SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa

Retete Dulciuri si prajituri de casa

 Tortelli di ricotta Tortelli di ricotta
Urda se scurge de zeama daca are si se amesteca cu ouale batute,zaharul,coaja de lamaie rasa,putina sare,bicarbonatul si stafidele.Se omogenizeaza bine dupa care se adauga faina si se amesteca pana se obtine un aluat nici prea gros nici prea ...
 Tarta cu gutui Tarta cu gutui
Se incepe cu spalatul si decojitul gutuilor, apoi se curata de cotoare si se taie in cubulete. Se stropesc cu zeama de lamaie si se lasa deoparte. Portocala se stoarce, sucul acesteia amestecandu-se cu sucul de lamaie si cel de portocale rosii; se ...
 Biscuiti inimioare cu ciocolata Biscuiti inimioare cu ciocolata
Amestecam untul moale cu zahrul,omogenizam si adaugam oul intreg,continuam sa amestecam;Cernem faina o adaugam in compozitia de mai sus iar la sfarsit ciocolata taiata fin cu cutitul sau data prin razuitoare;obtinem o coca mai moale pe care o vom ...
 Clatite din mere Clatite din mere
Merele se spala,daca vreti se pot si curata,dupa care se dau prin razatoarea mare.Peste mere se pune zaharul,se amesteca si se lasa putin sa se topesca.Dupa ce sa topit zaharul,se pune scortisoara,cele 2 oua batute,laptele si se omogenizeaza bine ...
 Placinta cu branza Placinta cu branza
Intr-un castron se bate branza cu oualele pana devin o pasta omogena. Adaugam esenta de rom. Se unge o tava cu margarina sau untul. Un pachet de foi de placinta are 10 foi. Se aseaza 2 foi, un rand de branza cu ou si se imprastie o lingura de zahar. ...
 Tort cu iaurt si jeleu Tort cu iaurt si jeleu
Iaurtul se amesteca cu cele 12 linguri de zahar,gelatina se pune la inmuiat.Dupa ce am mestecat iaurtul il bagam la frigider si intre timp batem frisca lichida si cand este gata punem si iaurtul din frigider si gelatina care am desfacut-o cateva ...
 Placinta mere(rapida) Placinta mere(rapida)
Se spala si se taie merele cubulete, se pun impreuna cu zaharul intr-o cratita sa se inmoaie, pe foc mic.Foietajul(eu am folosit foietaj din comert)se intinde in doua foi potrivite cu tava din dotare, care se unge cu ulei. Prima foaie se aranjeaza in ...
 Gauffre cu rom Gauffre cu rom
Se amesteca toate ingredientele intr-un bol.Inainte de a turna din aluat in aparatul de gauffre il ungem pe acesta cu putin ulei.Timpul de coacere depinde de fiecare aparat in parte , eu le-am lasat 1-2 minute.Se pot servi cu ...
 Tarta cu prune cu aluat de foitaj Tarta cu prune cu aluat de foitaj
Intr o forma rotunda ,unsa cu unt se deruleaza foitajulSe unge cu dulceataSe presara cu 1 lingura nuca Se adauga prunele,se presara 3 linguri de zahar si 1 lingura nucaSe bat ouale cu smantana ,cu zaharul ,praful de sare si grauntele de vanilie ...
 Cheese cake cu gem de prune si ciocolata Cheese cake cu gem de prune si ciocolata
Pregatim pasta de biscuite in felul urmator:sfaramam biscuitii cu migdalele in robotul de bucatarie,dupa care le amestecam cu untul topit.Ungem o tava de tort rotunda cu unt si faina si hartie de pergament,presam biscuitele pe fundul tavii si pe ...
 Vafle cu ciocolata Vafle cu ciocolata
Pregatim cremaIntr-o cratita mica amestecam zaharul cu cacao si apa intii la rece si pe urma punem pe un foc potrivit amestecam din cind in cind si lasam sa fiarba 10 minute.Luam de pe foc adaugam untul si o lingura de thina care ii da cremei un gust ...
 Biscuiti asortati gustosi Biscuiti asortati gustosi
Aprindeti cuptorul la 250 de grade.Untul usor moale se monteaza cu zaharul pudra cu mixerul pentru 5 minute pana devine o compozitie spumoasa. Adaugati oul si aromele si mixati pana se omogenizeaza. Faina amestecata cu praful de copt si sarea se ...
 Clatite cu gem la Doubletta Clatite cu gem la Doubletta
Se bat ouale cu zaharul, zaharul vanilat, sarea. Se adauga apa minerala si apoi faina amestecand cu un tel pentru a nu se face cocoloase. Se pune si uleiul si se lasa cca. 30 minute. Se incinge Doubletta (fara ulei) si se pune cu polonicul din ...
 Covrigi Covrigi
Se face un aluat in robotul de bucatarie din toate ingredientele (in afara de sare ). Daca daca este lipicios, se mai adauga faina si se framinta. Abia acum seĀ  se adauga sarea. Se framinta inca putin si se lasa la dospit o ora.Dupa o ora se aseaza ...
