SiteDeBucate » sare

Retete cu sare

 Salata cu varza si rosii Salata cu varza si rosii
Varza si rosiile se spala bine. Varza se taie marunt si se pune intr-un castron, apoi se adauga ceapa verde taiata in rondele. Pe deasupra se pun rosiile taiate felii subtiri. Se presara mararul taiat fin si ulei, otet, sare si piper. ...
 Carnati cu varza calita Carnati cu varza calita
Daca varza este sarata se pune la desarat. Se scurge bine, se taie fideluta si se caleste in ulei incins. Separat se caleste ceapa taiata marunt. Cand se aureste se pune bulionul si se amesteca. Dupa 3 minute se i-a de pe foc. Acest amestec se ...
 Sos de mustar Sos de mustar
Mustarul se amesteca cu sare, ulei, verdeata tocata marunt si zeama de lamaie. Acest sos este excelent daca este servit cu rasol de peste. ...
 Supa de raci Supa de raci
Daca sunt proaspeti racii trebuie sa fie neaparat vii.Se spala in mai multe ape, apoi se introduc in apa clocotita. Daca sunt congelati, racii se lasa sa se decongeleze in frigider,se spala sub jet de apa, apoi se introduc in apa clocotita. Se ...
 Spaghete cu sos Spaghete cu sos
Fierbeti apa intr- un vas mai mare cu putina sare. Adaugati spaghetele si amestecati din 3 in 3 minute, ca sa aiba o fierbere egala. Dupa 7-8 minute (timpul de fierbere e scris si pe pachet) strecurati spaghetele si puneti-le inapoi in cratita ...
 Crap umplut cu orez Crap umplut cu orez
Se curata pestele de solzi, se eviscereaza, se spala bine si se scurge de apa. Se presara cu sare si piper, apoi se umple cu orezul si se coase sau se prinde cu scobitori. Se pune intr-o tava mai inalta, se adauga sucul de rosii, zaharul, pasta de ...
 Broccoli la castron Broccoli la castron
Fierbeti in apa sarata, timp de 5 minute, broccoli desfacut in buchetele. Lasati buchetelele la scurs, apoi adaugati urda si cascavalul ras. Caliti in 2 linguri de ulei catelul de usturoi intreg, apoi inlaturati-l si turnati uleiul aromat in vasul cu ...
 Coronite cu nuca Coronite cu nuca
Frecati untul cu zaharul, romul, coaja de lamaie si sarea, pana obtineti o compozitie cremoasa. Adaugati pe rand galbenusurile si, la urma, faina, treptat, amestecand bine pentru omogenizare. Puneti aluatul obtinut la rece pentru o jumatate de ora. ...
 Ciorba de peste cu zeama de varza Ciorba de peste cu zeama de varza
Puneti zarzavatul curatat, spalat si tocat marunt, la fiert, in putina apa, circa 500ml. Dupa 10 minute, adaugati zeama de varza si lasati sa fiarba la foc mic. Cand zarzavatul este aproape fiert, puneti pestele curatat, spalat si taiat in bucati ...
 Rulouri din mamaliga Rulouri din mamaliga
Curatati si spalati ceapa si morcovul, taiati-le in bucati mici. Taiati cat mai marunt sunca, puneti-o in vasul cu ceapa. Adaugati putin ulei si putin unt si caliti-le la foc potrivit. Adaugati 2 linguri apa calda, carnea macinata si tineti vasul la ...
 Rulada de carne Rulada de carne
Painea se inmoaie in lapte si se da prin masina de tocat. Patrunjelul se taie marunt. Toate ingredientele se pun intr-un castron si se bat cu o lingura de lemn. Compozitia obtinuta se pune pe o folie de aluminiu unsa cu putin ulei si se da forma ...
 Rulada de miel glasata Rulada de miel glasata
Se scot oasele de la carne si se impaneaza cu felii de costita afumata, felii de morcov si de telina (zarzavatul se taie betigase groase de 1 cm), se sareaza si se pipereaza dupa gust. Carnea astfel pregatita se ruleaza, se freaca cu boia dulce si ...
 Chiftelute din vinete Chiftelute din vinete
Taiati vinetele in felii, dati-le prin faina si prajiti-le pe ambele parti. Cand s-au racit, tocati vinetele, adaugati ceapa calita (fara grasime), ouale, verdeata taiata marunt, piperul si miezul de paine inmuiat si stors. Omogenizati compozitia si ...
 Chiftelute orientale Chiftelute orientale
Curatati, spalati si dati ceapa pe razatoarea mica. Tot pe razatoarea mica dati si catelul de usturoi. Amestecati carnea tocata cu ceapa si usturoiul, adaugati chimenul, boiaua, cuisoarele, coriandrul, uleiul si patrunjelul tocat cat mai marunt. ...
 Friganele cu stafide Friganele cu stafide
Fierbeti laptele cu scortisoara, apoi lasati-l la racit. Frecati ouale cu zaharul si zaharul vanilat si adaugati laptele rece. Adaugati stafidele scurse de rom, sarea, bicarbonatul si atata faina cata este necesara pentru a obtine o compozitie putin ...
 Pastrav in sos de capere Pastrav in sos de capere
Curatati pestele, spalati-l, scurgeti-l de apa si stergeti-l cu un servet. Presarati-l cu sare si piper si prajiti-l in 50g unt topit, punandu-l in tigaie mai intai cu partea cu piele in jos. Prajiti pestele cate 4-5 minute pe fiecare parte, apoi ...
 Pasta picanta a zeilor Pasta picanta a zeilor
Cele doua tipuri de branza se amesteca. Semintele din ardeiul iute se scot, usturoiul si ceapa se curata si apoi se toaca marunt. Branza si legumele se amesteca bine cu mixerul pana se obtine o crema omogena. Se pune sare, piper, ulei si zeama ...
 Salata de icre de somon Salata de icre de somon
Grisul se fierbe in 200 ml de apa si se lasa la racit. Se mixeaza icrele si se adauga ulei putin cate putin. Se pune grisul fiert si racit, caviarul si se amesteca bine. Se pune si sare dupa gust. Fileul de somon de pune pe un platou si se ...
 Salata de ardei copti Salata de ardei copti
Ardeii se spala si se coc. Dupa ce se coc, se pun intr-un vas, se presara cu sare si se acopera. Se lasa o jumatate de ora in vasul acoperit, dupa care se curata pielitele. Se pun ardeii cu coditele in sus intr-un vas, se s[reaza si se adauga ...
 Rulou de muschiulet Rulou de muschiulet
Se desface mucshiul, se bate pe ambele parti si se condimenteaza. Se adauga cascavalul ras, ciupercile taiate si carnatii, se ruleaza si se prinde cu scobitori sau se leaga. Se aseaza in tava, se unge cu putin ulei, se pune o cana de apa si se ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-340341-350351-360361-370371-380381-390391-400401-410411-420421-430431-440441-450451-460461-470471-480481-490491-500501-510511-520521-530531-540541-550551-560561-570571-580581-590591-600601-610611-620621-630631-640641-650651-660661-670671-680681-690691-700701-710711-718
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete cu sare - Pagina 331
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z