SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa

Retete Dulciuri si prajituri de casa

 Spuma de strugurei Spuma de strugurei
Spălăm strugureii şi îi rupem de pe codiţe. Separat, batem albuşurile spumă cu zahărul alb cât şi cel vanilat. După ce s-a întârit spuma, adăugăm strugureii. Eu am pus şi câteva căpşuni căci au rămas de aseară şi nu vroiam să ...
 Prajitura cu gem de post Prajitura cu gem de post
Amesteca toate ingredientele, mai putin gemul, pana se formeaza o compozitie omogena .Adauga gemul si amesteca incet cu o paleta de lemn [lingura] pana se incorporeaza gemul foarte bine . Tapeteaza o tava cu foaie de copt, daca nu ai se unge tava cu ...
 SIROP DE TRANDAFIRI SIROP DE TRANDAFIRI
Se freaca petalele cu zeama de lamaie.Se face un sirop din zahar ,se fierbe cat sa se lege un pic,se adauga petalele si se mai fierbe cam 10-15 min.Se strecoara prin sita,se pune in sticle si apoi in camara.Se poate folosi pentru lichiorul de ...
 Panna Cotta - reteta testata Panna Cotta - reteta testata
1.Punem gelatina in laptele rece2.Frisca si zaharul se pun intr-un ibric si se lasa la foc mic pana se incalzesc.3.Cand sunt caldute, se adauga peste frisca si zahar, gelatina cu laptele si esentele, se mai tin pe foc inca un minut timp in care ...
 Gaufres Gaufres
Se umplu spatiile goale din gaufres cu gem dupa care se adauga frisca si se stropesc un toping (eu am pus de fructe de padure)Este un excelent aperitiv de dimineata!!! ...
 Dulceata  de coji de portocale Dulceata de coji de portocale
Cojile de portocala se pun in apa rece si se tin pana a doua zi. La interval de cateva ore, se schimba apa.Se indeparteaza partea de culoare deschisa, iar coaja portocalie care ramane se taie in fasii mai mici.Se pun la fiert doar apa si zaharul si ...
 GALUSTE CU PRUNE GALUSTE CU PRUNE
Cartofii se curata de coaja si se pun la fiert,dupa ce au fiert se paseaza bine se adauga 3 linguri ulei, zahar vanilat 2 ,4 linguri zahar si ouale se amesteca bine cand sa mai racit se adauga cam 200 gr de faina.Se fac bile se pune juma de pruna ...
 COLIVA COLIVA
1.Curatam arpacasul si il spalam in 9 ape.2.In a zecea apa punem un varf de sare, arpacasul si dam in clocot, apoi mai fierbem 5 minute, o acoperim cu mai multe paturi si o lasam acoperita timp de 3-4 ore.3.Dupa aceea o punem la fiert iar.Ne dam ...
 MELCISORI CU LAPTE MELCISORI CU LAPTE
Laptele impreuna cu melcisori se pun la fiert. Se amesteca din cand in cand,sa nu se lipeasca. Cand este aproape gata, adaugam zaharul si razatura de portocala. ...
 Acoperis de casa Acoperis de casa
Faina , untura si zaharul se amesteca si se adauga ouale, laptele, praful de copt stins cu zeama de lamaie, si cele 3 linguri de miere de albina topite.Totul se amesteca bine pana se omogenizeaza. Coca astfel obtinuta se imparte in 2 bucati.Dintr-o ...
 Melci cu visine Melci cu visine
Desfacem si intindem aluatul foietaj. Presaram peste el zaharul vanilat si apoi visinele, bine stoarse de suc. Rulam bine aluatul, dupa care il taiem de doua degete grosime. Punem feliile intr-o forma rotunda de tort, le ungem cu ou batut si le dam ...
 TURTA DULCE TURTA DULCE
2 oua intregi si 2 galbenusuri se freaca cu mierea si 100g zahar pana se fac spuma.Se adauga bicarbonatul stins,faina,scortisoara,se face un aluat potrivit de tare,din care se fac bilute sau diferite forme.Se dau la cuptor la foc potrivit pana isi ...
 Salam de biscuiti Salam de biscuiti
3 parti din cantitatea de biscuiti se dau prin masina de tocat, iar cealalta parte se rupe in bucati.Stafidele se pun la inmuita in apa calduta cu ptina esenta de rom.Miezul de nuca se prajeste putin in cuptor.Se toarna laptele intr-un vas, se adauga ...
 NUCI NUCI
Se freaca galbenusurile cu zaharul si cu unsoarea. Albusurile se bat spuma si se amesteca cu galbenusurile. Se adauga bicarbonatul si faina cat cuprinde. Se framanta pana se obtine un aluat potrivit dupa care se fac bilute de marimea unei monede care ...
