SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa

Retete Dulciuri si prajituri de casa

 RULADA DE BISCUITI(un fel de salam de biscuiti) RULADA DE BISCUITI(un fel de salam de biscuiti)
Biscuitii se macina.Se pune la fiert apa cu zaharul, cu cafeaua lichida,cu cacaua;cind fierbe si zaharul e topit se ia de pe foc;se pune esenta de rom dups gust.Se lasa sa se raceasca putin;se pune,apoi,peste biscuitii macinati,putin cite putin,pina ...
 Clatite umplute cu miere si nuca Clatite umplute cu miere si nuca
Se bat ouale si se adauga uleiul,apoi faina si treptat laptele si apa minerala,coaja rasa de lamamie.(daca compozitia e mai groasa se mai adauga putin lapte sau apa)Se coc in tigaie de tefal,teflon (pe rand pana se termina toata compozitia)Clatitele ...
 Chec caramelizat Chec caramelizat
Intr-un bol se pune piinea veche taiata cuburi si se toarna laptele si se lasa sa absoarbe dupa care se sfarama cu furculita pina devine ca o pasta.In alt bol se freaca ouale cu zaharul se adauga restul ingridentelor si se amesteca bine, dupa care se ...
 Mousse de ciocolata Mousse de ciocolata
Ouale intregi se bat bine cu zaharul pana devin o crema spumoasa; ciocolata se topeste pe baie de aburi, dupa care se lasa la racit; frisca se bate bine pana devine mai tare.Peste crema de oua se adauga ciociolata topita si racita amestecand cu ...
 Bezele cu nuci Bezele cu nuci
Se bat bine albusurile cu un praf de sare pana ce devin tari. Se adauga zaharul si se bate in continuare pana ce acesta se topeste. Cand e gata, compozitia nu va curge daca se intoarce vasul. Se adauga apoi nucile, se amesteca bine. Se tapeteaza o ...
 Pricomigdale Pricomigdale
Se bat albusurile bine de tot pana ce devin tari. Se adauga zaharul in ploaie si se bat in continuare pana ce zaharul e topit. Sti cand e gata daca albusul nu curge daca intorci vasul.Se adauga 150 grame de nuca macinata, 2 linguri de faina si 1 ...
 Prajitura cu ciocolata si cocus Prajitura cu ciocolata si cocus
Se unge o tava de 25*30 cu putin unt si se tapeteaza cu faina,sau folosim pergament si-l ungem putin cu ulei.Intr-un bol frecam galbenusele cu 3/4 pahar de zahar pina este o spuma se adauga cacao, faina si koniakul.Se toarna in tava.Se bat spuma ...
 Cornulete cu brinza Cornulete cu brinza
Intr-un bol se amesteca brinza cu margarina moale se adauga oul praful de copt si faina si se framinta un aluat fraged.umpluturabrinza se amesteca cu putina sare zaharul vanilat si coaja de lamaie si stafidele care le-am lasat putin sa se inmoaie.Din ...
 Clatite... a la Ramona Clatite... a la Ramona
Se amesteca toate ingedientele intr-un bol, cu ajutorul telului pentru mamaliga.Compozitia trebuie sa fie destul de subtire-pentru ca sa iasa clatitele foarte fine.Se coc la foc potrivit intr-o tava de teflon, ce se unge cu putin ulei de fiecare ...
 GOGOSELE UMPLUTE,IN CUPTOR GOGOSELE UMPLUTE,IN CUPTOR
Drojdia+1 lingurita zahar(din cele 100 g)+80 ml lapte(caldut),se pun intr-un pahar,se lasa cca 4 minute,sa creasca.In timpul acesta,faina se cerne impreuna cu cardamomul.Apoi se face un aluat din faina cernuta(cu cardamom),zahar,drojdia ...
 Spuma de zmeura Spuma de zmeura
Albusurile impreuna cu zaharul si zaharul vanilat se bat spuma pe aburi pana se intareste.Se ia de pe foc si se incorporeaza zmeura, dupa care se toarna in cupe si se orneaza cu zmeura.Se poate servi imediat, dar e mai gustoasa dupa ce sta 1 ora la ...
 Limonada Limonada
Se rade coaja lamailor (doar partea galbena) si se pune la fiert in apa impreuna cu zaharul. Se da doar 2-3 clocote si se lasa sa se raceasca. Se adauga zeama de la cele doua lamai, inclusiv samburii si pulpa care raman pe storcator.Se da la rece. ...
 Mafinim cu ciocolata si fragi Mafinim cu ciocolata si fragi
Se incalzeste cuptorul la 180 de grade.Intru-n vas se amesteca smintina cu oua unt si ulei.In alt vas se amesteca faina cu zaharul si se adauga la amestecul cu oua si se amesteca putin pina se cuprind toate ingridentele,se adauga ciocolata si ...
 Empanadillas cu nuci si miere Empanadillas cu nuci si miere
Nuca macinata se amesteca cu mierea.Pe jumatate din cercurile de foietaj se pune cam o lingurita plina din nuca preparata .Se indoaie si se preaseaza marginile cu o furculita.Se prajesc in ulei pana se rumenesc.Se scot pe un servetel sa se scurga ...