 Crema de zahar ars Crema de zahar ars
Se fierbe laptele,adaugand in el 2 linguri de zahar tos si zaharul vanilat.Se lasa sa se mai raceasca putin,timp in care batem ouale intregi ,acestea amestecandu-se apoi cu laptele.Intr-o cratita, se presara zaharul ramas si se caramelizeaza nu se ...
 Saculeti  cu mere Saculeti cu mere
Se sparg ouale intr-un castron si se pune un pic de sare pe fiecare galbenus si se lasa asa pana facem compozitia de mere.Merele se spala, de dau pe razatoare mare (nu trebuiesc curatate).Se pun intr-o tigaie de teflon impreuna cu zaharul si se ...
 DONUTS DONUTS
Drojdia+1 lingurita de zahar(din cele 6 lingurite)se topeste in cca 10 linguri de lapte (din cele 250 ml),caldut,intr-un vas(pahar,de ex.);se lasa sa creasca cca 5 minute.In timpul asta,ouale,untul,zaharul ramas,aromele,sarea,se freaca bine;se adauga ...
 Placinta cu dovleac Placinta cu dovleac
Aluatul fragedUntul se freaca pina devine cremos,zaharul+apa+oul+zeama de lamaie si coaja rasa se bat cu telul(sa se dizolve zaharul)Se vor amesteca cele de mai sus cu untul pana vor avea consistenta unei smantaniSe amesteca compozitia smintinoasa cu ...
 Tort cu crema de nuca de cocos verde Tort cu crema de nuca de cocos verde
Se face un pandispan din primele cinci ingrediente si se pune la copt in cuptorul dinainte incalzit.( albusurile se bat spuma , galbenusurile se bat cu zaharul si zaharul vanilat pina isi dubleaza volumul. Adaugam faina cu praful de copt si apa daca ...
 Chec cu fulgi de ciocolata si glazura Chec cu fulgi de ciocolata si glazura
Intr-un bol se bat pana la spuma albusurile (separate de galbenusuri) impreuna cu sarea. Apoi se adauga in ploaie zaharul si se bate in continuare pana se topeste cat de cat.In timp ce se amesteca se toarna pe rand galbenusurile, cacaoa, praful de ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-333
Filtreaza retetele
Ingredient:
capsuni (361) bicarbonat (351) amidon (341)
visine (329) sirop (322) biscuiti (320)
nuca de cocos (301) coaja de lamaie (299) gris (260)
branza de vaci (256) caise (252) compot (248)
migdale (245) alune (242) portocale (234)
cafea (231) dulceata (229) ciocolata alba (224)
mascarpone (199) piscoturi (175) pesmet (167)
banane (159) piersici (157) cirese (153)
galbenus (136) apa minerala (136) ananas (127)
otet (124) zmeura (122) zmeura (122)
kiwi (101) drojdie uscata (94) pere (90)
suc de lamaie (88) suc de lamaie (88) drojdie proaspata (88)
mac (84) coaja de portocala (81) menta (78)
foi de placinta (78) menta (78) vin (75)
untura (75) afine (71) orez (66)
albus (65) fructe de padure (57) gutui (56)
struguri (56) cartofi (55) cuisoare (54)
peste (52) mure (45) porumb (45)
nucsoara (43) smantana dulce (43) piper (41)
vin alb (41) fistic (40) rosii (37)
cascaval (32) susan (32) lapte batut (30)
ghimbir (29) telemea (29) malai (26)
pepene galben (25) paste (24) masline (24)
aluat foietaj (24) nutella (23) coacaze (21)
ceapa (20) cognac (19) porc (15)
vin rosu (15) intaritor frisca (14) marar (14)
ulei de masline (14) patrunjel (12) fulgi de ovaz (11)
ciuperci (11) usturoi (10) mango (10)
morcov (9) conservant (9) whisky (8)
macaroane (8) dovlecei (8) sunca (7)
fidea (7) chimen (7) pui (6)
feta (6) ceapa verde (6) bomboane colorate (5)
bulion (5) anason (5) suc natural (5)
busuioc (4) taietei (4) maioneza (4)
varza (3) carne tocata (3) pepene verde (3)
serbet (3) parmezan (3) rozmarin (3)
ton (3) gaina (3) telemea de oaie (3)
suc de rosii (3) franzela (3) mazare (3)
spanac (3) cardamon (3) broccoli (2)
ardei gras (2) mozzarella (2) salam (2)
cimbru (2) vegeta (2) verdeata (2)
piept de pui (2) boia (2) sunca presata (2)
lipii (2) praz (2) branza topita (2)
ienibahar (2) fasole verde (1) stevie (1)
fasole boabe (1) icre (1) liquor (1)
sos de caramel (1) slanina (1) loboda (1)
parizer (1) sofran (1) melci (1)
spaghetti (1) gogosar (1) ardei iute (1)
pasta tomate (1) ficat (1) bacon (1)
vinete (1) hrean (1) coriandru (1)
ketchup (1) sparanghel (1) kaiser (1)
conopida (1) dafin (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Dulciuri si prajituri de casa - Pagina 222
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z