SiteDeBucate » Dulciuri si prajituri de casa

Retete Dulciuri si prajituri de casa

 Chec oparit Chec oparit
Pui intr-o cratita 2 cani de zahar cu 10 linguri de apa si le lasi pe foc pana se formeaza un sirop. Separi albusurile de galbenusuri si bati albusurile spuma tare,  apoi  adaugi putin cate putin din siropul clocotit si bati continuu. ...
 Budinca cu lapte acru Budinca cu lapte acru
Pui laptele la foc intr-un vas mare, cu zaharul si cu cele 2 budinci de vanilie si amesteci bine pana ce budinca devine groasa. Apoi pui budinca in vase mici si in fiecare vas pui cate 1 lingura de lapte acru. Lasi budinca la rece timp de 1 zi. Dupa ...
 Ciocolata de casa in foaie de napolitana Ciocolata de casa in foaie de napolitana
Pui intr-un ceaun apa cu zaharul, amesteci pana se dizolva zaharul si dai focul la minim. Lasi sa clocoteasca cateva minute, sa se ingroase ca un sirop. Adaugi apoi untul, amesteci bine si opresti focul. Pui laptele praf si cacaua si bati bine cu ...
 Lapte de pasare cu capsune Lapte de pasare cu capsune
Intr-o cratita mai larga, pui la fiert laptele cu 1 lingura de zahar si cu zaharul vanilat. Albusurile le bati spuma cu jumatate de zahar, pana se intaresc bine. lei din spuma cu o lingura, cate un bulgaras si il pui la fiert in laptele clocotit. ...
 Napolitane cu crema alba si cereale crocante Napolitane cu crema alba si cereale crocante
Intr-o cratita, pe foc potrivit, pui zaharul, mierea, apa, zeama de lamaie si amesteci. Lasi siropul sa fiarba, apoi il iei de pe foc. Intre timp, bati albusurile spuma cu un praf de sare, apoi incorporezi incet siropul fierbinte, mixand continuu. ...
 Chec fin cu rahat colorat Chec fin cu rahat colorat
Bati ouale intregi cu zaharul pana obtii o spuma tare. Adaugi zaharul vanilat si margarina (care nu trebuie sa fie rece, scoasa de la frigider, ci tinuta in prealabil 15-20 de minute la temperatura camerei) si bati in continuare pana cand compozitia ...
 Clatite cu cirese Clatite cu cirese
Tai ciresele in 4 si le pui intr-o strecuratoare la scurs. Apoi pregatesti aluatul de clatite din ingredientele de mai sus. Adaugi in aluatul de clatite ciresele taiate si scurse de sucul lor, apoi procedezi ca la orice clatite. Servesti cu zahar ...
 Tiramisu cu capsune Tiramisu cu capsune
Separi albusurile de galbenusuri si freci galbenusurile cu zaharul pana devin spuma. Adaugi apoi peste galbenusuri mascarpone si incorporezi bine. Bati spuma tare albusurile, cu un praf de sare, pana ramane spuma pe tel sau pe paletele mixerului. ...
 Tarta de mere si caramel Tarta de mere si caramel
Speli merele, le cureti, le tai felii si le stropesti cu zeama de lamaie, intinzi foietajul intr-o tava rotunda, unsa cu margarina si tapetata cu faina, intepi cu furculita din loc in loc si imprastii pesmetul pe toata suprafata foietajului. Coci ...
 Pachetele de inghetata Pachetele de inghetata
Pe aragaz pui o cratita incapatoare cu ulei, il lasi sa se incinga si in acest ulei vei praji pachetelele. Bati cele 2 oua, desfaci pachetul cu foi si suprapui foi unse cu ulei. Formezi patrate (din foile unse, suprapuse), le umpli cu cate o felie de ...
 Desert vesel Desert vesel
Pui stafidele la inmuiat in apa si dupa o jumatate de ora le scurgi si se stropesti cu esenta de rom. Gelatina o pui la inmuiat in 100 ml apa rece. Intr-o oala cu fundul mai gros pui ouale, zaharul, zaharul vanilat si freci cu o lingura de lemn. ...
 Deliciu cu fructe Deliciu cu fructe
Bati albusurile spuma cu un praf de sare, adaugi zaharul, esentele, galbenusurile unul cate unul, apoi faina in ploaie. Pui praful de copt stins cu putin otet si amesteci usor. Torni aluatul intr-o forma de tort unsa si tapetata si il coci 30 de ...
 Choux a la creme Choux a la creme
Asezi o oala pe foc, torni apa, pui margarina, adaugi un praf de sare si o lingurita de zahar. Dupa ce a dat apa in clocot si s-a dizolvat margarina, adaugi toata faina, amestecand energic ca sa nu se formeze cocoloase. Lasi sa se raceasca putin ...
 Bulgarasi cu susan Bulgarasi cu susan
Fierbi laptele cu margarina, zaharul si esenta de vanilie, apoi torni siropul peste biscuitii macinati. Tai foarte marunt caisele uscate, dai nucile si fisticul prin masina de tocat si le adaugi in compozitia de biscuiti impreuna cu nuca de cocos si ...
 Lapte de pasare Lapte de pasare