 RULADA DIN ALBUSURI CU CREMA DE NUCA RULADA DIN ALBUSURI CU CREMA DE NUCA
Intr-o tava mare(cca 28/42),se pune hirtie de copt,se lasa.Albusurile se bat spuma, se adauga zaharul si romul sau zeama de lamiie;se bate din nou, pina cind se intareste din nou, iar zaharul se topeste.Dupa aceea se pune uleiul si aromele,se ...
 Gogoase Gogoase
Se poate face un aluat cu robotul de bucatarie sau de mina. Intr-un vas punem drojdia cu zaharul si putin lapte caldut.In alt vas din restul ingridentelor pregatim un aluat la care adaugam drojdia fermentata si framintam un aluat moale si pufos.Lasam ...
 Flan de queso (flan de branza) Flan de queso (flan de branza)
Se amesteca bine toate ingredientele pana devine o compozitie omogena. Separat se prepara caramelul. Intr-o craticioara se pune zaharul si apa cat sa il acopere si se pune pe foc. Cand zaharul incepe sa isi schimbe culoarea se ia de pe foc si se ...
 Prajitura cu mere Prajitura cu mere
Se unge o tava adinca cu unt si se aseaza rondele de mere.(merele curatite de coaja cind sint intregi se scoate mijlocul fara ale taia si dupa aceia taiati in rondele subtiri.)Deasupra se presoara cu zahar si cel maro si scortisoara si se da la ...
 Crema de zahar ars cu nuca Crema de zahar ars cu nuca
Intru-un vas se pun la foc 200g zahar si nuci pentru caramelizare. Cand se topeste zaharul, se inclina vasul si se roteste astfel incat sa se acopere marginile. Se lasa putin la racit.Separat, se bat ouale intregi cu zaharul ramas, zaharul vanilat si ...
 Cupa de crema si fructe Cupa de crema si fructe
Crema: se pune laptele intr-o cratita la fiert la foc mic impreuna cu jumatate din cantitatea de zahar, coaja de lamiie, zaharul vanilat. Separat se bat galbenusurile bine cu restul zaharului si treptat se adauga faina in ploaie, cind laptele s-a ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-333
Filtreaza retetele
Ingredient:
capsuni (361) bicarbonat (351) amidon (341)
visine (329) sirop (322) biscuiti (320)
nuca de cocos (301) coaja de lamaie (299) gris (260)
branza de vaci (256) caise (252) compot (248)
migdale (245) alune (242) portocale (234)
cafea (231) dulceata (229) ciocolata alba (224)
mascarpone (199) piscoturi (175) pesmet (167)
banane (159) piersici (157) cirese (153)
galbenus (136) apa minerala (136) ananas (127)
otet (124) zmeura (122) zmeura (122)
kiwi (101) drojdie uscata (94) pere (90)
drojdie proaspata (88) suc de lamaie (88) suc de lamaie (88)
mac (84) coaja de portocala (81) menta (78)
menta (78) foi de placinta (78) vin (75)
untura (75) afine (71) orez (66)
albus (65) fructe de padure (57) gutui (56)
struguri (56) cartofi (55) cuisoare (54)
peste (52) mure (45) porumb (45)
smantana dulce (43) nucsoara (43) vin alb (41)
piper (41) fistic (40) rosii (37)
cascaval (32) susan (32) lapte batut (30)
telemea (29) ghimbir (29) malai (26)
pepene galben (25) aluat foietaj (24) paste (24)
masline (24) nutella (23) coacaze (21)
ceapa (20) cognac (19) porc (15)
vin rosu (15) marar (14) ulei de masline (14)
intaritor frisca (14) patrunjel (12) fulgi de ovaz (11)
ciuperci (11) mango (10) usturoi (10)
morcov (9) conservant (9) dovlecei (8)
whisky (8) macaroane (8) sunca (7)
fidea (7) chimen (7) ceapa verde (6)
pui (6) feta (6) suc natural (5)
bomboane colorate (5) bulion (5) anason (5)
taietei (4) maioneza (4) busuioc (4)
gaina (3) telemea de oaie (3) suc de rosii (3)
franzela (3) mazare (3) spanac (3)
cardamon (3) varza (3) carne tocata (3)
serbet (3) pepene verde (3) parmezan (3)
rozmarin (3) ton (3) sunca presata (2)
praz (2) lipii (2) branza topita (2)
ienibahar (2) broccoli (2) ardei gras (2)
mozzarella (2) salam (2) cimbru (2)
vegeta (2) verdeata (2) piept de pui (2)
boia (2) hrean (1) vinete (1)
coriandru (1) ketchup (1) sparanghel (1)
kaiser (1) conopida (1) dafin (1)
fasole verde (1) stevie (1) icre (1)
fasole boabe (1) slanina (1) liquor (1)
sos de caramel (1) loboda (1) parizer (1)
melci (1) sofran (1) spaghetti (1)
gogosar (1) ardei iute (1) pasta tomate (1)
ficat (1) bacon (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Dulciuri si prajituri de casa - Pagina 225
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z