SiteDeBucate » Preparate pentru Craciun

Retete Preparate pentru Craciun cu sare

 Oua umplute cu ciuperci Oua umplute cu ciuperci
Daca ai ramas fara idei pentru aperitivele din seara de Craciun, nu dispera. Noi iti oferim idei pentru diferite aperitive. Incearca de exemplu, ouale umplute cu ciuperci. Foarte prezentabil, acest aperitiv cucereste insa si prin gustul deosebit. ...
 Salata de peste Salata de peste
Un aperitiv grozav pentru masa de Craciun il reprezinta salata de peste. Cu adevarat speciala, aceasta salata iti poate aduce numai laude. De ce? Pentru ca desi pare banala nu ii lipseste nimic. E foarte delicioasa si potrivita pentru o astfel de ocazie. ...
 Crochete de cascaval Crochete de cascaval
Crochetele de cascaval sunt o minunatie de aperitiv. Pe gustul tuturor si foarte usor de facut, crochetele de cascaval pot fi ornate si foarte frumos astfel incat sa reprezinte un aperitiv complex. ...
 Barcute de ardei cu pasta de telemea si chimen Barcute de ardei cu pasta de telemea si chimen
Ca si aperitiv pentru masa de Craciun iti propunem barcutele de ardei cu pasta de telemea si chimen. Ardeiul foarte proaspat impreuna cu pasta de telemea si chimen se imbina foarte bine. Foarte gustoase si aratoase,acestea vor fi cu siguranta deliciul serii. ...
Rulada cu sunca si spanac
Daca vrei ca pe masa de Craciun sa se regaseasca ceva cu adevarat special pregateste rulada cu sunca si spanac. Desi necesita un proces mai complex efortul merita. In plus, invitatii tai vor fi incantati de gustul si aspectul ei. ...
Piftie de porc
Se spala bine si se pregateste carnea pentru pus la fiert. Se curata ceapa si se taie in 2. Intr-o oala mai mare se pune carnea cu ceapa sa fiarba pe foc foarte mic. ...
Toba cu sorici si chimen
Fierbi capul si ratul de porc timp de o ora, in apa cu sare, pana se desprinde carnea de pe os. Tai carnea si o amesteci cu piperul si chimenul. ...
Caltabos ca la Timis
Ficatul se spala si se caleste putin apoi se pune carnea tocata si se mai calesc putin.Se lasa sa se raceasca si se adauga ceapa taiata si slanina date prin masina de tocat apoi se pune orezul si se omogenizeaza compozitia. ...
 Piftie de porc Piftie de porc
Speli bine, bine (temeinic chiar) picioarele de porc, sonciul si urechea, apoi le pui la fiert in apa ca sa le acopere de 5 degete. Pui sare si lasi sa fiarba 3 ore, iei spuma din cand in cand.Cureti morcovul si patrunjelul, apa le adaugi in zeama de ...
 Rulada de carne tocata cu omleta Rulada de carne tocata cu omleta
Amesteci carnea tocata cu condimente si 3 oua, apoi o intinzi ca pe o foaie pe planseta unsa. Ungi aceasta "foaie" cu mustar si o umpli cu omleta facuta din 4 oua. O rulezi cu grija si o asezi intr-o tava unsa cu ulei. Deasupra o ungi din nou cu un ...
 Rulada de cascaval Rulada de cascaval
Amesteci 3 galbenusuri cu smantana, faina si sarea, apoi adaugi albusurile batute spume si amesteci usor. Ungi o tava cu unt, o presari cu faina , apoi torni compozitia si o dai la foc mic.Dupa coacere rastorni foaie pe un servet curat, iar ...
 Chisca Chisca
Cureti ceapa, o tai marunt si o pui sa se " topeasca" putin in ulei. Alegi si speli orezul si-l pui peste ceapa si in final carnea trecuta prin masina de tocat.Adaugi mararul si piperul si daca mai e nevoie potrivesti de sare.Aceasta umplutura o ...
 Ciocanele cu ciuperci Ciocanele cu ciuperci
Dezosezi ciocanelele de pui.Infasori carnea dezosata in costita, apoi le tii la cuptor timp de 30 de minute.Intre timp, calesti in untura ceapa, ciupercile, adaugi sare si piper si acoperi cu un capac.Intre bucatile de carne, pui ceapa si ciupercile ...
 Sarmale in foi de varza cu pipinci Sarmale in foi de varza cu pipinci
Desfaci foile de varza si le speli in mai multe ape.Pipincii ii speli si ii scurgi bine de apa, dupa care ii dai prin masina de tocat.Fierbi orezul numai cat sa se umfle.Dupa ce s-a racit, il amesteci cu pipincii, pasta de tomate, verdeata tocata, ...
 Rulouri umplute cu kaizer Rulouri umplute cu kaizer
Bati carnea un pic mai mult ca la snitele si pe fiecare felie asezi cate o fasie de kaizer si presari condimentele dupa gust.O rulezi si o prinzi cu o scobitoare, sa nu se desfaca.Le pregatesti astfel pe toate, apoi le dai la cuptor asezate pe ...
 Muschiulet umplut Muschiulet umplut
Tai carnea in asa fel incat sa semene cu o foaie de placinta si peste aceasta pui, in urmatoarea ordine, felioare de usturoi, suvite de slaninuta, morcovii.Presari sare, piper si celelalte condimente.Rulezi carnea si o legi cu ata alba de bumbac ...
 Saculeti de carne umpluti cu ciuperci Saculeti de carne umpluti cu ciuperci
Tai carnea ca pentru snitele si o bati intinzand-o ca pentru acest preparat.O presan cu sare si piper si o lasi asa pana ce pregatesti umplutura. Cureti cepele, le tai marunt si le pui la calit intr-o tigaie cu putin ulei. Intre timp, cureti ...
 Toba Toba
Taie toate carnurile in fasii subtiri si opareste-le in apa cu sare, apoi scurge-le iute si amesteca-le cu soriciul, urechile taiate si slanina felii. Adauga vinul, piperul, boiaua, sarea.Umple stomacul cu bucatile feliate, punandu-le pe lung si in ...
 Jambon Jambon
Parleste ciolanul, curata soriciul si spala-l bine.Pune apa la fiert intr-o oala inalta si destul de mare, cat sa incapa tot piciorul de porc sau cel putin pana unde se termina carnea. Adauga sarea, piperul, ienibaharul, usturoiul taiat felii, foile ...
 Carnati cu vin Carnati cu vin
Spala carnea, curat-o de pielite, tai-o cubulete si da-o prin masina de tocat.Macina bine toate mirodeniile, adauga-le peste carne.Potriveste de sare, adauga vinul, usturoiul pisat fin si framanta bine compozitia.Adauga si slaninuta tocata din ...
12
Filtreaza retetele
Sterge Filtru:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Preparate pentru Craciun cu sare
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z