 Orez cu lapte Orez cu lapte
Se fierbe bine orezul in apa cu sare, amestecandu-se mereu. Se stoace apa de pe orez prin strecuratoare. Se pune in alta cratita orezul fiert cu vaniliile, zaharul si ouale batute. Se pune laptele peste toate si se da la foc mic pana fierbele ...
 Soricei din flori de salcam Soricei din flori de salcam
Se freaca ouale cu sarea si zaharul intr-un vas, se adauga uleiul, apoi, treptat, faina, amestecand continuu. Se subtiaza compozitia turnand, putin cate putin, laptele, pana cand devine ca o smantana lichida.Florile de salcam se spala si se scurg ...
 salam de biscuiti salam de biscuiti
Se zdrobesc biscuiti, se adauga nuca, stafidele, ciocolata, bucatelele de rahat.Se pune la fiert apa cu zaharul, se amesteca laptele + cacaoa, se adauga si ele in sirop, se lasa sa dea un clocot, se pune si untul, cind este temperat se toarna peste ...
 clatite cu dulceata de capsuni clatite cu dulceata de capsuni
se bat albusurile spuma cu zaharul,se amesteca cu galbenusurile.se adauga laptele, praful de copt stins ,zaharul vanilat,faina.se prajesc clatitele pe ambele parti si se umplu cu dulceata de capsuni. ...
 Cookies Cookies
Se amesteca mai intai untul cu margarina.se adauga zaharul si zaharul brun,apoi un praf de sare, un praf de copt, 2 oua si esenta de vanilie.Se inglobeaza treptat faina,apoi chipsurile de ciocolata cu lapte si cele de ciocolata amaruie.Rezulta coca ...
 Pasca chinezeasca Pasca chinezeasca
Aluatul:se freaca zaharul cu cacao sa nu aiba cocolosi; se pune galbenusul si margarina si se omogenizeaza; se adauga cate un pic de faina si lapte(in care se stinge praful de copt), vanilia si rasatura de la o lamaie, dupa care se adauga albusul ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-333
Filtreaza retetele
Ingredient:
capsuni (361) bicarbonat (351) amidon (341)
visine (329) sirop (322) biscuiti (320)
nuca de cocos (301) coaja de lamaie (299) gris (260)
branza de vaci (256) caise (252) compot (248)
migdale (245) alune (242) portocale (234)
cafea (231) dulceata (229) ciocolata alba (224)
mascarpone (199) piscoturi (175) pesmet (167)
banane (159) piersici (157) cirese (153)
galbenus (136) apa minerala (136) ananas (127)
otet (124) zmeura (122) zmeura (122)
kiwi (101) drojdie uscata (94) pere (90)
suc de lamaie (88) suc de lamaie (88) drojdie proaspata (88)
mac (84) coaja de portocala (81) menta (78)
foi de placinta (78) menta (78) vin (75)
untura (75) afine (71) orez (66)
albus (65) fructe de padure (57) gutui (56)
struguri (56) cartofi (55) cuisoare (54)
peste (52) mure (45) porumb (45)
smantana dulce (43) nucsoara (43) piper (41)
vin alb (41) fistic (40) rosii (37)
cascaval (32) susan (32) lapte batut (30)
ghimbir (29) telemea (29) malai (26)
pepene galben (25) paste (24) masline (24)
aluat foietaj (24) nutella (23) coacaze (21)
ceapa (20) cognac (19) vin rosu (15)
porc (15) ulei de masline (14) intaritor frisca (14)
marar (14) patrunjel (12) fulgi de ovaz (11)
ciuperci (11) usturoi (10) mango (10)
morcov (9) conservant (9) whisky (8)
macaroane (8) dovlecei (8) sunca (7)
fidea (7) chimen (7) pui (6)
feta (6) ceapa verde (6) bomboane colorate (5)
bulion (5) anason (5) suc natural (5)
maioneza (4) busuioc (4) taietei (4)
franzela (3) mazare (3) spanac (3)
cardamon (3) varza (3) carne tocata (3)
pepene verde (3) serbet (3) parmezan (3)
rozmarin (3) ton (3) gaina (3)
telemea de oaie (3) suc de rosii (3) broccoli (2)
ardei gras (2) mozzarella (2) salam (2)
cimbru (2) vegeta (2) verdeata (2)
piept de pui (2) boia (2) sunca presata (2)
lipii (2) praz (2) branza topita (2)
ienibahar (2) conopida (1) dafin (1)
fasole verde (1) stevie (1) icre (1)
fasole boabe (1) sos de caramel (1) slanina (1)
liquor (1) loboda (1) parizer (1)
sofran (1) melci (1) spaghetti (1)
gogosar (1) ardei iute (1) pasta tomate (1)
ficat (1) bacon (1) vinete (1)
hrean (1) coriandru (1) ketchup (1)
sparanghel (1) kaiser (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Dulciuri si prajituri de casa - Pagina 229
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z