Bati albusurile spuma cu un praf de sare si cinci linguri de zahar pana se tin de vas. Fierbi laptele si, cand da in clocot, il dai deoparte. Iei „galuste" din albus cu o lingura mare si le dai drumul in laptele clocotit. Le intorci pe ambele ...
 Desert cu orez Desert cu orez
Fierbi orezul in patru cani de apa si il lasi sa se raceasca. Tai caisele bucati, dar opresti cateva pentru decor, si le adaugi peste orezul fiert. Pui mierea, zaharul vanilat, coaja rasa de lamaie si amesteci toata compozitia.Pui amestecul intr-un ...
 Chec cu smantana Chec cu smantana
Freci untul cu zaharul, pana se albeste si devine spumos. Adaugi treptat ouale batute separat, nuca macinata, esenta de vanilie si apoi faina, in care ai amestecat praful de copt si pudra de ghimbir, alternand cu smantana.Adaugi in compozitie si ...
 Budinca cu cirese Budinca cu cirese
Tai chiflele bucati mici, le pui intr-un castron si torni laptele fierbinte peste ele. Freci branza cu zaharul, esenta de vanilie, ouale batute bine si zeama de lamaie si mixezi totul cu painea inmuiata.Intr-o forma rotunda unsa cu unt si tapetata cu ...
 Mix de cereale cu susan Mix de cereale cu susan
Prajesti usor la cuptor sau in tigaie, fara adaos de grasime, semintele si fructele uscate si le amesteci cu cerealele, untul topit, mierea de albine si zaharul brun topit in doua linguri de apa. Adaugi stafidele, bananele si celelalte fructe ...
 Serbet in doua culori Serbet in doua culori
Strecori sucul de portocale, ca sa nu ramana pulpa din fruct. Faci un sirop din 500 g zahar si sucul deportocala si il fierbi intr-un tuci, la foc potrivit, indepartand spuma. Stergi din cand in cand peretii tuciului cu un servet umed, ca sa nu ...
1-1011-2021-3031-4041-5051-6061-7071-8081-9091-100101-110111-120121-130131-140141-150151-160161-170171-180181-190191-200201-210211-220221-230231-240241-250251-260261-270271-280281-290291-300301-310311-320321-330331-333
Filtreaza retetele
Ingredient:
capsuni (361) bicarbonat (351) amidon (341)
visine (329) sirop (322) biscuiti (320)
nuca de cocos (301) coaja de lamaie (299) gris (260)
branza de vaci (256) caise (252) compot (248)
migdale (245) alune (242) portocale (234)
cafea (231) dulceata (229) ciocolata alba (224)
mascarpone (199) piscoturi (175) pesmet (167)
banane (159) piersici (157) cirese (153)
apa minerala (136) galbenus (136) ananas (127)
otet (124) zmeura (122) zmeura (122)
kiwi (101) drojdie uscata (94) pere (90)
suc de lamaie (88) drojdie proaspata (88) suc de lamaie (88)
mac (84) coaja de portocala (81) menta (78)
menta (78) foi de placinta (78) vin (75)
untura (75) afine (71) orez (66)
albus (65) fructe de padure (57) gutui (56)
struguri (56) cartofi (55) cuisoare (54)
peste (52) mure (45) porumb (45)
smantana dulce (43) nucsoara (43) vin alb (41)
piper (41) fistic (40) rosii (37)
cascaval (32) susan (32) lapte batut (30)
telemea (29) ghimbir (29) malai (26)
pepene galben (25) masline (24) aluat foietaj (24)
paste (24) nutella (23) coacaze (21)
ceapa (20) cognac (19) porc (15)
vin rosu (15) marar (14) ulei de masline (14)
intaritor frisca (14) patrunjel (12) ciuperci (11)
fulgi de ovaz (11) mango (10) usturoi (10)
morcov (9) conservant (9) dovlecei (8)
whisky (8) macaroane (8) sunca (7)
fidea (7) chimen (7) ceapa verde (6)
pui (6) feta (6) suc natural (5)
bomboane colorate (5) bulion (5) anason (5)
taietei (4) maioneza (4) busuioc (4)
gaina (3) telemea de oaie (3) suc de rosii (3)
franzela (3) mazare (3) spanac (3)
cardamon (3) varza (3) carne tocata (3)
pepene verde (3) serbet (3) parmezan (3)
rozmarin (3) ton (3) piept de pui (2)
boia (2) sunca presata (2) lipii (2)
praz (2) branza topita (2) ienibahar (2)
broccoli (2) ardei gras (2) mozzarella (2)
salam (2) cimbru (2) vegeta (2)
verdeata (2) bacon (1) vinete (1)
hrean (1) coriandru (1) ketchup (1)
sparanghel (1) kaiser (1) conopida (1)
dafin (1) fasole verde (1) stevie (1)
icre (1) fasole boabe (1) sos de caramel (1)
slanina (1) liquor (1) loboda (1)
parizer (1) sofran (1) melci (1)
spaghetti (1) gogosar (1) ardei iute (1)
pasta tomate (1) ficat (1)
+ vezi toate
 
Tara:
horoscopul de azi
teste
Retete culinare Acasa | Harta Site
© 2008 Sitedebucate. All rights reserved - Retete Dulciuri si prajituri de casa - Pagina 202
Retete recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z