SiteDeBucate » sare

Retete cu sare

 IAHNIE DE FASOLE CU CIOLAN AFUMAT IAHNIE DE FASOLE CU CIOLAN AFUMAT
Fasolea uscata se spala si se pune la fiert. Dupa ce a dat in clocot se strecoara si se pune din nou la fiert. Ciolanul se portioneaza si se pune la fiert cu fasolea. Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt. Se pune la calit cu ulei, se adauga ...
 Pui cu cartofi la cuptor Pui cu cartofi la cuptor
Se spala puiul si se portioneaza; separat intr-o cratita se pune ceapa taiata marunt impreuna cu uleiul si piperul, se caleste putin se pune capacul si se inabusa, dupa care se adauga puiul portionat, se mai pune putin capacul, se inabusa si se ...
 Biryani cu pui-una din variante Biryani cu pui-una din variante
Se pune ceapa si usturoiul in vas cu grasime. Se adauga frunza de dafin, cardamom, betisorul de scortisoara, cuisoarele si se prajesc un minut. Se pun la un loc pudra de condimente (cardamom, coriandru, usturoi, ghimbir, turmenic, sare, boia iute, ...
 TOCHITURA TOCHITURA
Carnea si maruntaiele se spala si se toaca cubulete sau feliute.Splina se curata bine de pielite,la fel si rinichii.Acestia din urma se tin 20-25 min in apa cu otet,apoi se clatesc foarte bine.Ceapa se toaca marunt, se fierbe inabusit cu slaninuta ...
 SARMALUTE IN FOI DE STEVIE SARMALUTE IN FOI DE STEVIE
Se pregateste carnea pentru sarmalute ca la orice tip de sarmale adaugandu-se in plus mararul verde tocat fin.Stevia se spala bine si se opareste in apa clocotita. Se scoate stevia din apa clocotita si cand aproape s-a racit se incepe imachetarea ...
 Tochitura de porc Tochitura de porc
Se curata rinichii. Se taie toata carnea bucati potrivite, iar untura se incinge si se pune carnea la prajit. Cand s-a rumenit carnea se adauga usturoiul, se sareaza, se pipereaza si se imparte in farfurii (se portioneaza).Se pregatesc ouale ...
 DROB DE MIEL DROB DE MIEL
Maruntaiele se spala,se fierb si se trec prin masina de tocat carne.Se adauga ouale,miezul de la o felie de paine(inmuiat in late si stors bine),sare,piper,smantana si verdeata tocata marunt.Se spala prapurul in mai multe ape ,se sareaza se lasa ...
 SARMALUTE CU CARNE DE MIEL SARMALUTE CU CARNE DE MIEL
Carnea de miel se curata, se parleste la aragaz pentru a se arde firele de par ramase, se toaca prin masina de tocat.Orezul se alege, se spala in 2-3 ape, se caleste in putin ulei, dupa care se scurge si se pune intr-un vas mai mare.Se amesteca ...
 Parjoale moldovenesti Parjoale moldovenesti
1. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se inabusa. Cartofii se spala, se curata de coaja, si se spala iarasi. Ouale se spala, se dezinfecteaza si se trec prin jet de apa rece. Usturoiul se curata si se piseaza. Patrunjelul se spala si se ...
 PUI CU SMANTANA PUI CU SMANTANA
Puiul spalat, portionat, se inabusa in untura(unt). In timpul inabusirii se mai adauga putina apa. Cand carnea este moale, patrunsa, se toarna smantana. Se potriveste de sare si se lasa sa dea cateva clocote la foc domol. Daca vreti un sos mai ...
 MIEL CU SPANAC MIEL CU SPANAC
1.Mielul se inabusa intr-o cratita in care adaugam ulei, si cand e rumenit adaugam apa, lasandu-l sa fiarba2.Cand mielul e fiert adaugam spanacul, care in prealabil a fost oparit.3.Adaugam bulionul, zeama de lamaie, sarea sau delicatul si il mai ...
 PULPE DE PUI CU CONOPIDA PULPE DE PUI CU CONOPIDA
1. Se pun pulpele impreuna cu ceapa tocata marunt,morocovul taiat cubulete si ulei intr o cratita si se acopera cu un capac la foc potrivit2. Cand sunt rumenite se adauga apa cat sa acopere puiul si se lasa sa fiarba3. Conopida curatata si desfacuta ...
 Fasole verde cu carne la cuptor Fasole verde cu carne la cuptor
Ceapa tocata marunt, morcovul si telina rase se calesc in ulei, se adauga carnea tocata, se potrivesc de sare si piper, se lasa la foc mic 1/2 ora, apoi se adauga fasolea verde si se lasa pe foc inca 10 minute.Separat se curata cartofii si se pun la ...
 Drob  pentru copii Drob pentru copii
Se curata si se spala ficateii si pipotele, se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt gata, se scot, se scurg, se dau prin masina de tocat sau se toaca marunt de mana impreuna cu cepa verde si cea uscata. Dupa ce le-am tocat se amesteca cu ouale ...
 Varza dulce cu carne Varza dulce cu carne
Se toaca varza, carnea se taie in bucati mai mici, se taie ceapa marunt. Intr-o cratita se incinge uleiul, se pune ceapa la calit si apoi carnea pana se rumeneste. Dupa ce s-a rumenit se pune varza (dupa ce o tocam se freaca cu sare). Se lasa la foc ...
 Ostropel Ostropel
Se taie pieptul de pui in 4-6 bucatele si se rumeneste in ulei. Se scoate carnea si se pun in uleiul ramas rosiile tocate marunt. Cand fierbe se pune condimentul, sarea si zaharul si se lasa la foc mic sa scada. Atunci se pune carnea si se lasa sa ...
 Carnati de casa Carnati de casa
Se piseaza usturoiul, se amesteca cu 1/4 pahar de apa si se lasa asa pana ce se prepara carnea. Carnea de porc si de vitel se trece prin masina de tocat. Slanina se se taie cubulete foarte mici. Se amesteca carnea cu slanina, cu sare, piper, zeama de ...
 Tocanita de cartofi cu carne de porc Tocanita de cartofi cu carne de porc
Ceapa se toaca si se pune la calit in ulei. Carnea se taie cuburi si se caleste impreuna cu ceapa. Se pune 1/4 lingurita de sare si cateva linguri de apa, se acopera si se lasa sa se inabuse 5 minute. Se adauga cartofii taiati rustic, cuburi mari, ...
 Pui cu smantana si ciuperci Pui cu smantana si ciuperci
Mod de preparareSe taie pieptul de pui bucatele mici, care se lasa la "chibzuit" intr-un castronas, fiind presarat deasupra cu sare, piperul alb, boabe de piper negru si usturoi;Dupa ce se lasa cam jumatate de ora, se fierbe putin in apa cu ...
 Sarmale Sarmale
Verzele se tin in apa ca sa se desareze. Carnea de porc se da prin masina de tocat, apoi se amesteca cu cepele rumenite in prealabil in ulei. Orezul spalat se tine la apa. Carnea se potriveste de sare si piper, se adauga orezul si 3-4 linguri de apa. ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-340341-350351-360361-370371-380381-390391-400401-410411-420421-430431-440441-450451-460461-470471-480481-490491-500501-510511-520521-530531-540541-550551-560561-570571-580581-590591-600601-610611-620621-630631-640641-650651-660661-670671-680681-690691-700701-710711-718
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu sare - Pagina 571
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z