii. Tocam marunt patrunjelul si usturoiul. Pregatim 2 foi de aluminiu, ungem cu putin ulei si asezam pestele. ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-340341-350351-360361-370371-380381-390391-400401-410411-420421-430431-440441-450451-460461-470471-480481-490491-500501-510511-520521-530531-540541-550551-560561-570571-580581-590591-600601-610611-620621-630631-640641-650651-660661-670671-680681-690691-700701-710711-718
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu sare - Pagina 601
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z